mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

Benmde 2.5 yildir olmuyo.cikolata kisti ve rahimde cok hafif bi perde var gerci perde engel degilmis..ne asilama denedk nede baska bisey zaman kaybetmeyelm.diye.gecen ay ilk denemem negatifti.bugun regl oldm.ama bi ay daha beklemye karar verdik.gecen ay tedavide igne dozum cok yuksekti belkide ondan dolayi rahim cok yoruldu bilemiorm.dedik bi ay daha bekliyelm.3tane cok kaliteli bi tane az kaliteli transfer ettiler 4 tane oldgu halde tutmadi:KK43: smdi geriye 2 tane embriyomuz kaldi bakalm hayirlisi..sen ilaclara basladinmi?estoferm e filan?
Merhaba bende iki gun once ilk tup denememde negatifi aldim bende de cikolata kisti var 3 senedir tedavi gordum kistim kuculuyor ama gitmiyo tabi ki hic hamile kalamadm doktorlar ya ameliyat ya tup dediler ben tup bebegi sectim ama o da olmadi 3.gun 2 tane transfer edildi benim toplandiktan sonra donduruldu histeroskopi yapildi cizik atildi daha sonra transfr edildi ama olmadi simdi regl olmayi bekliyorum doktorla gorusucem 3 tane dondurulmusum var onlarla denicez insallah sana nasil bir tedavi uygulandi acaba birde nerde yaptirdin

Kızlar bende dün gittim doktora 10 nisana kadar adet olmazsam ilaçla olup baslıycam inşallah.nasıl heycan yaptım anlatamam:-)

Ameliyati aralik sonu oldum, ondan sonra da bir kac ay dogum kontrol hapi kullandim...simdi de tup bebege gecicem insallah...kistle ve ya kisti aldirdiktan sonrada hamile kalanlari duydum canim...yumurtalikta olunca ameliyat olmak riskli gercekten, yumurta revervini azaltiyormus...benim ameliyat oncesinde tam olarak kistin yeri belli degildi... doktor eger yumurtalikta ise ve ameliyatla alinirsa revervin azalir, eger yumurtalikta ise ve alinmazsa hastalik daha ileri asamalara gecer karin bosluguna da sicramaya baslar ki o zaman cok daha riskli demisti... cok dua etmistim, sukur ameliyatta yumurtaliklar temiz cikti ama risk her zaman var malesef tekrar edebilen bir hastalik...bu arada bir yakinimda 6 cmlik kist var...yemin ederek anlatti, doktor ameliyat demis, o da dogal yontemler denimiz bir sure, hint yag uygulamis bir kac ay ve kisti kaybolmus. doktor da sasirmis...ben de tekrar etmesin diye ayda bir hint yagini uyguluyorum...
Cnm peki hint yagini nasil kullaniorz?daha once duymadmda..aktarlarda satilir herhalde?

Merhaba bende iki gun once ilk tup denememde negatifi aldim bende de cikolata kisti var 3 senedir tedavi gordum kistim kuculuyor ama gitmiyo tabi ki hic hamile kalamadm doktorlar ya ameliyat ya tup dediler ben tup bebegi sectim ama o da olmadi 3.gun 2 tane transfer edildi benim toplandiktan sonra donduruldu histeroskopi yapildi cizik atildi daha sonra transfr edildi ama olmadi simdi regl olmayi bekliyorum doktorla gorusucem 3 tane dondurulmusum var onlarla denicez insallah sana nasil bir tedavi uygulandi acaba birde nerde yaptirdin
Mrb cnm hosgeldin..bende iki tane 2.5 cmlik kist var.bana herhangi bi ilac tedavi bisey uygulanmadi bana ilk soylenen ameliyat yada tup bebek..ben ameliyat istemedm..kibrisa gittik 3 tabe transfer edilsin sansmz artsin diye ama olmadi..pek inancimda kalmadi acikcasi:KK43:histeroskopiyle sansn baya artacagini soyluolar...neden olmadi acaba:KK43:offf moralm hergecen gun bozuluyo:KK43:

Mrb cnm hosgeldin..bende iki tane 2.5 cmlik kist var.bana herhangi bi ilac tedavi bisey uygulanmadi bana ilk soylenen ameliyat yada tup bebek..ben ameliyat istemedm..kibrisa gittik 3 tabe transfer edilsin sansmz artsin diye ama olmadi..pek inancimda kalmadi acikcasi:KK43:histeroskopiyle sansn baya artacagini soyluolar...neden olmadi acaba:KK43:offf moralm hergecen gun bozuluyo:KK43:
Hosbulduk cnm Bana kisti baskilamak icin menopoz ignesi vuruldu kistim kuculdu biraz bir suru islemden gectim ama yine olmadi nasip degilmis simdi dondurulmuslarim var onlarla denicem

Merhaba kizlar. Ben de nisan ayinda dondurulmus embriyolarimla 2.denememi yapcam insallh. Daha once 2 kez miyom ameliyati gecirdim. O yuzden bu ay dr dogum kontrol hapi kullanmami soyledi, olusabilecek kist ya da miyomlari onler dedi. 30 yasindayim ve 3 yildir istiyoruz:)

canm meraba morelini bozma hemen bu hic olmicak anlamina gelmio ben ilk doktora gittigimde doktor bana ameliyat olmadan tup bebek yaptirabilecegimi soyledi ama ben riske atamazdim bu durumu roparlarimi alip simdiki tup bebek yaptirdigim doktoruma sadece danismaya sormaya die gittim iyikide gitmisim histeroskopi oldum ve transfer icin bekliyorum suan dondurulmuslarim var eger senn histeroskopilik yada baska turlu bir ameliyatin varsa ilk onlari yaptir sonra tup bebegi dene yine canm morel bozma hemen

canm meraba morelini bozma hemen bu hic olmicak anlamina gelmio ben ilk doktora gittigimde doktor bana ameliyat olmadan tup bebek yaptirabilecegimi soyledi ama ben riske atamazdim bu durumu roparlarimi alip simdiki tup bebek yaptirdigim doktoruma sadece danismaya sormaya die gittim iyikide gitmisim histeroskopi oldum ve transfer icin bekliyorum suan dondurulmuslarim var eger senn histeroskopilik yada baska turlu bir ameliyatin varsa ilk onlari yaptir sonra tup bebegi dene yine canm morel bozma hemen
Cnm sana neden ameliyat demistiki doktor?sendedemi cikolata kisti var?ben bu denemem olmazsa histeroskopi isticem zaten..ondan sonra tedaviye baslicam zaten hic embriyomda kalmamis olacak.

Cnm sana neden ameliyat demistiki doktor?sendedemi cikolata kisti var?ben bu denemem olmazsa histeroskopi isticem zaten..ondan sonra tedaviye baslicam zaten hic embriyomda kalmamis olacak.
hayir canm ben pko luyum
ve tupler kapali benm histeroskopide polip alinmis benden ne oluyo inan bilmiyorum ama daha once gittigim bir dr herkez bana histeroskopi derken (bu arada ben cok dr gittim hepsi histroskopi diodu bana)neyse o doktor bana ameliyat olmadan da tup bebek yaptira bilecegimi soyledi ben inanmadim kafami karistirmisti cunki ertesi gun hemen baska dr gittim ve iyiki gitmisim suan dr umdan inanilmaz memnunum bakalim artik rabbim ol derse bebek sahibi olucaz rabbim buyuk hayirlisi ni versin alllahim ne veriyosa herkeze

hayir canm ben pko luyum
ve tupler kapali benm histeroskopide polip alinmis benden ne oluyo inan bilmiyorum ama daha once gittigim bir dr herkez bana histeroskopi derken (bu arada ben cok dr gittim hepsi histroskopi diodu bana)neyse o doktor bana ameliyat olmadan da tup bebek yaptira bilecegimi soyledi ben inanmadim kafami karistirmisti cunki ertesi gun hemen baska dr gittim ve iyiki gitmisim suan dr umdan inanilmaz memnunum bakalim artik rabbim ol derse bebek sahibi olucaz rabbim buyuk hayirlisi ni versin alllahim ne veriyosa herkeze
Amin cnm hepimize..polip normal ultrasonla gozukmuyo demekki?gozukmus olsa soylerdi doktorun daha once..belkide olmayan cogu insanda var..aslnda hicbi tedaviye baslamadan yapilmali histeroskopi bana ole geldi yani

Amin cnm hepimize..polip normal ultrasonla gozukmuyo demekki?gozukmus olsa soylerdi doktorun daha once..belkide olmayan cogu insanda var..aslnda hicbi tedaviye baslamadan yapilmali histeroskopi bana ole geldi yani
kesinlikle tup bebek oncesi laporoskopi ve histeroskopilik durumun varsa yailmali

Selam kızlar benim ilk tüp denemem iki gün önce negatif sonuçlandı.6 dondurulmuş var ama biraz beklemeyi düşünüyorum. Henüz hazır değilm gibi geliyor.:KK43:

Selam kızlar benim ilk tüp denemem iki gün önce negatif sonuçlandı.6 dondurulmuş var ama biraz beklemeyi düşünüyorum. Henüz hazır değilm gibi geliyor.:KK43:
Cnm en azndan bi ay bekle ben ole yapiorm su an.rahim.dinlensin cpk ilac aliorzya.buarada hosgeldn☺

Aa ben sana bisey solim bence hic uzulme bu ay olmadgina ben opudan sonra beklemedgme pisman oldum..cunku rahim yorruliyo ilaclardan tutunmada skıntı olabilio..bide benm igne dozu gonal f 350 idi.cok yuksek bi doz doktora cok sinirlendm daha sonra zaten..hicbukadar doz alan yok!zaten negatiften sonraki ilk adetimde rahimin nekadar yoruldugunu farkettm parcalar geldi pihtiyla beraber..demem oki bence guzel olmus beklemen rahim dinlenir..sizin sebepsiz infertilitemi?
Canım kesinlikle aynı fikirdeyim. Beklemek daha iyi. Ben de aynı durumdayım resmen rahmim parça parça dökülüyor. Bi de 350 nedir yahu?? Kaç yumurta oluştu 30 falan heralde.. Ben 225 doz aldım 9 yumurta toplandı 7 si döllenebildi..

bir ay yeterli mi bilmiyorum. Çünkü yine olmazsa yaz tatilimi mahvederim ben biliyorum kendimi :) ağustosta falan yapsam da negatif olsa bile bi sonrakine sonbahar denk gelse. Gezmek tozmak istemese canım :KK66:

X