mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

Canım kesinlikle aynı fikirdeyim. Beklemek daha iyi. Ben de aynı durumdayım resmen rahmim parça parça dökülüyor. Bi de 350 nedir yahu?? Kaç yumurta oluştu 30 falan heralde.. Ben 225 doz aldım 9 yumurta toplandı 7 si döllenebildi..
Cnm hic sorma valla..30mu?nerdeee 9 tane oldu 8i dollendi 6 tanesi saglam kaldi..4 du transfer edildi iki tanesi dondurldu..cikolata kisti var diye fazla olusmadi sanirm...

bir ay yeterli mi bilmiyorum. Çünkü yine olmazsa yaz tatilimi mahvederim ben biliyorum kendimi :) ağustosta falan yapsam da negatif olsa bile bi sonrakine sonbahar denk gelse. Gezmek tozmak istemese canım :KK66:
Benm iki ay olacak☺dedgin gbi parcalar geldi bendende.adetimin duzeni bozuldu gunu gunune olurdum:KK43:

Cnm hic sorma valla..30mu?nerdeee 9 tane oldu 8i dollendi 6 tanesi saglam kaldi..4 du transfer edildi iki tanesi dondurldu..cikolata kisti var diye fazla olusmadi sanirm...
O zaman canım doktorun doğru tedavi uygulamış hiç düşünme. Olacaksa 1 taneden de olur canım bunu da takma. Doğal seleksiyon sonuçta demek ki anomali varmış bebişlerimizde ki tutunamamışlar.

Cnm ben suan reglmin 2.gunndeyim aslnda bu ay basliyacaktm dondirulmuslar icin ama bi ay daha bekliyelm dedk.nisann ortalarnda regl olcam sonuna dogruda transfer icin kibrisa gidecegiz ama umudum yok!!doktordan memnn kalmadk..olacagina inancmda kalmadi..bu olmazsa turkiyede adanada deniyecegiz bakalm..hayirlisi olsun hakkimizda
doktorunun adu ne acaba soermisin

Bende hazıran gıbı tedavıye başlamak ıstıyorum Ocak ayında denendı tuttu 12 haftalıkken düştü sımdı doktor araştırmaya gırdı ınş bı sıkıntı çıkmazda bıraz dınlenıp oyle başlamak ıstıyorum

Bende hazıran gıbı tedavıye başlamak ıstıyorum Ocak ayında denendı tuttu 12 haftalıkken düştü sımdı doktor araştırmaya gırdı ınş bı sıkıntı çıkmazda bıraz dınlenıp oyle başlamak ıstıyorum
:KK43:((cok uzuldum cnm hayirlisini versin allah hakkimizda...kalp atislarinimi duyamadiniz?bencede biraz dinlen oyle basla...

Burada genetık test ve hsg cektıren varmı fılmden korkuyorum bıraz
Hsg anestezi alirsan cok kolay ne agri ne sizi hicbisey hissetmezsn..bende cok korkmustm ama anestezi ile oldum hicbisey hissetmedim..genetik test nasil oluo bende merak ediorm?bilen varmi?

:KK43:((cok uzuldum cnm hayirlisini versin allah hakkimizda...kalp atislarinimi duyamadiniz?bencede biraz dinlen oyle basla...
Sebepsız bı kanama yüzünden yavrum düşük oldu sımdı doktor hsg ıstıyo ınş bu son düşüğüm olur bundan sonra yavrumu canlı kucağıma alırım

Ben doktorumun tavsiyesi ile iyi bir merkezde hsg cektirdim. Çok korkuyorum ancak doktorumun tavsiye ettiği kadar varmis. ilacsiz çektirdim hic agrim veya sizim olmadi. Merkeze, yapacak doktorunun uzmanligi bu konuda onemli.

Hsg den hiç korkmana gerek yok vajinal muayene ile aynı hemen hemen. Ama iyot veriliyor rahme ve bu nedenle Hsg sonrası spontan gebelikten kaçınmak gerekiyor. Sonuçta radyoaktif olarak değerlendirilen bir madde. Genetik test ise kan vermek kadar kolay. Bol şanslar canım.

Ben doktorumun tavsiyesi ile iyi bir merkezde hsg cektirdim. Çok korkuyorum ancak doktorumun tavsiye ettiği kadar varmis. ilacsiz çektirdim hic agrim veya sizim olmadi. Merkeze, yapacak doktorunun uzmanligi bu konuda onemli.
Istanbuldamısın nerede cektırdın hsg yı

X