mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

kızlar selam

yaşım 33 eşimin sperm sayısı az olduğu için ilk denememizi geçen sene Şubat ayında yaptık maalesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı. ama çok şükür ki 6 tane 5. gün embriyom 3 tüp halinde dondurulmuştu. şimdi tekrar tedaviye başladım. allah nasip eder de bir sorun olmazsa 3 nisanda kar bebişlerimden 2 tanesi transfer edilecek. merkez Emsey Hospital. bu arada adetin ikinci gününden beri corasprin günde 1 tane estrofem günde 2 tane prednol günde 1 climara bant kullanıyorum. 30 mart pazartesi kontrolüm var o günden 3 nisan transfere kadar da günde 2 defa progestan fitil verdi doktorum.

size bir kaç sorum olacak. öncelikle şuanda kullandığım ilaçlar kabızlık yapar mı? ayrıca deli gibi üşüyen bir insanken son zamanlarda bildiğiniz yanıyorum resmen. kısa kolluyla dolaşıyorum neredeyse.

transferden sonra kabız olmamak için önerileriniz nedir? ve nelere dikkat etmem gerekir. paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden ilginize teşekkür ederm

bence kesinlikle ara vermelisin.insan hırs yapıyor bende senin gibi hemen istiyordum ama düşününce biraz rahatlamamız gerekiyor bence.çok üzüldük yıprandık.

aslında hırs bilemiyorum ama tedaviye basladıktan sonra cocuk isteğim daha da arttı...bugün doktorumla gidip konusacam bakalım o da bir ay ara verelim derse artık bir ay daha bekleyecem

Cnm mrb.benmde subatn basnda transferm.oldu negatif tabi.bi ay ara veriyim demistm ama 2 ay ara vermeye karar verdim.normalde bu ayin ortasinda gidecektm ama icim rahat etsin istedm..ilaclarn etkisi gitsin istedm..cunku oyle soyluyorlar..rahim cok yoruluyor cunku yinde sen bilirsin ama bence bi dusun bunu[/QUO

sanki bir ay ara versem cok gec kalacakmısım gibi geliyo

Haklisin cnm bende ole dusunuodum fakat bi aydan bisey olmaz dedim.aklmda suphe kalmaz keske bekleseydim dememek icin birazda..

Senim yas kac cnm?sanki sende vardin diger sayfada yanlismi hatrliorm bilmiorm ama?bi sayfa acmistm ocak subat ayi tup bebek diye

Valla cuma günü opu oldu, 15 yumurta toplandı, bugün aradık 10 tanesi döllenmiş, Pazartesi dondurma işlemini yapacağız dediler bakalım kaç tanesi yaşayacak Pazartesi'ye kadar. Nisan ayında da trasfer inşallah
selam canım belli oldu mu kaç embriyo dondurdular

selam canım belli oldu mu kaç embriyo dondurdular
Malesef hiç donduramadılar :KK43: bugün çağırdılar, 2. Güne 3 tanesi gelmiş, üçüncü güne gelememiş bölünmüyormuş artık.. Çok üzüldüm ama yapacak bişi yok . Sebebi de yok işin enteresan tarafı yani Dr şu sebeptendir diyemedi. Tekrar yaptırsanız yine aynı olabilir dedi ama olmayabilir de dedi öyle muallakta yani...

Senim yas kac cnm?sanki sende vardin diger sayfada yanlismi hatrliorm bilmiorm ama?bi sayfa acmistm ocak subat ayi tup bebek diye

26 yasındayım 2,5 yıllık evliyim...evet canm o sayfaya yazıyodum

Malesef hiç donduramadılar :KK43: bugün çağırdılar, 2. Güne 3 tanesi gelmiş, üçüncü güne gelememiş bölünmüyormuş artık.. Çok üzüldüm ama yapacak bişi yok . Sebebi de yok işin enteresan tarafı yani Dr şu sebeptendir diyemedi. Tekrar yaptırsanız yine aynı olabilir dedi ama olmayabilir de dedi öyle muallakta yani...
hay Allah yaa çok üzüldüm canım.neyse artık siz eşinle iyi olunda tekrar başka bir merkezde denersiniz.sıkma canını bu seferlik kısmet değilmiş.başlayacak mısın hemen tedaviye

hay Allah yaa çok üzüldüm canım.neyse artık siz eşinle iyi olunda tekrar başka bir merkezde denersiniz.sıkma canını bu seferlik kısmet değilmiş.başlayacak mısın hemen tedaviye
Hemen başlamayı düşünmüyoruz canım maddi manevi yıprattı bizi malesef.. Biraz toparlanalım sonrasına bakarız artık

Gezmis olsun canim...benim de ilk denememden hic dondurulmusum yok...Eger genetik degilse, bir kac ay kendine ve esine takviyeler uygulansan insallah daha kaliteli embriyo elde eldebilirsiniz...Umudunu kaybetme...

Ben varim canim...2.5 cmlik kistlim vardi ama yumurtaliklarada degildi sukur..Benimkisi rahme yapisikti..Ameliyatla alindi...Seninde de mi var?
Cnm benmko malesef yumurtalkda iki tane 2.5 cmlik:KK43:hamile kalabldnmi peki?ameliyattan sonra?ben ameliyat istemiorm yumurtalk oldugundan

Cnm benmko malesef yumurtalkda iki tane 2.5 cmlik:KK43:hamile kalabldnmi peki?ameliyattan sonra?ben ameliyat istemiorm yumurtalk oldugundan
Ameliyati aralik sonu oldum, ondan sonra da bir kac ay dogum kontrol hapi kullandim...simdi de tup bebege gecicem insallah...kistle ve ya kisti aldirdiktan sonrada hamile kalanlari duydum canim...yumurtalikta olunca ameliyat olmak riskli gercekten, yumurta revervini azaltiyormus...benim ameliyat oncesinde tam olarak kistin yeri belli degildi... doktor eger yumurtalikta ise ve ameliyatla alinirsa revervin azalir, eger yumurtalikta ise ve alinmazsa hastalik daha ileri asamalara gecer karin bosluguna da sicramaya baslar ki o zaman cok daha riskli demisti... cok dua etmistim, sukur ameliyatta yumurtaliklar temiz cikti ama risk her zaman var malesef tekrar edebilen bir hastalik...bu arada bir yakinimda 6 cmlik kist var...yemin ederek anlatti, doktor ameliyat demis, o da dogal yontemler denimiz bir sure, hint yag uygulamis bir kac ay ve kisti kaybolmus. doktor da sasirmis...ben de tekrar etmesin diye ayda bir hint yagini uyguluyorum...

Gezmis olsun canim...benim de ilk denememden hic dondurulmusum yok...Eger genetik degilse, bir kac ay kendine ve esine takviyeler uygulansan insallah daha kaliteli embriyo elde eldebilirsiniz...Umudunu kaybetme...
Saol canım.. Genetik testleri ve pıhtılaşma testlerini daha tedaviye hiç başlamadan yaptırmıştık, onlarda bi problem yok çok şükür. Valla daha ilk olduğu için başta küstüm sanki :KK43:

X