mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

reyyan87 tatlım test gunun bugun dimi son durumlar nasıl? Heycanla mutlu haberlerini bklyrz benimde son 3 üncü günüm

Kızlar transferden sonraki 5.gunum idrar testi yaptm gölge ikinci çizgi gordm gölge olarak belli belirsiz sizce pozitfmidr ilk tedavimde o golgeyıde gormemkştm kanda çıkmıştı gebbelkk
Tebrik ediyorum tatlım benim :) ii cesaret ben yapamadım yoksa kan tahliline kadar işkence gelirdi:)

Tebrik ediyorum tatlım benim :) ii cesaret ben yapamadım yoksa kan tahliline kadar işkence gelirdi:)
Daha belli değil yarın sabah ilk idrarla yapcam cuma da kan vercem inşallah hepimizde hamişizdir

canım kan verdim akşam çıkacakmış hadi bakalım senin de son 3 heyacan var mı :)
Ayy evettt yaa sizede öyle geliyormu sanki birbirimizi tanıyormusuz gibi heycanlanıyorum mutlu oluyorum gercekten bu site bu bölüm sizlerle konustugum sorduklarımı kimseye soramıyorum :) evdeyimde 7/24 burdayım nerdeyse:) uzun zamandır

canım aynen mesela ben tedaviye kimseye demedim sadece sizler ve eşim biliyorsunuz ama size herşeyi soruyorum hep beraber sevinip üzülüyoruz inşallah kimse üzülmez hep pozitif olur sonuçlarrrr ya daha benim sonuç çıkmadı ya....

nereye kan kaldırdın özel hastaneler 2 saatte cıkıyor ama sıstemden bak dıyorlarsa bazen hata oluyor bence ara istersen bi yada bekle 5 kadar cıkması gerek

bu arada benımde ailem dısında kimse bilmiyor kac arkadasım dısarı cagrıyor belim agrıyor gelemem dıyorum

nereye kan kaldırdın özel hastaneler 2 saatte cıkıyor ama sıstemden bak dıyorlarsa bazen hata oluyor bence ara istersen bi yada bekle 5 kadar cıkması gerek
canım sağlık ocagında aldılar özel bize uzak mecburen sağlık ocagına verdim keşke acilde yaptırsaydım eşim işe yetişemem dedi arabayıda bana güvenmediği i,çin vermedi velhasıl sinir oldum bekliyoruum

bu arada benımde ailem dısında kimse bilmiyor kac arkadasım dısarı cagrıyor belim agrıyor gelemem dıyorum
canım ben evde bir canavarım var zaten tüm gün koştur koştur bitiyor 11 gün nasıl geçti anlamadım tek yapmadığım makineden bulaşık almamak onun dışında tüm ev işi ve bebek işini yaptım varya bu tempoya tutar mı bilmem

Bende makinadan bulaşık aldım koydum of valla cok stresteyim ne diyim süpürge yapmadım :) okadar diger bütün işleri yaptım yürüyüşe kadar cıktım:) napim yapmasam ev mahvolucak doktorda eşimin yanında bitek halı sirkeleme :) ne yaparsan yap dedi yeminle naz yapamıyorum

Ara bence genelde saglık ocakları bazen ertesi
hmm evet bazı polıkilinler böyle olabiliyor sen 6 olmasan araki labaratuarlar kapanmadan

Benim de adetimin 10. Günü estrofem kullanıyorum. Cuma günü kontrol var. Sizleri okudukça ben de heyecanlaniyorum. Ayyy Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin inşaallah

pis doktor adam akıllı bir naz yaptırmamış sonuç 447 çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…