Arkadasım Tabiyki yapmıssındır inanıyorum buna ama taktir allahımızınmıs olsun güzel olucak biraz dinlenirsin sonra devam edersin arkadasım benim bak ne güzel demissin hamile kaldıgını görebildin bak biz gün sayıyoruz hamile kaldıkmı diye ben kafayı yıycem hatta belirti aramıyım diyorum nekadar desemde olmuyor 7 günüm bende tık yok yada varda benmi anlamıyorum son 4 gunum test günüm bekliyorum .Allah'ım büyüktür vardır bunda da bir hayır elbet ben elimden geleni Yaptım takdir Allah'ındır O da vermediğine göre elden birşey gelmez dua edip şükretmekten başka yol yok en azından rahatlıkla gebe kalabildiğimi gördüm kızlar,benim yaşadıklarımı sizler yaşamayın.Hem OHSS oldum günlerce hastanede yattım bebeklerim donduruldu,Sonrasını da biliyorsunuz önce sevindim sonra aldı Rabbim
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah canımyarın test günümmmm
inşallah canım ya sağol.Güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım
Cnm napti bu kisi..onceden buralardydi hep yaziodu hatta test gunu geldi sorduk hep cvp vermedi..napti sana canm?merak ettm simdo bak..iyi oldu soledgnkızlar bu @tugceserdar a dikkat edin özelden telefon falan vemeyin sakın telefon verirsede almayın !
Kizlar nezamandr yazanadm hic..yarin oburgu regl olcam ve bitiminde histeroskopikorku basladi bende temmuzdada insallah tedavi var..histeroskopi olan varni aranzda
Benmki anestezili olacakms cnm..cok az bi perde var rahimde belki onu duzeltr..adana acibadem cnm sen?ben oldum canım histeroskopi anestezisiz oldum.bende korkuyordum ama korkulacak bişey değildi.rahim temiz çıktı çok şükür.10 dk falan ancak sürdü.inşallah seninkide rahat geçer.nerde tedavi oluyorsun bu arada
Benmki anestezili olacakms cnm..cok az bi perde var rahimde belki onu duzeltr..adana acibadem cnm sen?
Benmki anestezili olacakms cnm..cok az bi perde var rahimde belki onu duzeltr..adana acibadem cnm sen?
olabilir hayırlı olsun kana çabuk karışmış olabilir hadi hayırlısıSabah ki ilk idrarla yapmadm en az 3 kez wcye grmişimdr ondan sonra yaptm
İnşallah sonu mutlu sonla biter ilki duşmuştu Allah kucaklarımızı sağlıklı bebklerle doldursun inşallaholabilir hayırlı olsun kana çabuk karışmış olabilir hadi hayırlısı
iyi düşün canım iyi olsun peki düşük nedeni belli mi genelde iğne veriyor doktorlar.İnşallah sonu mutlu sonla biter ilki duşmuştu Allah kucaklarımızı sağlıklı bebklerle doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?