- 2 Aralık 2014
- 188
- 104
- 18
- 38
::))İlk 3 ay cok önemli :))) evet eskiyi unut canım:)))) eski resimlere bakarsın hahaha:) olsun dogur sonra yenıden bi toparlama yenilenme dönemin olur:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
::))İlk 3 ay cok önemli :))) evet eskiyi unut canım:)))) eski resimlere bakarsın hahaha:) olsun dogur sonra yenıden bi toparlama yenilenme dönemin olur:)
Hayırlı olsun tatlımEvettt cumartesi yeni tedavimize başladik, 2 tane dondurulmuş 5.gun embriyom var, tahmini transfer tarihi 30 haziran, hayirlisiyla sağlikla bebişimizi ya da bebişlerimizi kucağimiza almak da nasib olur inşallah :)
hadi bismillah rabbim hayırla sağlıkla versin miniklerini.Senin sonuç ne canım?
Evettt cumartesi yeni tedavimize başladik, 2 tane dondurulmuş 5.gun embriyom var, tahmini transfer tarihi 30 haziran, hayirlisiyla sağlikla bebişimizi ya da bebişlerimizi kucağimiza almak da nasib olur inşallah :)
Vallamı tuh ya allah yardmcn olsn Kaç haftalık neden duşuyorki dondurulmuşlarlamı yoksa ilk tedavinle mi hamile kalmştnBenim bebekler düşüyor arkadaşlar
( yapma canım yaa ciddimisinBenim bebekler düşüyor arkadaşlar
kan düzenli artmadı ondan oldu dimiIlkti ve dondurulmuştu
nasıl oldu ya jellerin ignelerin kendinin yaptıgı kalcadan oldugun bunları duzenlı yapmıyormuydun arkadasımBenim bebekler düşüyor arkadaşlar
arkadasım doktorunu aradınmı ?? belki farkında olmadan yanlıs bısey yaptın hanı genelde dusuk tehlıkesı olanlar hep yatsın dıyorlar belki bu aşamaya gecersin morelini yuksek tut kanaman oldumu????Saniye geçirmedim iğne ve ilaçları
Of ya cok üzüldüm allahhh yardımcın olsun sen simdi bol bol elinden geldigince kan yapıcı hersey ye iç ne bilim doktorun demiştir herseyi sana arkadasımKan değerim düşüyor canım ya
allahım yardımcın olsun bekletmeden tedavisiz bebeklerin olsun inşallah.Sağol canım benim sizlerin burada olduğunu ve acımı paylaştığınızı biliyorum,Rabbim size yaşatmasın aynı acıyı