• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

Evettt cumartesi yeni tedavimize başladik, 2 tane dondurulmuş 5.gun embriyom var, tahmini transfer tarihi 30 haziran, hayirlisiyla sağlikla bebişimizi ya da bebişlerimizi kucağimiza almak da nasib olur inşallah :)

Evettt cumartesi yeni tedavimize başladik, 2 tane dondurulmuş 5.gun embriyom var, tahmini transfer tarihi 30 haziran, hayirlisiyla sağlikla bebişimizi ya da bebişlerimizi kucağimiza almak da nasib olur inşallah :)
Hayırlı olsun tatlım :KK200:

sonuç çarbamba günü beklemedeyim ben.

Senin sonuç ne canım?
hadi bismillah rabbim hayırla sağlıkla versin miniklerini.

Kan sulandırıcı falan kullanıyomusn kaç haftalık nasıl farkettin lekemi geldi betahcg ne baktrdnmı duşuştemi

Saniye geçirmedim iğne ve ilaçları :KK43:
arkadasım doktorunu aradınmı ?? belki farkında olmadan yanlıs bısey yaptın hanı genelde dusuk tehlıkesı olanlar hep yatsın dıyorlar belki bu aşamaya gecersin morelini yuksek tut kanaman oldumu????

Yok canım hormon değerim düşüyor yani,benimle ilgili sorun yok anladığım kadarıyla bebeklerde gelişim problemi olduğu için vücut gebeliği kendisi sonlandırıyormuş

Bak doktorum ne demiştim vucut öyle güclü bi sistemi varmışki bebek tutunursa istersen agırlık kaldır düşmezmis ama eger bebekte bi sorun varsa vucur sonlandırıyor zararlı bi madde olarak görüyor atmak istiyor oyuzden allahımıza sıgınıcaz demesi kolaydır biliyorum ama ne yapalım elimlimzden geldigince birnirimize destek olucaz

Sağol canım benim sizlerin burada olduğunu ve acımı paylaştığınızı biliyorum,Rabbim size yaşatmasın aynı acıyı

Allah'ım büyüktür vardır bunda da bir hayır elbet ben elimden geleni Yaptım takdir Allah'ındır O da vermediğine göre elden birşey gelmez dua edip şükretmekten başka yol yok en azından rahatlıkla gebe kalabildiğimi gördüm kızlar,benim yaşadıklarımı sizler yaşamayın.Hem OHSS oldum günlerce hastanede yattım bebeklerim donduruldu,Sonrasını da biliyorsunuz önce sevindim sonra aldı Rabbim :(

Back