• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

Allah'ım büyüktür vardır bunda da bir hayır elbet ben elimden geleni Yaptım takdir Allah'ındır O da vermediğine göre elden birşey gelmez dua edip şükretmekten başka yol yok en azından rahatlıkla gebe kalabildiğimi gördüm kızlar,benim yaşadıklarımı sizler yaşamayın.Hem OHSS oldum günlerce hastanede yattım bebeklerim donduruldu,Sonrasını da biliyorsunuz önce sevindim sonra aldı Rabbim :KK43:
Arkadasım Tabiyki yapmıssındır inanıyorum buna ama taktir allahımızınmıs olsun güzel olucak biraz dinlenirsin sonra devam edersin arkadasım benim bak ne güzel demissin hamile kaldıgını görebildin bak biz gün sayıyoruz hamile kaldıkmı diye ben kafayı yıycem hatta belirti aramıyım diyorum nekadar desemde olmuyor 7 günüm bende tık yok yada varda benmi anlamıyorum son 4 gunum test günüm bekliyorum .

günaydın
benimde 2 tane dondurulmuşum var. 2 aydır dinlenmedeyim p.tesi gideceğim bakalım inşallah bu ay başlarız yeniden.eşimde genetik sorun olduğu için pgt yapılması zorunlu.bu nedenle dondurarak biriktiriyoruz.allah hepimizin yardımcısı olsun

Kizlar nezamandr yazanadm hic..yarin oburgu regl olcam ve bitiminde histeroskopi:(korku basladi bende temmuzdada insallah tedavi var..histeroskopi olan varni aranzda

Kizlar nezamandr yazanadm hic..yarin oburgu regl olcam ve bitiminde histeroskopi:KK43:korku basladi bende temmuzdada insallah tedavi var..histeroskopi olan varni aranzda

ben oldum canım histeroskopi anestezisiz oldum.bende korkuyordum ama korkulacak bişey değildi.rahim temiz çıktı çok şükür.10 dk falan ancak sürdü.inşallah seninkide rahat geçer.nerde tedavi oluyorsun bu arada

ben oldum canım histeroskopi anestezisiz oldum.bende korkuyordum ama korkulacak bişey değildi.rahim temiz çıktı çok şükür.10 dk falan ancak sürdü.inşallah seninkide rahat geçer.nerde tedavi oluyorsun bu arada
Benmki anestezili olacakms cnm..cok az bi perde var rahimde belki onu duzeltr..adana acibadem cnm sen?

Benmki anestezili olacakms cnm..cok az bi perde var rahimde belki onu duzeltr..adana acibadem cnm sen?

Ben anestezili oldum canim hatta polip alindi. Hicbir sekilde rahatsizlik duymadim. O gun dinlendim ertesi gunu hicbir iz kalmadi ise gittim. Sakin korkma.

Kızlar transferden sonraki 5.gunum idrar testi yaptm gölge ikinci çizgi gordm gölge olarak belli belirsiz sizce pozitfmidr ilk tedavimde o golgeyıde gormemkştm kanda çıkmıştı gebbelkk

Sabah ki ilk idrarla yapmadm en az 3 kez wcye grmişimdr ondan sonra yaptm

Kan pıhtılaşma hastalığı çıktı duşuk sonrası arstrma yapldı kromozomlar gayet ıyı sadece iki tane kan pıhtılaşma hastalığı varmış onlar çıkmş şuan sabah akşam kan sulandırıcı iğne vurunuyorum coraspn kullanıyorm daha yeni yeni iğne yerlerim kırmızımsı olmaya başladı kanı sulu olanda kırmızımsı iğne izi olurmuş doktor soylemişti

Back
X