Arkadasım Tabiyki yapmıssındır inanıyorum buna ama taktir allahımızınmıs olsun güzel olucak biraz dinlenirsin sonra devam edersin arkadasım benim bak ne güzel demissin hamile kaldıgını görebildin bak biz gün sayıyoruz hamile kaldıkmı diye ben kafayı yıycem hatta belirti aramıyım diyorum nekadar desemde olmuyor 7 günüm bende tık yok yada varda benmi anlamıyorum son 4 gunum test günüm bekliyorum .Allah'ım büyüktür vardır bunda da bir hayır elbet ben elimden geleni Yaptım takdir Allah'ındır O da vermediğine göre elden birşey gelmez dua edip şükretmekten başka yol yok en azından rahatlıkla gebe kalabildiğimi gördüm kızlar,benim yaşadıklarımı sizler yaşamayın.Hem OHSS oldum günlerce hastanede yattım bebeklerim donduruldu,Sonrasını da biliyorsunuz önce sevindim sonra aldı Rabbim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar
- Konu Sahibi valiente
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Haziran 2015
- 1.889
- 2.385
- 83
- 42
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah canımyarın test günümmmm
- 16 Haziran 2015
- 10
- 1
- 1
- 37
kızlar bu @tugceserdar a dikkat edin özelden telefon falan vemeyin sakın telefon verirsede almayın !
- 27 Kasım 2011
- 3.231
- 2.354
- 398
inşallah canım ya sağol.Güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım
- 27 Ekim 2014
- 1.856
- 972
- 333
Cnm napti bu kisi..onceden buralardydi hep yaziodu hatta test gunu geldi sorduk hep cvp vermedi..napti sana canm?merak ettm simdo bak..iyi oldu soledgnkızlar bu @tugceserdar a dikkat edin özelden telefon falan vemeyin sakın telefon verirsede almayın !
Kizlar nezamandr yazanadm hic..yarin oburgu regl olcam ve bitiminde histeroskopikorku basladi bende temmuzdada insallah tedavi var..histeroskopi olan varni aranzda
ben oldum canım histeroskopi anestezisiz oldum.bende korkuyordum ama korkulacak bişey değildi.rahim temiz çıktı çok şükür.10 dk falan ancak sürdü.inşallah seninkide rahat geçer.nerde tedavi oluyorsun bu arada
- 27 Ekim 2014
- 1.856
- 972
- 333
Benmki anestezili olacakms cnm..cok az bi perde var rahimde belki onu duzeltr..adana acibadem cnm sen?ben oldum canım histeroskopi anestezisiz oldum.bende korkuyordum ama korkulacak bişey değildi.rahim temiz çıktı çok şükür.10 dk falan ancak sürdü.inşallah seninkide rahat geçer.nerde tedavi oluyorsun bu arada
- 10 Mart 2010
- 440
- 381
- 333
Benmki anestezili olacakms cnm..cok az bi perde var rahimde belki onu duzeltr..adana acibadem cnm sen?
Ben anestezili oldum canim hatta polip alindi. Hicbir sekilde rahatsizlik duymadim. O gun dinlendim ertesi gunu hicbir iz kalmadi ise gittim. Sakin korkma.
Benmki anestezili olacakms cnm..cok az bi perde var rahimde belki onu duzeltr..adana acibadem cnm sen?
rahat ol canım anestezide olsa emin ol çok rahat geçireceksin.bende ankara başkent üniversitesi hastanesinde tedavi görüyorum
- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
- 27 Kasım 2011
- 3.231
- 2.354
- 398
olabilir hayırlı olsun kana çabuk karışmış olabilir hadi hayırlısıSabah ki ilk idrarla yapmadm en az 3 kez wcye grmişimdr ondan sonra yaptm
- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
İnşallah sonu mutlu sonla biter ilki duşmuştu Allah kucaklarımızı sağlıklı bebklerle doldursun inşallaholabilir hayırlı olsun kana çabuk karışmış olabilir hadi hayırlısı
- 27 Kasım 2011
- 3.231
- 2.354
- 398
iyi düşün canım iyi olsun peki düşük nedeni belli mi genelde iğne veriyor doktorlar.İnşallah sonu mutlu sonla biter ilki duşmuştu Allah kucaklarımızı sağlıklı bebklerle doldursun inşallah
- 12 Ocak 2015
- 1.495
- 658
- 123
Kan pıhtılaşma hastalığı çıktı duşuk sonrası arstrma yapldı kromozomlar gayet ıyı sadece iki tane kan pıhtılaşma hastalığı varmış onlar çıkmş şuan sabah akşam kan sulandırıcı iğne vurunuyorum coraspn kullanıyorm daha yeni yeni iğne yerlerim kırmızımsı olmaya başladı kanı sulu olanda kırmızımsı iğne izi olurmuş doktor soylemişti