MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

canlar ya bişiy sorcam ben adetimin 3. günü doktora gıdıcem klomene baslıycazda yumurtalıklara bakılacak ama ben bu gece adet oldum daha 15 dak. önce yanı 3 te ben şimdi 9 undamı adet oldum yoksa 10 unudamı ılk gün hangısını saymalıyım sizce? a.s.

canlar ya bişiy sorcam ben adetimin 3. günü doktora gıdıcem klomene baslıycazda yumurtalıklara bakılacak ama ben bu gece adet oldum daha 15 dak. önce yanı 3 te ben şimdi 9 undamı adet oldum yoksa 10 unudamı ılk gün hangısını saymalıyım sizce? a.s.
Merhaba Canım
Eğer tüp bebek tedavisine başlıyorsan ayın 9 olarak kabul edip 10 unu 2. gün sayacaksan. Bana tüp bebekteki arkadaş öyle söylemişti. Ama eğer aşılama tedavisi göreceksen bu konuda bi bilgim yok. .Ama sanırım klomen kullandığına göre aşılama olacak. Bu durumda tahminim çok önemli değil.ayın 10 unu 1. gün sayabilirisin.Sen yinede emin olmak için doktorunla konuş. İçin rahat olur.Hakkında hayırlısı olsun

beni de eklediğiniz için teşekkürler..bu listede olmak umudumu artırıyor..ben birazdan gitcem doktora,büyük ihtimal iptal olcak aşılamam..hayırlısı..bu arada ben nisa hastanesine gidiyorum...hepiniz duamdasınız...a.s.

serbey,ze-nann,butterfly ve nehır sonucunuz ıcın cok uzuldum ama hayırlısı boyleymıs.ınsallah hakkınızda hayırlı olan zamanda ıstedıgınız sonucu alırsınız. benımde yarın sabah 9da transferım var arkadaslar dualarınızı beklıyorum

inşallah bigun meleklerimize kavuşuruz Seninde transferin ii geçer inşallah dularımız senınle...ben tedaviye başladığım ilk gunde beri hep ilktüpbebek denememde benım bebeğim olcak diye içimden geçti halada oyle geçiyor :asigim:
2aşılama oldum 2side negatif..şimdi 3cüyü nezaman yaptırsam diye düşünmeye başladım bugun kontrolumde var..3.aşılamayıda Olup meleğime 1adım daha yaklaşacağımı hissediyorum... ne bilim Boyle hislerim...inşallah hislerim doğru çıkar kızlar..

beni de eklediğiniz için teşekkürler..bu listede olmak umudumu artırıyor..ben birazdan gitcem doktora,büyük ihtimal iptal olcak aşılamam..hayırlısı..bu arada ben nisa hastanesine gidiyorum...hepiniz duamdasınız...a.s.

hakkında hayırlısı olur inşallah.... :nazar:

kızlar bende ikinci tüp bebek tedavisindeyim benide listenize eklerseniz sevinirim şuanda lucrin kullanıyorum ve adetimin ilk günü lucrinde bitmek üzere artık gonal-f tedavisine başlayacağız inş yarın doktora gidiyorum ilk defa adet olunca heycanlandım hayırlısı inş hepimiz için

inşallah budefa kavuşursun meleğine...:emir_bebek:

serbey,ze-nann,butterfly ve nehır merhaba
Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Her işte bir hayır vardır. Bu şekilde düşünmeye çalışın.Düşündükçe sorun üstüne sorun çıkıyor. Allahım sen sabrımızı artır.

arkadaşlar benide listede mavi renk yaparmısınız bende 4 gün oldu 2. mikro için iğnelerime başladım şimdilik herşey yolunda gidiyor.inşallah rabim yüzümüzü güldürür.

:emir_bebek:: 2008'in Anne Adayları :emir_bebek:

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:nazar:
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE:nazar:
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği HAMİLEEEEEE:nazar:
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -HAMİLEEEEEE:nazar:
Elif78 --- 1. micro -----????----?????------HAMİLEEEEEE:nazar:
ECETUNA--2. Aşılama----????---?????------HAMİLEEEEEE:nazar:
BonaDea - 4. Aşılama - 5 Nisan - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm----Dualarınızı eksik etmeyin

Akdaş - 3.Aşılama - 30 Mart - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği ---- Dualarınızı eksik etmeyin.

Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - 27 Mart - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??[Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 3 Nisan - Gürgan Clinic - 4. evre enometriozis + tübal faktör
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo
_nehir_ -- 2.Aşılama -- DİNLENMEDE -- ??? -- ??? --
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???
Nevrosky - 1.Aşılama - DİNLENMEDE - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- -
Sersöz - 2.Aşılama - 3 Nisan -- ??? -- ???--Dualarınızı eksik etmeyin
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 10 Nisan - Anadolu Sağlık Merkezi- PCO
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Demiray - 2. Aşılama - Nisan -Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı eksik etmeyin
Ze_nannn- 2. Aşılama - 24- 26 Mart - Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji ve aglütinasyon (spermde yapışıklık) -- Dualarınızı eksik etmeyin
Sersoy79 -- ???? --- 11 Nisan -???? --- Morfoloji bozukluğu
Yeşbü--1.tüp bebek --3 nisan----???--- endo
Meerdem- 2. micro--26 Mart - Jinemed Tüp merkezi --- Tanımlanamayan infertilite
Bebişko--1. Aşılama--29 Mart--İzmir Şifa Tüpbebek M.--???--Dualarınızı eksik etmeyin

Gelincik05-- tedavi----????----Samsun İlkadım Kadın Sağlığı Tüpbebek M.
Ruba ---3. Micro ---MAYIS --- Ankara Fatih TIp Fak.---Sperm azlığı
Özloş06---3. micro ---????---- Gürkan Klinik---- PCO
Serbey--1. aşılama--30 Mart---Ferticenter Tüp Bebk Merkezi- PCO--
Kapkara---1. Aşılama----Nisa H.----?????---PCO
Ece-bebek---2. Micro ----????----Adana Başkent H.----Açıklamayan İnfertilite

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]
[/QUOTE][/COLOR]

ECE-BEBEK ekledim canım hayırlı olsun canımmmm

ZEHRACIM artık mavisin. TRANSFERE AZ KALDI HAAAA.:))

arkadaslar transfeım yapıldı.5 embrıyonun 3 u yasadı onları da transfer ettık bakalım dualarınızı eksık etmeyın.ze-nanncım ıyı dıleklerın ıcın tsk ederım.ıns umud ettıklerın hayırlıayla gerceklesr.
akdascım benı de kızartabılırsın artık cnm :)

arkadaslar transfeım yapıldı.5 embrıyonun 3 u yasadı onları da transfer ettık bakalım dualarınızı eksık etmeyın.ze-nanncım ıyı dıleklerın ıcın tsk ederım.ıns umud ettıklerın hayırlıayla gerceklesr.

arkadaşım hayırlı sonuçlar alırsın inş.bol şans.

a.s.canım hayırlısı olur inşallah mutlaka olucak içimden öle geliyo allah yardımcın olsun canım hayırlı haberleryerimseniben

Merhaba
Güzel mi kötümü henüz çok erken mi bir haber vermek için bilmiyorum ama.Dünkü e2 sonucum düşük çıktı 158. Hoca bu kadar ilaç kullandık nereye gitmiş dedi. Sanırım 6 - 7 tane yumurtam oluşmuş, hoca daha erken daha çok oluşacak dedi. İlaç dozumu artırdı.ama benim sinirler alt üst.Endişelenmeye başladım.Hiç iyi değilim kızlar.Her işte bir hayır vardır ne diyeyim.Allahtan sabır diliyorum. Lütfen dua edin.Ne söyleyeceğimi bilemiyorum.

Canım kaç gündür girememiştim yeni gördüm yazını, bendede bi problem olmamasına rağmen 15 tane yumurta toplanmıştı, burda 20 -30 yumurtası olanları görünce benimde öyle olur diye tahmin ediyodum ama olmadı, ama bide şu var doktor muayenelerde 11-12 yumurtam olduğunu söylüyodu, toplanınca baktıkki 15 taneymiş, zaten önemli olan sayısından çok kalitesi inşallah kaliteli yumurtalardır inşallah güzelce döllenir ve sıkı sıkı tutunurlar takma kafana üzme kendini

serbeycm ve bebısko cook tsk ederım ıyı dıleklerınıze.burdan sızlerle dertlesmek gercekten cok guzel.Allah hepınızn gonlune gore versın,emeklerımızı bosa cıkarmasn.bebısko canım insallah ıcıne dogdugu gıbı olur:)) opuyorum hepınızı
gulsencm canını hıc sıkma zaten daha erkenmıs o ılacların bır gunde yaptıgıı etkı bıle cok farklı.oyle bıle olmasa 7 yumURTA bıle cok guzel onemlı olan kesınlıkle kalıte sayı degıl.bunları kafana takıp sakın stres yapma.en onemlı sey rahat olmak

:emir_bebek:: 2008'in Anne Adayları :emir_bebek:

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:nazar:
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE:nazar:
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği HAMİLEEEEEE:nazar:
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -HAMİLEEEEEE:nazar:
Elif78 --- 1. micro -----????----?????------HAMİLEEEEEE:nazar:
ECETUNA--2. Aşılama----????---?????------HAMİLEEEEEE:nazar:
BonaDea - 4. Aşılama - 5 Nisan - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm----Dualarınızı eksik etmeyin

Akdaş - 3.Aşılama - 30 Mart - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği ---- Dualarınızı eksik etmeyin.

Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - 27 Mart - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??[Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 3 Nisan - Gürgan Clinic - 4. evre enometriozis + tübal faktör
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo
_nehir_ -- 2.Aşılama -- DİNLENMEDE -- ??? -- ??? --
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???
Nevrosky - 1.Aşılama - DİNLENMEDE - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- -
Sersöz - 2.Aşılama - 3 Nisan -- ??? -- ???--Dualarınızı eksik etmeyin
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 10 Nisan - Anadolu Sağlık Merkezi- PCO--Dualarınızı eksik etmeyin.
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Demiray - 2. Aşılama - Nisan -Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı eksik etmeyin
Ze_nannn- 2. Aşılama - 24- 26 Mart - Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji ve aglütinasyon (spermde yapışıklık) -- Dualarınızı eksik etmeyin
Sersoy79 -- ???? --- 11 Nisan -???? --- Morfoloji bozukluğu
Yeşbü--1.tüp bebek --3 nisan----???--- endo
Meerdem- 2. micro--26 Mart - Jinemed Tüp merkezi --- Tanımlanamayan infertilite
Bebişko--1. Aşılama--29 Mart--İzmir Şifa Tüpbebek M.--???--Dualarınızı eksik etmeyin

Gelincik05-- tedavi----????----Samsun İlkadım Kadın Sağlığı Tüpbebek M.
Ruba ---3. Micro ---MAYIS --- Ankara Fatih TIp Fak.---Sperm azlığı
Özloş06---3. micro ---????---- Gürkan Klinik---- PCO
Serbey--1. aşılama--30 Mart---Ferticenter Tüp Bebk Merkezi- PCO--
Kapkara---1. Aşılama----Nisa H.----?????---PCO
Ece-bebek---2. Micro ----????----Adana Başkent H.----Açıklamayan İnfertilite

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]
[/QUOTE][/COLOR]

@YSENCİM hayırlı olsun canım. mutlu haberler bekliyoruz inşallah

Allah senin ve bebeklerinin yardımcısı olsun. Güzel haberlerini duyarız inşallah arkadaşım.

nevrosky ve akdascm cok tsk ederım saolun ıns hepımızn guzel habrlerını alırız burdan.bu lıstenın bana ugurlu gelmesını cok ıstıyorum.
akdascm senın de test gununu sabırszlıkla beklıorum ıns Allah gonlune verır ve tabı herkesn

hayırlı olsun inşallah seninde güzel haberini alırız.

X