Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Canımcanlar ya bişiy sorcam ben adetimin 3. günü doktora gıdıcem klomene baslıycazda yumurtalıklara bakılacak ama ben bu gece adet oldum daha 15 dak. önce yanı 3 te ben şimdi 9 undamı adet oldum yoksa 10 unudamı ılk gün hangısını saymalıyım sizce? a.s.
serbey,ze-nann,butterfly ve nehır sonucunuz ıcın cok uzuldum ama hayırlısı boyleymıs.ınsallah hakkınızda hayırlı olan zamanda ıstedıgınız sonucu alırsınız. benımde yarın sabah 9da transferım var arkadaslar dualarınızı beklıyorum
beni de eklediğiniz için teşekkürler..bu listede olmak umudumu artırıyor..ben birazdan gitcem doktora,büyük ihtimal iptal olcak aşılamam..hayırlısı..bu arada ben nisa hastanesine gidiyorum...hepiniz duamdasınız...a.s.
kızlar bende ikinci tüp bebek tedavisindeyim benide listenize eklerseniz sevinirim şuanda lucrin kullanıyorum ve adetimin ilk günü lucrinde bitmek üzere artık gonal-f tedavisine başlayacağız inş yarın doktora gidiyorum ilk defa adet olunca heycanlandım hayırlısı inş hepimiz için
arkadaslar transfeım yapıldı.5 embrıyonun 3 u yasadı onları da transfer ettık bakalım dualarınızı eksık etmeyın.ze-nanncım ıyı dıleklerın ıcın tsk ederım.ıns umud ettıklerın hayırlıayla gerceklesr.
akdascım benı de kızartabılırsın artık cnm :)
arkadaslar transfeım yapıldı.5 embrıyonun 3 u yasadı onları da transfer ettık bakalım dualarınızı eksık etmeyın.ze-nanncım ıyı dıleklerın ıcın tsk ederım.ıns umud ettıklerın hayırlıayla gerceklesr.
Merhaba
Güzel mi kötümü henüz çok erken mi bir haber vermek için bilmiyorum ama.Dünkü e2 sonucum düşük çıktı 158. Hoca bu kadar ilaç kullandık nereye gitmiş dedi. Sanırım 6 - 7 tane yumurtam oluşmuş, hoca daha erken daha çok oluşacak dedi. İlaç dozumu artırdı.ama benim sinirler alt üst.Endişelenmeye başladım.Hiç iyi değilim kızlar.Her işte bir hayır vardır ne diyeyim.Allahtan sabır diliyorum. Lütfen dua edin.Ne söyleyeceğimi bilemiyorum.
Arkadaşlar Listeye Sonuç Negatif Diye Yazarmisiniz.ilk Aşilamam Tutmadi.akintilarin Sebebi Demekki Adet Belirtisiymiş.