MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

selam arkadaşlar,
AKDAŞCIM,3. MİKRO TEMMUZ AYINDA OLUR DEMİŞTİM YA BUGÜN DR UMLA GÖRÜŞTÜM,ÖNCE KROMOZOMLARIMDA GENETİK İNCELEME,CUMA GÜNÜ DE ANESTEZİ ALTINDA RAHİMDE HİSTEROGRAFİ YAPILACAK EMBRİYONUN TUTUNAMAMASIYLA İLGİLİ PROBLEM VAR MI DİYE,SSK 2 YE DÜŞÜRECEKMİŞ YA TÜP BEBEK YARDIMINI RESMİ GAZETEDE YAYINLANMADAN ÖNCE YAPMAZSAM 3. HAKKIMI KAYBETMİŞ OLUCAM,O YÜZDEN BUNU DA DENEYELİM DİYE 3. MİKROYA BUGÜN DOĞUM KONTROL HAPIYLA BAŞLIYORUM İNŞALLAH,MAYISIN SON 10 GÜNÜ YUMURTA TOPLAMA VS. OLUR MUHTEMELEN ,BENİ MAYIS DİYE DÜZELTİRMİSİN,DUA EDİN CANIM

ruba umarım her şey yolunda gider seninde en kısa zamanda güzel haberini alırız.a.s.

selam kızlar..yeniyim buralarda..benide eklerseniz çok sevinirim...benim sorunum maalesef PKO..1. aşılamaya başladık,bakalım yumurtalara yarın son kez bakılcak,büyüdüklerini pek zannetmiyorum ama hayırlısı..yenibosna nisa hast gidiyorum....hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.....a.s.

CANIM BENİM İNŞALLAH HEPİMİZ GÜZEL HABERLER ALIRIZ DAHA ŞOKU ATLATAMADAN 3. MİKRONUN HEYECANI SARDI HAYIRLISI ,ÖPÜYORUM CANIM

Ne güzel aslında şoku atlatmışsın sayılır heycan başladığına göre bu sefer olucak inşallah
a.s

Umarim Canim Yaaa Ya Olmazsa Demiycem,bu Serer Relaks,pozitif Olucam Inşallah,sen Ne Yaptin Canim Ne Aşamadaydin

Pardon Canim Yaa Sen Hamileymişsin Kusura Bakma Kariştirdim Allh Tamamina Erdirsin Canimmmm

Aşkolsun Ne Incitmesi ,ben Hamile Kalan Arkadaşlarin Hala Burada Yazip Bizlere Moral Vermelerine çok Seviniyorum,dualarinizi Eksik Etmeyiin Canim Sanki Bir Daha Negatif Sonuca Gücüm Yok Gibi,bi Daha Zor Toparlanirim,

Aşkolsun Ne Incitmesi ,ben Hamile Kalan Arkadaşlarin Hala Burada Yazip Bizlere Moral Vermelerine çok Seviniyorum,dualarinizi Eksik Etmeyiin Canim Sanki Bir Daha Negatif Sonuca Gücüm Yok Gibi,bi Daha Zor Toparlanirim,

Bütün dualarım sizlerle ben burada moral buldum geç tanıştım ama olsun.Sen kalbini ferah tut zor zamanlar anlıyorum ama hiç kötü düşünme her şeyin hayırlısı olsuna.s.

Inşallah Canim Bu Sefer Kendime Daha Dikkat Edicem Inşallah,allah Sağlikli Bebişler Nasip Etsin Kucağina Canim Beniiim

Arkadaşlar Listeye Sonuç Negatif Diye Yazarmisiniz.ilk Aşilamam Tutmadi.akintilarin Sebebi Demekki Adet Belirtisiymiş.

ruba sen daha yeni yaptırmıştın dr un nsıl karar verdi?3 adet geçmeden de tedaviye başlanabiliyor mu?

bilmiyorum canım yaa sadece embriyonun neden tutmadığına bakıyolar 3. hakkımı kaybetmemek için sordum hemen yapabiliriz prblem olmaz dedi 1 ay dinlenme yeterliymiş dua et ne olu canım

: 2008'in Anne Adayları

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği HAMİLEEEEEE
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -HAMİLEEEEEE
Elif78 --- 1. micro -----????----?????------HAMİLEEEEEE
ECETUNA--2. Aşılama----????---?????------HAMİLEEEEEE
BonaDea - 4. Aşılama - 5 Nisan - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm----Dualarınızı eksik etmeyin

Akdaş - 3.Aşılama - 30 Mart - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği ---- Dualarınızı eksik etmeyin.

Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - 27 Mart - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
[Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 3 Nisan - Gürgan Clinic - 4. evre enometriozis + tübal faktör
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo
_nehir_ -- 2.Aşılama -- DİNLENMEDE -- ??? -- ??? --
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???
Nevrosky - 1.Aşılama - DİNLENMEDE - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- -
Sersöz - 2.Aşılama - 3 Nisan -- ??? -- ???--Dualarınızı eksik etmeyin
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 10 Nisan - Anadolu Sağlık Merkezi- PCO
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Demiray - 2. Aşılama - Nisan -Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı eksik etmeyin
Ze_nannn- 2. Aşılama - 24- 26 Mart - Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji ve aglütinasyon (spermde yapışıklık) -- Dualarınızı eksik etmeyin
Sersoy79 -- ???? --- 11 Nisan -???? --- Morfoloji bozukluğu
Yeşbü--1.tüp bebek --3 nisan----???--- endo
Meerdem- 2. micro--26 Mart - Jinemed Tüp merkezi --- Tanımlanamayan infertilite
Bebişko--1. Aşılama--29 Mart--İzmir Şifa Tüpbebek M.--???--Dualarınızı eksik etmeyin

Gelincik05-- tedavi----????----Samsun İlkadım Kadın Sağlığı Tüpbebek M.
Ruba ---3. Micro ---MAYIS --- Ankara Fatih TIp Fak.---Sperm azlığı
Özloş06---3. micro ---????---- Gürkan Klinik---- PCO
Serbey--1. aşılama--30 Mart---Ferticenter Tüp Bebk Merkezi- PCO--
Kapkara---1. Aşılama----????----?????---PCO

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]
[/QUOTE][/COLOR]

SERBEYCİM canım üzülme demek çözüm değil. hafifletmez belki ama ne yapalım yaşıyoruz işte bu süreçlerii. allahım dermansız dert vermesin canım

KAPKARA hayırlı olsun canım

serbey,ze-nann,butterfly ve nehır sonucunuz ıcın cok uzuldum ama hayırlısı boyleymıs.ınsallah hakkınızda hayırlı olan zamanda ıstedıgınız sonucu alırsınız.
benımde yarın sabah 9da transferım var arkadaslar dualarınızı beklıyorum

kızlar bende ikinci tüp bebek tedavisindeyim benide listenize eklerseniz sevinirim şuanda lucrin kullanıyorum ve adetimin ilk günü lucrinde bitmek üzere artık gonal-f tedavisine başlayacağız inş yarın doktora gidiyorum ilk defa adet olunca heycanlandım hayırlısı inş hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…