MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

kafamçokkarıştıkızlar bugün aşılamanın 8.günü ve idar tahlili yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama belirgindi ne olur bana yardım edin sizce sonuç nedir?kafamçokkarıştı:uhm::nazar:

Genelde çizgi silik çıktığı zaman tutmuş oluyo pek yanılmıyo ama çok erken çıkmış gerçektende, idrarda öyle çıktıysa kan testinde hayda hayda çıkar ozaman, bide kan testi yaptır bence, meraktan çatlamaktan iyidir inşallah tutmuştur hayırlısıyla

gelincik sağol darısı başına.Ben tüp bebek yaptırmadan önce 5 aşılama yaptırdım olmadı ve doktorlar hiç sorununuz yok demişlerdi ama olmadı.Benimle birlikte ilk denemesini(Aşılamada) yaptıran ve yumurta gelişiminde sorun olan arkadaşlar hamile kaldı yani buişler hiç belli olmuyor kalbini ferah tut.Umarım bu sefer senin iyi sonuçlarını alırız.a.s.

sagol canım moral verdigin için inşallah dedigin gibi olur evet bencede hiç belli olmuyo allahın kime verecegi neyse inşallah olur bende yarın ikinci için tedaviye başlıyorum ben samsunda yaptıyorum inşallah bu sefer olur sagol:içelim:

Merhaba arkadaşlar
Geçen hafta çarşamba günü gonalf lerime başlamıştım. 337,5 ünite yaptım, ayrıyeten yanında 5 ünite lucrin. Bugün kontrol günüm. Umarım yeterli sayıda yumurtam oluşmuştur.Sizlerden ne haber??? Allah hepimizin yolunu açık etsin.

Gülsencim sende güzel haberler verirsin inşallah Allah yardımcın olsun a.s.

arkadaşlar benide aranıza kabul edip listenize yazarsanız çok mutlu olurum Samsun İlkadım kadın saglık tüp sağlık tüp bebek merkezine gidiyorum yazarsanız yani eklerseniz sevinirim tedavi aşamasındayım:eek::eek:

:emir_bebek:: 2008'in Anne Adayları :emir_bebek:

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:nazar:
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE:nazar:
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği HAMİLEEEEEE:nazar:
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -HAMİLEEEEEE:nazar:
Elif78 --- 1. micro -----????----?????------HAMİLEEEEEE:nazar:
ECETUNA--2. Aşılama----????---?????------HAMİLEEEEEE:nazar:
BonaDea - 4. Aşılama - 5 Nisan - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm----Dualarınızı eksik etmeyin

Akdaş - 3.Aşılama - 30 Mart - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği ---- Dualarınızı eksik etmeyin.

Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - 27 Mart - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
[Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 3 Nisan - Gürgan Clinic - 4. evre enometriozis + tübal faktör
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo - Dualarınızı eksik etmeyin
_nehir_ -- 2.Aşılama -- 22 Mart( sonuç 11 Nisan) -- ??? -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--Dualarınızı eksik etmeyin
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???Dualarınızı eksik etmeyin
Nevrosky - 1.Aşılama - 24 Mart - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite ---Dualarınızı eksik etmeyin
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- -
Sersöz - 2.Aşılama - 3 Nisan -- ??? -- ???--Dualarınızı eksik etmeyin
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 10 Nisan - Anadolu Sağlık Merkezi- PCO
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Demiray - 2. Aşılama - Nisan -Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı eksik etmeyin
Ze_nannn- 2. Aşılama - 24- 26 Mart - Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji ve aglütinasyon (spermde yapışıklık) -- Dualarınızı eksik etmeyin
Sersoy79 -- ???? --- 11 Nisan -???? --- Morfoloji bozukluğu
Yeşbü--1.tüp bebek --3 nisan----???--- endo
Meerdem- 2. micro--26 Mart - Jinemed Tüp merkezi --- Tanımlanamayan infertilite..Dualarınızı eksik etmeyin
Bebişko--1. Aşılama--29 Mart--İzmir Şifa Tüpbebek M.--???--Dualarınızı eksik etmeyin
Gelincik05-- tedavi----????----Samsun İlkadım Kadın Sağlığı Tüpbebek M.
Ruba ---3. Micro ---TEMMUZ --- Ankara Fatih TIp Fak.---Sperm azlığı

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]
[/QUOTE][/COLOR]

RUBA VE GELİNCİK05 isteğiniz üzere ekledim. umarım hayırlı olur....

akdascım cok tsk ederım.persembe msj atarım ınsallah bı aksılık cıkmazsa bebısler cozuldukten sonra. ıns once kızartır sonra morartırsın benı :)sanırım senın de test gunune 4 gun falan kaldı umarım pozıtıf sonucu alırsın bu lıste sana da ugurlu gelır bızlere de.

Gülsencim sende güzel haberler verirsin inşallah Allah yardımcın olsun a.s.

Merhaba
Güzel mi kötümü henüz çok erken mi bir haber vermek için bilmiyorum ama.Dünkü e2 sonucum düşük çıktı 158. Hoca bu kadar ilaç kullandık nereye gitmiş dedi. Sanırım 6 - 7 tane yumurtam oluşmuş, hoca daha erken daha çok oluşacak dedi. İlaç dozumu artırdı.ama benim sinirler alt üst.Endişelenmeye başladım.Hiç iyi değilim kızlar.Her işte bir hayır vardır ne diyeyim.Allahtan sabır diliyorum. Lütfen dua edin.Ne söyleyeceğimi bilemiyorum.

Merhaba
Güzel mi kötümü henüz çok erken mi bir haber vermek için bilmiyorum ama.Dünkü e2 sonucum düşük çıktı 158. Hoca bu kadar ilaç kullandık nereye gitmiş dedi. Sanırım 6 - 7 tane yumurtam oluşmuş, hoca daha erken daha çok oluşacak dedi. İlaç dozumu artırdı.ama benim sinirler alt üst.Endişelenmeye başladım.Hiç iyi değilim kızlar.Her işte bir hayır vardır ne diyeyim.Allahtan sabır diliyorum. Lütfen dua edin.Ne söyleyeceğimi bilemiyorum.

canım benim karamsarlığa düşme hemen.... dozu yükseltince düzelir inşallah...
hangi aşamadaydın şu anda??? gonal f mi kullandın???

daha ben yolun başındayım lucrin kullanıyorum adetimin 3. günüde kontrole gideceğim.... allah yardımcımız olsun inşallah...

canım benim karamsarlığa düşme hemen.... dozu yükseltince düzelir inşallah...
hangi aşamadaydın şu anda??? gonal f mi kullandın???

daha ben yolun başındayım lucrin kullanıyorum adetimin 3. günüde kontrole gideceğim.... allah yardımcımız olsun inşallah...

Slm
gonal f kullanıyorum. 337,5 ünite yapıyordum,412,5 yapacağım artık.Çok dua ediyorum. Şimdiye kadar hep korktum tüp bebekten. Hormon testlerimin hepsi normal çıkmıştı.Hiç beklemiyordum böyle bir sonuç.Sıkılmayım diyorum ama elimde değil. Düne kadar çok rahattım.Hiç korkumda yoktu . bu ne anlamına geliyor şimdi. Ya da yükselecek mi dersiniz?Rabbim ne zor işler,sen sabrımızı dayanma gücümüzü artır.

Slm
gonal f kullanıyorum. 337,5 ünite yapıyordum,412,5 yapacağım artık.Çok dua ediyorum. Şimdiye kadar hep korktum tüp bebekten. Hormon testlerimin hepsi normal çıkmıştı.Hiç beklemiyordum böyle bir sonuç.Sıkılmayım diyorum ama elimde değil. Düne kadar çok rahattım.Hiç korkumda yoktu . bu ne anlamına geliyor şimdi. Ya da yükselecek mi dersiniz?Rabbim ne zor işler,sen sabrımızı dayanma gücümüzü artır.

canım yaaa umutsuz olma... tabiki korkularımız olacak canım ama umudunu yitirme hiçbir zaman.... sana birşey diyeyim mi içimden bir ses herşeyin yoluna gireceği ve seninde hamiş kalacağını söylüyor.... :teytey: :teytey:

İnşallah tutmuştur canım iyi sabrediyosun ben olsam şimdiye kadar 5 tane test yapmıştım, İnşallah mutlulukla sonuçlanır bekleyişin a.s.

canım aslında bende sabırsızım ama geçen aşılamada 12.gun kantesti yapmıştım negatifti ve 17.gun adet olmuştum şimdide ya olursam umutlanma diyorum kendime zaten bugun16.gun yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum inşallah regl Olmazsam :) regl olacak gibiyim ama bakalım.. :çok üzgünüm:

EceTuna gözümüz aydın. Tebrik ederim canım.
İnşallah bende "morarırım" 10 gün sonra yaaa....(Hiç böyle dua ettiğimi de hatırlamıyorum. Biraz tuhaf bir dua oldusırnaşık şey

İnşallah bende "morarırım" 10 gün sonra yaaa....(Hiç böyle dua ettiğimi de hatırlamıyorum. Biraz tuhaf bir dua oldusırnaşık şey

Süper bi dua etmişinnn
inşalllah bi gusel morarırızzzz mosmor oluruzzz :roflol:

Canım , akdasım ;

Maalasef tahlil sonucum negatif. Beni listeden çıkarabilirsin. 1 ay ara verilecek. Herkese bol şans diliyorum. Güzel haber veremedim , umarım hepiniz tez zamanda kavuşursunuz..

:emir_bebek:: 2008'in Anne Adayları :emir_bebek:

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:nazar:
Ebrizm - Micro_ ??--??--HAMİLEEEEEEE:nazar:
Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği HAMİLEEEEEE:nazar:
Diloş_04 - 1. Aşılama - 21 Mart- Ankara TIP Fkl.- PCO -HAMİLEEEEEE:nazar:
Elif78 --- 1. micro -----????----?????------HAMİLEEEEEE:nazar:
ECETUNA--2. Aşılama----????---?????------HAMİLEEEEEE:nazar:
BonaDea - 4. Aşılama - 5 Nisan - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm----Dualarınızı eksik etmeyin

Akdaş - 3.Aşılama - 30 Mart - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği ---- Dualarınızı eksik etmeyin.

Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??
Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??
Fındık80 - 2 Aşılama - 27 Mart - Gata - ?? -Dualarınızı eksik etmeyin
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
[Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ???
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
Meralun - 1.Micro - 3 Nisan - Gürgan Clinic - 4. evre enometriozis + tübal faktör
Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo - Dualarınızı eksik etmeyin
_nehir_ -- 2.Aşılama -- DİNLENMEDE -- ??? -- ??? --
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - 25 Martta tedaviye başladı - İst. brüksel kadın sağlığı - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--Dualarınızı eksik etmeyin
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???
Nevrosky - 1.Aşılama - DİNLENMEDE - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- -
Sersöz - 2.Aşılama - 3 Nisan -- ??? -- ???--Dualarınızı eksik etmeyin
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ?? --??
@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - 10 Nisan - Anadolu Sağlık Merkezi- PCO
Fatosasi - ? Aşılama -- 24 Mart'ta tedaviye başladı - ?? - ??
Honeybaby - 1.Aşılama - Nisan Sonu - ??? - Sperm sayısı
Demiray - 2. Aşılama - Nisan -Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite -- Dualarınızı eksik etmeyin
Ze_nannn- 2. Aşılama - 24- 26 Mart - Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji ve aglütinasyon (spermde yapışıklık) -- Dualarınızı eksik etmeyin
Sersoy79 -- ???? --- 11 Nisan -???? --- Morfoloji bozukluğu
Yeşbü--1.tüp bebek --3 nisan----???--- endo
Meerdem- 2. micro--26 Mart - Jinemed Tüp merkezi --- Tanımlanamayan infertilite
Bebişko--1. Aşılama--29 Mart--İzmir Şifa Tüpbebek M.--???--Dualarınızı eksik etmeyin

Gelincik05-- tedavi----????----Samsun İlkadım Kadın Sağlığı Tüpbebek M.
Ruba ---3. Micro ---TEMMUZ --- Ankara Fatih TIp Fak.---Sperm azlığı

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.[/I]
[/QUOTE][/COLOR]

NEVROSKY VE NEHİR canlarım çok üzüldüm.hayat işte bizi de böyle sınıyor..inanıyorum allah izin verirse birgün biz de anne olacağız kızlar....

KIZLAR YİNE DE SİLMEMİ İSTERSENİZ SİLERİM.

Son düzenleme:

hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz canım...hepimiz cümleten moraralım inşallahhhh:roflol:

X