- 25 Kasım 2007
- 3.326
- 20
- 46
inşallah cnm saol
ozamn 17.gune kadar beklim aet olmzssam kan testine giderim :)
İnşallah tutmuştur canım iyi sabrediyosun ben olsam şimdiye kadar 5 tane test yapmıştım, İnşallah mutlulukla sonuçlanır bekleyişin a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah cnm saol
ozamn 17.gune kadar beklim aet olmzssam kan testine giderim :)
kafamçokkarıştıkızlar bugün aşılamanın 8.günü ve idar tahlili yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama belirgindi ne olur bana yardım edin sizce sonuç nedir?kafamçokkarıştı:uhm:
gelincik sağol darısı başına.Ben tüp bebek yaptırmadan önce 5 aşılama yaptırdım olmadı ve doktorlar hiç sorununuz yok demişlerdi ama olmadı.Benimle birlikte ilk denemesini(Aşılamada) yaptıran ve yumurta gelişiminde sorun olan arkadaşlar hamile kaldı yani buişler hiç belli olmuyor kalbini ferah tut.Umarım bu sefer senin iyi sonuçlarını alırız.a.s.
Merhaba arkadaşlar
Geçen hafta çarşamba günü gonalf lerime başlamıştım. 337,5 ünite yaptım, ayrıyeten yanında 5 ünite lucrin. Bugün kontrol günüm. Umarım yeterli sayıda yumurtam oluşmuştur.Sizlerden ne haber??? Allah hepimizin yolunu açık etsin.
Gülsencim sende güzel haberler verirsin inşallah Allah yardımcın olsun a.s.
Merhaba
Güzel mi kötümü henüz çok erken mi bir haber vermek için bilmiyorum ama.Dünkü e2 sonucum düşük çıktı 158. Hoca bu kadar ilaç kullandık nereye gitmiş dedi. Sanırım 6 - 7 tane yumurtam oluşmuş, hoca daha erken daha çok oluşacak dedi. İlaç dozumu artırdı.ama benim sinirler alt üst.Endişelenmeye başladım.Hiç iyi değilim kızlar.Her işte bir hayır vardır ne diyeyim.Allahtan sabır diliyorum. Lütfen dua edin.Ne söyleyeceğimi bilemiyorum.
canım benim karamsarlığa düşme hemen.... dozu yükseltince düzelir inşallah...
hangi aşamadaydın şu anda??? gonal f mi kullandın???
daha ben yolun başındayım lucrin kullanıyorum adetimin 3. günüde kontrole gideceğim.... allah yardımcımız olsun inşallah...
Slm
gonal f kullanıyorum. 337,5 ünite yapıyordum,412,5 yapacağım artık.Çok dua ediyorum. Şimdiye kadar hep korktum tüp bebekten. Hormon testlerimin hepsi normal çıkmıştı.Hiç beklemiyordum böyle bir sonuç.Sıkılmayım diyorum ama elimde değil. Düne kadar çok rahattım.Hiç korkumda yoktu . bu ne anlamına geliyor şimdi. Ya da yükselecek mi dersiniz?Rabbim ne zor işler,sen sabrımızı dayanma gücümüzü artır.
İnşallah tutmuştur canım iyi sabrediyosun ben olsam şimdiye kadar 5 tane test yapmıştım, İnşallah mutlulukla sonuçlanır bekleyişin a.s.
EceTuna gözümüz aydın. Tebrik ederim canım.
İnşallah bende "morarırım" 10 gün sonra yaaa....(Hiç böyle dua ettiğimi de hatırlamıyorum. Biraz tuhaf bir dua oldusırnaşık şey
EceTuna gözümüz aydın. Tebrik ederim canım.
İnşallah bende "morarırım" 10 gün sonra yaaa....(Hiç böyle dua ettiğimi de hatırlamıyorum. Biraz tuhaf bir dua oldusırnaşık şey