- 25 Nisan 2022
- 274
- 291
- 37
- Konu Sahibi Fitanneaday
Bende cuma günü oldum iğne canım. Bekleyelim inşallah pozitifi görürüzSelam kızlar benımde ilk femara+ovitrelle denemem
Bugün iğnenin 3. Günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cuma günü oldum iğne canım. Bekleyelim inşallah pozitifi görürüzSelam kızlar benımde ilk femara+ovitrelle denemem
Bugün iğnenin 3. Günü
Bnde persembe gunu oldumBende cuma günü oldum iğne canım. Bekleyelim inşallah pozitifi görürüz
Canim sen de durumlar ne yaptin mi testKızlar merhaba ben Şubat ayı femara ile 5yum büyüdü 3ü çatladı ayın 18inde doktora gittiğimde yüzde yüz çatladı dedi o dönem günaşırı ilişki oldu şuan reglime 2gün falan var tahmini çünkü pcosum günümü bilmiyorum sizce test yapsam çıkar mı pek bir belirtim yok sürekli bir regl ağrım var acaba yine mi olmadı test mi yapayım kan mı vereyim sizce
Ben 36. Saati degerlendiremedim esim aşırı stres yaptıBnde persembe gunu oldum
36. Saatte ilişki oldu
Sonrası gün aşırı dedi
Peki nasıl değerlendirdin cnm?Ben 36. Saati degerlendiremedim esim aşırı stres yaptı
Bende adetimin üçüncü günü başladım bakalım ne kadar olucakBende adetimin 3. Günü klomen kullanmaya başladım perşembe günü kontrolüm var bakalım yumurtalar ne alemde ilk defa kullanıyorum klomeni
İgneden sonra 12. Saatte degerlendirebildik sonra gün aşırı. Yumurta 36saatten sonra catladiysa inşallah bi bulisma olmuşturPeki nasıl değerlendirdin cnm?
Ben 36. Saatten sonra gün aşırı değerlndrdım
Persembe sabahı iğne vuruldum
Bu akşam son değerlendircem
Yeter artık
Nasıl 3. İgne canimMerhaba hanımlar bende yerimi alıyım cuma günü yumurtalarım geliştiyse 3. İğnemi olucam inşallah bu ay kısmet olur
İnaallah ilk denemende tutar canımBende adetimin 3. Günü klomen kullanmaya başladım perşembe günü kontrolüm var bakalım yumurtalar ne alemde ilk defa kullanıyorum klomeni
3. Deneme olucak işte canım sebepsiz olmadı yani inşallah bu ay olurNasıl 3. İgne canim
Anladim canim insallah bu son olur3. Deneme olucak işte canım sebepsiz olmadı yani inşallah bu ay olur
Bir kaç gündür kasıklarımda ağrı var ve sık tuvalete çıkıyorum. Bugünde mide bulantım var ama psikolojikte olabilir tabiHaklısın canım. İnsallah bu kez olur Bugün 8. Günün herhangi bir değişiklik varmı bel ağrısı göğüs hassasiyeti felan
Ay hadi insallah güzel haberlerini bekliyoruz haberdar et mutlakaBir kaç gündür kasıklarımda ağrı var ve sık tuvalete çıkıyorum. Bugünde mide bulantım var ama psikolojikte olabilir tabi
Yarın 15.gün test yapıcam inşallah hayırlısı bakalım
Sabah test yaptım negatifAy hadi insallah güzel haberlerini bekliyoruz haberdar et mutlaka
Merhaba hayırlısı olsun inşallah.Merhaba kızlar ben de bu ay çatlatma deneyeceğim bugün doktora gidip tedavi için iğnelerimi alacağım. Ama insan ister istemez stres yapıyor. Nasıl olcak neler olcak falan kafamda bissürü soru var. Daha önce deneyenlere sormak istediğim bişey var.
Klomenle yaklaşık kaç günde olgunlaşıyor yumurtalar ortalama yani.
Bi de doktor iğneden sonra gün aşırı mı ilişki öneriyor yoksa her gün mü
Canim üzülme dogru zaman degil demekki. Yeterki pes etme istemekten de hic vazgeçme inşallah guzel haberlerini alacağız bir sonraki aySabah test yaptım negatif
Kontrolunuz ne zaman benim bugün kontrolüm vardı adetimin 12. Günü henüz yumurtlama olmamış salı günü yine gidicemBende adetimin üçüncü günü başladım bakalım ne kadar olucak