Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan testi yaptırdım bugün iğne vurulalı 14 gün oldu 0.1 bu ayda umur yok heves kirildi . Hsg filimi istemişti zaten onu çektirecem of offf.

Kan testi yaptırdım bugün iğne vurulalı 14 gün oldu 0.1 bu ayda umur yok heves kirildi . Hsg filimi istemişti zaten onu çektirecem of offf.

Hayırlısı olsun üzme kendini.Ayni dertten ben de muzdaribim benim bat cumartesi hiç bir belirtim de yok erken gebelik testi yaptım negatif doktorum bu ay da olmazsa rahim filmi cekelim demişti o kadar stresliyim ki

Hayırlısı olsun üzme kendini.Ayni dertten ben de muzdaribim benim bat cumartesi hiç bir belirtim de yok erken gebelik testi yaptım negatif doktorum bu ay da olmazsa rahim filmi cekelim demişti o kadar stresliyim ki

Nerde oturuyorsun kuzum ? Banada şimdi gösterdim sonucuda 5 gün filan bekleyelim dedi ama benim umudum yok. Bu yüzden hsg filmi için araştırma yapiyorum

Urfada yaşıyorum burada imkanlar kısıtlı araştırma da yapmadım adetimin üçüncü günü doktor kontrolüm var bir de doktoruma danışırım bekliyorum daha

Mat batından beni hatirlarsiniz kizlar bu ayki testi aticam size yarin doktora gidicem galiba hamileyim

Yarın çektircem ben de .ınsllh ben de olumsuz bir sonuçla karşılaşmam korkuyorumBen anestezi de istedim seninki nasil geçti çok ağrı oluyor mu

Yarın çektircem ben de .ınsllh ben de olumsuz bir sonuçla karşılaşmam korkuyorumBen anestezi de istedim seninki nasil geçti çok ağrı oluyor mu

Yok canım uyudum zaten hiç bisi hisetmedim tıkanıklık varmis ilacın etkisiyle açılmış. Hayırlısı bakalim . Nasip . Sen napdin çekindin mı?

Napdin canım ? Nasıl gecdi ?

Yaptırdım ben de bu gun canım ben uyandıktan sonra doktoruma sordum hsg nın hemen ardından sol tüpümde hiç bir şey yokmuş sağda bi şey olduğunu söyledi ama onu tam anlayamadım o da çok önemli değilmiş zaten pazartesi randevum var doktor detaylı bir şekilde konuşuruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…