Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ve kizlar o cok sancilaniyorum dedigim sancilar gecti dun ve bugun ara ara sizi seklinde sadece hissediyorum

Bugun 3.gun olucak olmazsam eger dun idrar testi yaptim negatifti doktora gidecektim bugunde geri esimle karar verdik daha erken biraz daha gecsin oyle gidelim dedik sonra negatif cikinca uzuluyoruz eger bi kac gune daha olmazsam oyle gidicem

S
Bugun 3.gun olucak olmazsam eger dun idrar testi yaptim negatifti doktora gidecektim bugunde geri esimle karar verdik daha erken biraz daha gecsin oyle gidelim dedik sonra negatif cikinca uzuluyoruz eger bi kac gune daha olmazsam oyle gidicem
Benim 1 hafta oldu artik vereyim diyorum ya bi taraftanda yine testmi alsam diyorum ondada cikmayinca sinir oluyorum

Bir hafta olduysa hic idrarla ugrasma kanda baktir gec dollenmeyse eger yine cikmaz idrarda ama heralde kanda cikar

Kızlar bugün kan testi yaptım sonuç 262 çıktı bugün de adet olmam gerekn tarih yani değerim nasıl sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…