Aynen katılıyorum sanaBen size bir tavsiye vereyimmi kizalr ne kadar dikkat edersiniz bilmem ama benden soylemesi yumurtlama teste falan para harclamayin bosh boshuna kafaniz ne zaman rahat olacak o zaman hamish kalacaksiniz yumurtlama testi ayri bir dushunce sikinti stress siz adet kani kesildiyinde 1gunden bir ilishkiye girin 12ci gunden 16ci gune kadar hergun ilishkiye girin ondan sonra ayin cift gunleri adet tarihine kadar 1gunden bir ilishkiye girin
İnşallah canm benimmm çok saolTebrik ederm canım :) sağlıklı bir gebelik olsun inşallah
Saol canımm rabbim isteyen herkese nasip etsinTebrikler canım hayırlı olsun aklina hiç olumsuz birsey getirme dikkat et kendine
Aynen canm 3. GünAdetin gecikince mi yaptın canım
Var bence bugün u de degerlendirBugün de ilişkiye gerek var mı canım ?
Vah biz kadınların halineYani boyle 8,10,12,13,14,15,16,18,20,22bakin nasil ishe yariyacak hemde doktor tavsiyesidir deneyin bence
Ay ben bu ay böyle yapıyodum dayanmadı şeymEvetttt
Ne kadar guldum kizAy ben bu ay böyle yapıyodum dayanmadı şeymbırakmak zorunda kaldım
beni de eklerseniz sevikızlar mart bat ını heycanla bekleyenler var mıhamilelik belirtisi olanlar yazsın beraber bekleyen kac kişiyiz bakalim
3.ay olduHayirli olsun ay ne güzel ya.kacinci denemenizdi?
Hayır canım ya maalesef adet oldum ben@zfbs ,@nesnes07 ,@altamiano ,@Queenqo ,@Shokella ,@burcu_87 ,@Aysekayaaaa , S -Syma- siz naptiniz kizlarguzel haber varmi?
Inşallah canım öylesinBenim de kan testi 14 çıktı acaba hamile miyim çok merak ediyorum :)
İnşallah canım yaInşallah canım öylesin
Test yapmış mıydın hiç?Ben hala olmadim 7 gun gecti
Tabi 2 3 gun gecince yaptim cikmadi ama hala olmadim.Test yapmış mıydın hiç?
Olana kadar hep umut var.Tabi 2 3 gun gecince yaptim cikmadi ama hala olmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?