Aynen canımm rabbim hayırlısını versin bende tam sevinemiyorm kimyasaldan dolayı geçen ay hevesim kursağımda kalmştıİnş cnm ya bel ağrım çok fazla Allah tan ümit kesilmez diyip adet günümü bekliyorum
Kaç gün vardı bata cnmSoruyorum kuzum olasılıklardan bahsediyor bana .
O zaman boshver:)sen kendine iyi bak yemeyine icmeyine dikkat et agir kaldirma sicak suda dush alma ilishkidede olma))))kucultup gondere bilseydin bizimcinde tecrube olurdu))))Özeleede atamıyorm ya allah allah geçen ay atabilmiştim anlamadm yani yükleyemiyom boyut büyük diyo
Rabbim sağsalim kucağna almayı ce sağlıklı bi gebelik nasip etsin sanaAynen canımm rabbim hayırlısını versin bende tam sevinemiyorm kimyasaldan dolayı geçen ay hevesim kursağımda kalmştı
AMinnn inşallahhh bebeğmmm sağlklı bi şekilde benle olurO zaman boshver:)sen kendine iyi bak yemeyine icmeyine dikkat et agir kaldirma sicak suda dush alma ilishkidede olma))))kucultup gondere bilseydin bizimcinde tecrube olurdu))))
Ay süper ya cnm çok soru sordm k.bkma bu ay tedavi görmüşmüydün adetten önce hiç belirtin varmıydı
Evet:))))Allah saglikli bir gebelik nasip etsin inshAllah sagsalim kucaginiza alasiniz)))))))Evet kıpınca oldu :)
Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsinEvet:))))Allah saglikli bir gebelik nasip etsin inshAllah sagsalim kucaginiza alasiniz)))))))
Yok canö tedevi hiç olmadö kontrole gitmiştim sadece ben 6 aydır deniyorm 8 aylık evliyim ben adetten önce belirtilere inanmıyom bence sende kendini dinleme bu ay bnden mesala yumurta akı olmamıştı gösüs ağrısı ve akıntımdan şüpelendim ama zaten benim bunlar adetimdede olurdu bide çok az kasık batmam olmuştuAy süper ya cnm çok soru sordm k.bkma bu ay tedavi görmüşmüydün adetten önce hiç belirtin varmıydı
Tebrik ederm canım :) sağlıklı bir gebelik olsun inşallahEvet kıpınca oldu :)
Bunlar yumurtlama testlerimi???Pik olmuş mu Kızlar
Adetin gecikince mi yaptın canım
Kaç gün vardı bata cnm
Yumurtan çatlamış galibaPik olmuş mu Kızlar
Tebrikler canım hayırlı olsun aklina hiç olumsuz birsey getirme dikkat et kendine
Evet canımBunlar yumurtlama testlerimi???
Bugün de ilişkiye gerek var mı canım ?Yumurtan çatlamış galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?