- 27 Ekim 2017
- 289
- 106
- 33
- 28
InshAllah haber vermeyi unutma)
Bende hala olmadim yarin 7.gun kan veriirm belki yarin bugun agrilarim var kasiklarimda sabah beri ama gelen giden yokKızlar bildiğiniz üzere günüm geçti sabah teste negatif çıktı ve şuanda olacağıma dair şancim da yok gibi sizce adet gecikmem iltihap nedenli olabilir mi olabilirse iltihap yaşayınca ne gibi sıkıntılar yaşayan var şimdiye kadarki belirtilerin iltihaplanma olabilir mi?
Bende dayanamdm bu sabah yaptım fortune gebelik testi Negatif
canımm bugün test yaptım erken gebelik pozitif çıktıHayirlisi inshAllah stress yapma her shey duzelecek)))
Ayy Shukur canim)))))))testin fotografi varmi?))))canımm bugün test yaptım erken gebelik pozitif çıktı
Ayy Shukur canim)))))))testin fotografi varmi?))))
Kaçncımgündesin cnmcanımm bugün test yaptım erken gebelik pozitif çıktı
Ben de bel ve kasık ağrısı çok var arada da bulantım var
Bulantı belki psikolojik dicem ama sol tarafda bel ve kasık ağrısı çok fazla sağda hiçbirşey yok canım.
Geçen aralık ayında doktor bel fıtığı başlangıcı demişti belki de odur bilemiyorum vicdan yapıyorum hap bile içemiyorum canım biran önce netleşse de rahatlasam ay gerçi hamiş olsam çekmeye razıyım inşallah Allah gönlümüzdekini nasip eder en hayırlı zamanda sağlıcakla
Adet 3 gün gecikti tatlmKaçncımgündesin cnm
Esmadada olmushdu canim tek tek yukleBoyutu nedeniyle yükleyemiyomş
Cnm öatlatma iğnesinin bgn 11.günü yani bat 23mart kan versin bgn 2çıktıAdet 3 gün gecikti tatlm
1 tane yüklüyorm ztn ama gelmiyo halaEsmadada olmushdu canim tek tek yukle
Canım bekle daha ben geçe ay kimyasal geçirdim adetimden 4 gün önce bile ucuz tette çıkmıştı değerim düşük olmasına ragmen bu ay adet günümde negatifti bı erken gebelik testi ama 2 günde 2 kat artş oluyo sen genede bekle benceCnm öatlatma iğnesinin bgn 11.günü yani bat 23mart kan versin bgn 2çıktı
Belki tiklamamishsin heyecandan)))))))))ozele at ben yuklerim bura))))))1 tane yüklüyorm ztn ama gelmiyo hala
Özeleede atamıyorm ya allah allah geçen ay atabilmiştim anlamadm yani yükleyemiyom boyut büyük diyoBelki tiklamamishsin heyecandan)))))))))ozele at ben yuklerim bura))))))
İnş cnm ya bel ağrım çok fazla Allah tan ümit kesilmez diyip adet günümü bekliyorumCanım bekle daha ben geçe ay kimyasal geçirdim adetimden 4 gün önce bile ucuz tette çıkmıştı değerim düşük olmasına ragmen bu ay adet günümde negatifti bı erken gebelik testi ama 2 günde 2 kat artş oluyo sen genede bekle bence
Resmi kırp canım olur1 tane yüklüyorm ztn ama gelmiyo hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?