Evet ya bende hergun diyirom bu ishin bu kadar zor oldugunu bilseydim bende gerdek gecesinden bashlardim denemelere)))) bende daha erken istemiyorum diyip korundumAynen öyle belki de oh kafalar rahat hazır düğünü de yaptık diye stres yok düğün de bitti balayı derken pat oluyor demek ki ah o kafam biri uyarsaydı keske bu işin zor olduğunu inat ettim neymiş evliliğimizn tadını çıkarcakmışım iki yıl gezcekmişim
Ay inshAllah hayirli olsunMerhaba çatlatmanın 13. Günü kan testim 36.57 şuan gebelik çıkıyor
Tabi kese görünene kadar kesinlik yok malum
Teşekkürler inşallahAy inshAllah hayirli olsun
Kızlar bu çatlatma iğnesi nedir tam olarak kendisi çatlamadığında mı yapılıyorMerhaba çatlatmanın 13. Günü kan testim 36.57 şuan gebelik çıkıyor
Tabi kese görünene kadar kesinlik yok malum
Çok ayrıntılı bilmiyorum sadece benimkini biraz hızlandırmak istedik bu yolu seçtikKızlar bu çatlatma iğnesi nedir tam olarak kendisi çatlamadığında mı yapılıyor
Tebrik ederim cnm ben bir yılın dolmasını bekliyorum hiçbir sey demedi doktor daÇok ayrıntılı bilmiyorum sadece benimkini biraz hızlandırmak istedik bu yolu seçtik
Amin canim hayirlisi
Merhaba canim seni merak ettim gittinmi kontrole????Ayy inşallah ya :)
Test yapıcam valla dayanmayıp
InshAllah 1sene doldugunda bebishinle kontrole gidersin klomen iyi bi ilac herkes iyi sheyler konushuyor))))Klomen vermedi bana . Rahim filmini görmemiz lazım dedi ama 1 sene dolmadığı ici rahim.filmi cekilemiyormus.
InshAllah)bence yukselir sende cunku olmayinca 5den yukari olmuyor adetin gecdimi??1hafta icinde yukseliyor)Benim de kan testi 14 çıktı acaba hamile miyim çok merak ediyorum :)
Yok canım daha adetimé 5 gün var.erken gebelik testi alsam mi acaba çıkar mı kiInshAllah)bencd yukselir sende cunku olmayinda 5den yukari olmuyor adetin gecdimk??1hafta icinde yukseliyor)
Canimbenimde ayni aksamdan beri gecmeyen kasik vebel agrim var ins bunlar gebelik belirtileridir.benim 12 var adetime hayirli haberini bekliyorum
Dene bir istersen))))))))cikarYok canım daha adetimé 5 gün var.erken gebelik testi alsam mi acaba çıkar mı ki
Ay keşke o zaman aksama alayım hemenDene bir istersen))))))))cikar
Al)))))))))Ay keşke o zaman aksama alayım hemen
canım senin bat ne zamandı hiç belirti filan var mı?Bunu da ilk idrarla yapmıştım zaten yarın sabah tekrarlıyım o zaman off ne zor bu işler
InshAllah 1sene doldugunda bebishinle kontrole gidersin klomen iyi bi ilac herkes iyi sheyler konushuyor))))
Bende oyle yapiyorum umudumu kaybettim sanki ama yinede adamin aklinda acaba kelimesi kaliyor oda bi umut aslinda))))))Bilmiyorum. Zamana birakdim artık. Ne zaman nasipse umutlanmayacağım.
canım senin bat ne zamandı hiç belirti filan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?