Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kadinda sorun olunca hicbir zaman doktor erkeyi dushunmuyor cunku aranan sorun kadinda oluyor kadin temizse hicbisheyi yoksa erkekden testler isteniliyor

Yarını bekliyim cnm son testim kaldı olmazsam carsamba sabah yapıp kan testine gitcem gecen aylarda yaptığımda bembeyaz cıkıyordu dursa bile bu sefer durunca bi baktım çizginin ortası boş kenarları var
Evetttt ortasi bosh kenarlari varsa o cizginin yeridir(((

Kadinda sorun olunca hicbir zaman doktor erkeyi dushunmuyor cunku aranan sorun kadinda oluyor kadin temizse hicbisheyi yoksa erkekden testler isteniliyor
İşte hep biz didik didik taranıyoruz ben de birsey cıkmadı çok şükür bir seneyi doldurmayı bekliyorum ama ya eşimde varsa ve zaman kaybediyorsam diye de düşünüyorum

Evet yaaa gerdek geceside hamile kalanlar var 1kere deneyipde bakiyorsunki memnunda degil istemiyormush
Aynen öyle belki de oh kafalar rahat hazır düğünü de yaptık diye stres yok düğün de bitti balayı derken pat oluyor demek ki ah o kafam biri uyarsaydı keske bu işin zor olduğunu inat ettim neymiş evliliğimizn tadını çıkarcakmışım iki yıl gezcekmişim

Hiç sormayın ya aynı hataya bende düştüm aman insanlar laf eder aman biraz daha kendimizi toparlayalım biraz daha gezelim derken 1 buçuk sene oldu şimdi de bekliyoruz işte bilseydim ilk ayımda denerdim. vardır bunda da bir hayır napalım

Çok ince bi zaman dilimi var sanırım hemen kalsan halk arasında tabir var kapıcı kızı gb hamile kalmış derler yok düşünmüyoruz desen aa olmuyor mu neden derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…