Kadinda sorun olunca hicbir zaman doktor erkeyi dushunmuyor cunku aranan sorun kadinda oluyor kadin temizse hicbisheyi yoksa erkekden testler isteniliyorAynen cnm ben de öyle gittim doktora vajinal muayene edip kültür ve smear testi yapıor hormonlara bakıyor 35 yasın altındaysan bir sene dene olmazsa gel diyor sperm testi istemedi bence onu isteseydi iyiydi sonuçta tek kişi yapmıyor bu cocugu niye istemedi anlamadım genelde kadın mı sorunlu olyor
Istersen yap ama sabah ilk idrarinla yap o zaman cikar))))))
Evetttt ortasi bosh kenarlari varsa o cizginin yeridir(((Yarını bekliyim cnm son testim kaldı olmazsam carsamba sabah yapıp kan testine gitcem gecen aylarda yaptığımda bembeyaz cıkıyordu dursa bile bu sefer durunca bi baktım çizginin ortası boş kenarları var
10dakikaysa sabah ilk idarinla bir daha tekrarla adetin gecdimi?Pembelikler gecince canım on dakika fln beklemiştir
En zoruda bu olsa gerek adetin geciyor test yapiyorsun istediyin sinuc yok cox zor bende yashiyorum bunlariBunu da ilk idrarla yapmıştım zaten yarın sabah tekrarlıyım o zaman off ne zor bu işler
İşte hep biz didik didik taranıyoruz ben de birsey cıkmadı çok şükür bir seneyi doldurmayı bekliyorum ama ya eşimde varsa ve zaman kaybediyorsam diye de düşünüyorumKadinda sorun olunca hicbir zaman doktor erkeyi dushunmuyor cunku aranan sorun kadinda oluyor kadin temizse hicbisheyi yoksa erkekden testler isteniliyor
Yarın canım iki gündür bu şekilde çıkıyır erken gebelik testim fln da yok denesem dedim de10dakikaysa sabah ilk idarinla bir daha tekrarla adetin gecdimi?
En zoruda bu olsa gerek adetin geciyor test yapiyorsun istediyin sinuc yok cox zor bende yashiyorum bunlari
Cok Shukur)))inshAllah hayirlisi olurİşte hep biz didik didik taranıyoruz ben de birsey cıkmadı çok şükür bir seneyi doldurmayı bekliyorum ama ya eşimde varsa ve zaman kaybediyorsam diye de düşünüyorum
O zaman sen test yapma yarinj bekle inshAllah adet gormezsen bi daha tekrarlarsinYarın canım iki gündür bu şekilde çıkıyır erken gebelik testim fln da yok denesem dedim de
Öyle bi deniyelim dedik oldu diyenleri anlamıyorum hayatımız testlerle geciyor ya ovulasyon testiyle mi kaldın diyorum o ne ki diyorlarAllah hepimize yardım etsin kafayı yicez yakında
Evet ya bende oyle dushunuyorumAllah hepimize yardım etsin kafayı yicez yakında
Öyle bi deniyelim dedik oldu diyenleri anlamıyorum hayatımız testlerle geciyor ya ovulasyon testiyle mi kaldın diyorum o ne ki diyorlar
Evet yaaa gerdek geceside hamile kalanlar var 1kere deneyipde bakiyorsunki memnunda degil istemiyormushÖyle bi deniyelim dedik oldu diyenleri anlamıyorum hayatımız testlerle geciyor ya ovulasyon testiyle mi kaldın diyorum o ne ki diyorlar
Aklımıza ve yüreğimize bir düştü mü artık dönüş yok biraz da karakter meselesi hiç bi zaman rahat biri olamadım ki bu rahat olsunÇok sabırsız davranıyoruz belkide o yüzden olmuyor rahat olmak gerekiyor ama insan kendine hakim olamıyor malesef
Aynen öyle belki de oh kafalar rahat hazır düğünü de yaptık diye stres yok düğün de bitti balayı derken pat oluyor demek ki ah o kafam biri uyarsaydı keske bu işin zor olduğunu inat ettim neymiş evliliğimizn tadını çıkarcakmışım iki yıl gezcekmişimEvet yaaa gerdek geceside hamile kalanlar var 1kere deneyipde bakiyorsunki memnunda degil istemiyormush
Aynen öyle belki de oh kafalar rahat hazır düğünü de yaptık diye stres yok düğün de bitti balayı derken pat oluyor demek ki ah o kafam biri uyarsaydı keske bu işin zor olduğunu inat ettim neymiş evliliğimizn tadını çıkarcakmışım iki yıl gezcekmişim
Çok ince bi zaman dilimi var sanırım hemen kalsan halk arasında tabir var kapıcı kızı gb hamile kalmış derler yok düşünmüyoruz desen aa olmuyor mu neden derlerHiç sormayın ya aynı hataya bende düştüm aman insanlar laf eder aman biraz daha kendimizi toparlayalım biraz daha gezelim derken 1 buçuk sene oldu şimdi de bekliyoruz işte bilseydim ilk ayımda denerdim. vardır bunda da bir hayır napalım
Çok ince bi zaman dilimi var sanırım hemen kalsan halk arasında tabir var kapıcı kızı gb hamile kalmış derler yok düşünmüyoruz desen aa olmuyor mu neden derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?