Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat yarın üstteki gebelik testim alttaki ovulasyon sizce ne durum kızlar?

Eklentiler

• IMG_4892.JPG
    41,4 KB · Görüntüleme: 46
Ovulasyon testleri hakkında bir bilgim yok ama usttekinde sanki ikinci cizgi çok çok silik var gibi
Dediklerine göre hamileliğini ovu testiyle öğrenenler de oluyormuş cnm ikinci çizgi gebelikte koyu çıkıyormuş ama ne kadar doğru bilmem yine de yaptım denemelik hcg de de beyaz cıkıyor onu anlamadım

Bence sen bi kaç gün daha sabret ve yeniden yap yada imkanın varsa direk kan testi yaptiricam bende inş yarına kadar adet olmazsam yarın yaptırmayı dusunuyorum

InshAllah vardir ama bu test negativ o senin gorduyun zor gozukense 2ci cizginin yeri o birazda olsa gozukmelidir.ah bu kizlar bende bir kez rengiyle oynamish kocamda guldu soylediki ha boyle gormuyunce shimdide rengmi veriyorsun

Bence sen bi kaç gün daha sabret ve yeniden yap yada imkanın varsa direk kan testi yaptiricam bende inş yarına kadar adet olmazsam yarın yaptırmayı dusunuyorum
Senin bat ne zamandı cnm kan testinde 0 ı görmekten tedirgin oluyorum korkuyorum açıkcası

InshAllah vardir ama bu test negativ o senin gorduyun zor gozukense 2ci cizginin yeri o birazda olsa gozukmelidir.ah bu kizlar bende bir kez rengiyle oynamish kocamda guldu soylediki ha boyle gormuyunce shimdide rengmi veriyorsun

aynen öyle canım illa ki görmek istiyoruz o yüzden böyle oluyor neyse adeti beklicem eğer olmazsam o zaman tekrarlarım artık inşallah vardır

aynen öyle canım illa ki görmek istiyoruz o yüzden böyle oluyor neyse adeti beklicem eğer olmazsam o zaman tekrarlarım artık inşallah vardır
Kac gün var bata cnm benim de yarın yaptım testi de öf bilmiyorum ya kadın olmak ne zor erkeklerin hiç olursa sevinirler olmazsa bidahaki aya derler ne yemekerine ne içmelerine dikkat ederler

Kac gün var bata cnm benim de yarın yaptım testi de öf bilmiyorum ya kadın olmak ne zor erkeklerin hiç olursa sevinirler olmazsa bidahaki aya derler ne yemekerine ne içmelerine dikkat ederler

3 gün var bata canım senin test ne çıktı negatif mi

Senin bat ne zamandı cnm kan testinde 0 ı görmekten tedirgin oluyorum korkuyorum açıkcası
Dundu canım yarına doktora randevu aldım eğer adet olmazsam test yaptiricam eğer olursam yarınki randevuyu iptal ettirip aletimin 3. Güne alıp çocuk istiyorum diyerek gidecem artik

Dundu canım yarına doktora randevu aldım eğer adet olmazsam test yaptiricam eğer olursam yarınki randevuyu iptal ettirip aletimin 3. Güne alıp çocuk istiyorum diyerek gidecem artik
Aynen cnm ben de öyle gittim doktora vajinal muayene edip kültür ve smear testi yapıor hormonlara bakıyor 35 yasın altındaysan bir sene dene olmazsa gel diyor sperm testi istemedi bence onu isteseydi iyiydi sonuçta tek kişi yapmıyor bu cocugu niye istemedi anlamadım genelde kadın mı sorunlu olyor

Benimkide ona benzer bişey çıktı işte, ama seninkinde görüyor gibiyim tekrarlasana testi bi
Yarını bekliyim cnm son testim kaldı olmazsam carsamba sabah yapıp kan testine gitcem gecen aylarda yaptığımda bembeyaz cıkıyordu dursa bile bu sefer durunca bi baktım çizginin ortası boş kenarları var

Yarını bekliyim cnm son testim kaldı olmazsam carsamba sabah yapıp kan testine gitcem gecen aylarda yaptığımda bembeyaz cıkıyordu dursa bile bu sefer durunca bi baktım çizginin ortası boş kenarları var

anladım canım inşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…