Adete döndü canım ya Kısmet değilmiş bu ayda.zaten oyle gebelik belirtim falan yoktu.sadece adetim bu ay da az uc aydir korunmuyorduk uc aydir da adetlerim azaldi yogun geçmiyor eskisi gibi.bunun için doktora gorunecegim adetim tam sökülmüyor stres yapiyorumdifferent human senin ne oldu cnm sadece pembe leke olarak mı kaldı yoksa adet oldun mu
Bende akinyi yok ama kafa da iyi degil bazen gidici oluyor bide sol kasikta sanci varAdetle aynı belirtiler hep ara ara kasık ağrısı midemide kötü oluyor işte sürekli bide bembeyaz akıntı geliyor bu kadar çok böyle bir alıntım olmazdı başkada şimdilik bişey yok gibi
Amin insallah Rabbim isteyen herkese versin insallahhhHadi inş canım ya
Amin insallah canim benimİnşallah hamilesin sende sağlıklı hamilelik geçiririz :)
Üzüldüm canim senin icin ya . Günlerce bekle sonra da regl ol insan çok kötü oluyor duygusal olarak ama sen iyi ol canim hastalığın bittikten sonra bolca dua et ve Rabbimden iste insallah hamile kalirsin. gelecek ay senden güzel haberler duyarizAdete döndü canım ya Kısmet değilmiş bu ayda.zaten oyle gebelik belirtim falan yoktu.sadece adetim bu ay da az uc aydir korunmuyorduk uc aydir da adetlerim azaldi yogun geçmiyor eskisi gibi.bunun için doktora gorunecegim adetim tam sökülmüyor stres yapiyorum
Aslinda sende belirtiler var))))))yine sen ilishkide ol 1gun arayla belki yumurtluyorsun)))doktorlara o kadarda kulak verme)))))
Pozitif inşallah canım hayırlı olsun tebrik ediyorum. Çok mutlu oluyorum böyle görünce Rabbim bir gün bize de nasip eder inşallah .
Bak canım bu 5 dk içinde olan
Battaşız benim de 23 bu ay klomen kullandım ilk kez heyecanlı bekleyiş .Benm bat 23 mart bakalım hepimiZin hakkında hayrlısı olsn hamiş olanlarada rabbim sağsalim kucağna almayı naspi etsn
Çok teşekkür ederim :)Pozitif inşallah canım hayırlı olsun tebrik ediyorum. Çok mutlu oluyorum böyle görünce Rabbim bir gün bize de nasip eder inşallah .
Canim senin beyaz akinti ne zaman basladi ?Çok teşekkür ederim :)
İnşallah bu mutluluğun hamileliğinlede katlanır
Çok sağol canım senin kaç günün geçti böyle silik olduÇok teşekkür ederim :)
İnşallah bu mutluluğun hamileliğinlede katlanır
Senin adetim geçmedi daha 3 gün var adetime :))Çok sağol canım senin kaç günün geçti böyle silik oldu
Ya bende öyle yoğun bi akıntı olmadı sadece 2 gün beyaz az miktarda akıntı oldu oda dün ve diğer gün olmuştuCanim senin beyaz akinti ne zaman basladi ?
Aaaa çok ilginç en son ne zaman adet oldun bir de adet döngün kaç gün çok soru soruyorum kusura bakma benim ki de yaklaştı o yüzden bir de bizim sorun olmamasına rağmen 13 aydır olmuyor bu ay ilk kez klomen kullandım o yüzden biraz umutluyum ?Senin adetim geçmedi daha 3 gün var adetime :))
Ve dün 4 gün varken yaptım normal testte çıktı baya şaşırdım
Seni çok iyi anlıyorum sorun yok merak etme ne istersen sorabilirsin bilgim yeterince cevaplarım.Aaaa çok ilginç en son ne zaman adet oldun bir de adet döngün kaç gün çok soru soruyorum kusura bakma benim ki de yaklaştı o yüzden bir de bizim sorun olmamasına rağmen 13 aydır olmuyor bu ay ilk kez klomen kullandım o yüzden biraz umutluyum ?
Inşallah canım sağlıklı hayırlı bir şekild e bebeğini kucağına alırsın. Gerçekten de erken belli olmuş demek 12 gün sonra falan idrarda kendini belli ediyor. Peki belirtilerin var mıydı ?Seni çok iyi anlıyorum sorun yok merak etme ne istersen sorabilirsin bilgim yeterince cevaplarım.
Ben en son 18 şubatta adet oldum ve 30 günde bir olurum 5 martta benin yumurtlama günümdü ve o günleri değerlendirdim hep ben canm benimde bir kimyasal gebeliğim oldu ocak ayında şubatta da denedik ama olmadı nasip heralde bu ayamış inşllah bu da sağlıklı bir gebelik olur
İnşallah canın benin Rabbim de sizlerin yüzünü güldürü umarım.Inşallah canım sağlıklı hayırlı bir şekild e bebeğini kucağına alırsın. Gerçekten de erken belli olmuş demek 12 gün sonra falan idrarda kendini belli ediyor. Peki belirtilerin var mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?