Daha yumurtlamamışın canım yada kaçırmışın o günü 2 side aynı koyulukka olması gerekiyor ilk önce 1 gün sonra felan silikleşir bu 2 günü de değerlendirmen gerekirBen eczaneden aldım 2li 15 tl . Anca bulabildim . Başka yerde 7 tanesi 27 tl di . Bakalim bugün yaptığım böyle cikdi ama bu negatif. Yarın koyulaşcakmi bakalim ?
İnş hayırlısı olur hakkındakızlarrrrrrr bugün bat'ım çok şükür bir sey gelmemiş daha...dualarınızı bekliyorummmmm
Enfeksiyon yada mantar olabilir benceKızlar dünden beri kaçkere tuvalete kalktım sık sık idrara cikdim ama hep bi ka damla geldi sebebi ne sizce . Birde yanma deildi sancılı oluyor idrar yaparken
Kızlar dünden beri kaçkere tuvalete kalktım sık sık idrara cikdim ama hep bi ka damla geldi sebebi ne sizce . Birde yanma deildi sancılı oluyor idrar yaparken
Enfeksiyon olabilir. Idrarla mi geliyor kan ?
Enfeksiyon yada mantar olabilir bence
Ben çatlatma iğnesi oldum 6 martta süreç nasıl ilerliyor inan bilmiyorum 19 unda gel test yapalım dedi iştekan testi mi yaptırıcaksın yoksa alttan muayene mi edecek benimde bat 23
belirtilerin falan var mı ?
Belki enfeksiyonun ağırdır yada kum döküyorsundur ihmal etme benceEnfeksiyon için ilaç kullandım 5 gün önce bitti
Ben çatlatma iğnesi oldum 6 martta süreç nasıl ilerliyor inan bilmiyorum 19 unda gel test yapalım dedi işte
Doktora gitmelisin canim. Icin rahat etsinYok kan gelmiyor bir kaç damla idrar geliyor okadar ama tutmiycakmisim gibi tuvalete kosuyorum
Amin canım Rabbim inşallah isteyen herkesin yüzünü güldürsünHayırlısı olsun inşallah mutlu haberler le dönersin
Ek hic mi gelmiyor yoksa gidiyorsun geliyor tekrar ihtiyac duyuyorsun bir iki damla geliyor. Durum bu mu ? Eger hic gelmiyorsa hemen git doktora. Adetin yakinsa belirti de olabilir eger idrar geliyorsaDoktora gitmelisin canim. Icin rahat etsin
Doktora gitmelisin canim. Icin rahat etsin
Doktora gitmelisin canim. Icin rahat etsin
Benimde bat yarin.belim agriyor ya uff gcen ay da belim agridi sonra regl oldum
Benimde bat yarin.belim agriyor ya uff gcen ay da belim agridi sonra regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?