Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bilimsel olarak bilmiyorm ama genelde okuduğum kadariyla yumurta çatlatma da dedigin akinti ve kasıkta Ağrı belirtileriymis

Ben ovulasyon testi de yapdim silik çizgi cikdi bakalim yarın koyulasırsa yumurtam çatlamak üzere ama tamamen silinirse çatlamış demek oluyor demi çaylarımdan sonra koyulaşma gider demi mantıken?

Kızlar bat tarihim 24 veya 25 sizce erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım yumirtlama tarihim 10 11 diye düşünüyorum o günleri ve bugünü değerlendirdik sizce ne zaman yapsam çıkar

Kızlar bat tarihim 24 veya 25 sizce erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım yumirtlama tarihim 10 11 diye düşünüyorum o günleri ve bugünü değerlendirdik sizce ne zaman yapsam çıkar
Yumurtlamanın üstünden 10 gün kadae sonra kanda 14 gün kadar sonra da idraeda çıkar diye biliyorum

Ben ovulasyon testi de yapdim silik çizgi cikdi bakalim yarın koyulasırsa yumurtam çatlamak üzere ama tamamen silinirse çatlamış demek oluyor demi çaylarımdan sonra koyulaşma gider demi mantıken?
Bilgim yok canım hic kullanmadim ovulasyon testi ama bnde siparis verecegim bu ay

Şubatta mı oldu dusuk ? Bende şubatta kürtaj oldum ilk adetimi gördüm , bu ay beklemedeyim

Ocakta oldu canım bakalım ya benim adetlerim cok duzenlidir normalde gecikmez ama 3 gün gecikince bu kadar silik cikmamaliydi yine bi sıkınti var diye korkuyorum

Bilgim yok canım hic kullanmadim ovulasyon testi ama bnde siparis verecegim bu ay

Ben eczaneden aldım 2li 15 tl . Anca bulabildim . Başka yerde 7 tanesi 27 tl di . Bakalim bugün yaptığım böyle cikdi ama bu negatif. Yarın koyulaşcakmi bakalim ?

Eklentiler

• IMG-20180312-WA0007.jpeg
    19,3 KB · Görüntüleme: 56
Bilen biri cevap yazsaydi keşke.ama bu konuyla ilgili topiclerde iki cizgide ayni koyulukta olunca yumurtlamis oluyormussun siliklestiginde de catlamis oluyormuş

Selam kizlar bende 4ay once kurtaj oldum 2kez adet oldum duzensiz 113gunden sonra ilk reglim 2ci reglimde 73gunde 2side ilacla son batim 9mart inshAllah hepimiz hayirli haberlerimizi paylashiriz))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…