Diğer konulara yaptığın yorumlara denk geldim , hamile olduğunu yazmışsın ?Cok mutsuzum kızlar adetim 3 gün gecikti idrarda hayalet cizgi var sanirim kimyasal falan oldu off yaa
Canim bilimsel olarak bilmiyorm ama genelde okuduğum kadariyla yumurta çatlatma da dedigin akinti ve kasıkta Ağrı belirtileriymis
Yumurtlamanın üstünden 10 gün kadae sonra kanda 14 gün kadar sonra da idraeda çıkar diye biliyorumKızlar bat tarihim 24 veya 25 sizce erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım yumirtlama tarihim 10 11 diye düşünüyorum o günleri ve bugünü değerlendirdik sizce ne zaman yapsam çıkar
Yani 10 gün sonra mı yapmalıyımYumurtlamanın üstünden 10 gün kadae sonra kanda 14 gün kadar sonra da idraeda çıkar diye biliyorum
Aynen beklemesi zor dimiYani 10 gün sonra mı yapmalıyım
Diğer konulara yaptığın yorumlara denk geldim , hamile olduğunu yazmışsın ?
Şubatta mı oldu dusuk ? Bende şubatta kürtaj oldum ilk adetimi gördüm , bu ay beklemedeyimMaalesef dusuk oldu kurtaj yaptirmak zorunda kaldim
O ilk denememizdi
Kurtaj sonrasi adet gordum ondan sonra bir daha denedik hayirlisi bakalim
Bilgim yok canım hic kullanmadim ovulasyon testi ama bnde siparis verecegim bu ayBen ovulasyon testi de yapdim silik çizgi cikdi bakalim yarın koyulasırsa yumurtam çatlamak üzere ama tamamen silinirse çatlamış demek oluyor demi çaylarımdan sonra koyulaşma gider demi mantıken?
Şubatta mı oldu dusuk ? Bende şubatta kürtaj oldum ilk adetimi gördüm , bu ay beklemedeyim
Hemde nasılAynen beklemesi zor dimi
Bilgim yok canım hic kullanmadim ovulasyon testi ama bnde siparis verecegim bu ay
20 li 15 tl mi iyimis n11 de 50 li 30 tl gordum ama cok ucuz adi midirBen eczaneden aldım 2li 15 tl . Anca bulabildim . Başka yerde 7 tanesi 27 tl di . Bakalim bugün yaptığım böyle cikdi ama bu negatif. Yarın koyulaşcakmi bakalim ?
Bgun kacıncı günün bu aradaBen eczaneden aldım 2li 15 tl . Anca bulabildim . Başka yerde 7 tanesi 27 tl di . Bakalim bugün yaptığım böyle cikdi ama bu negatif. Yarın koyulaşcakmi bakalim ?
Bgun kacıncı günün bu arada
Bilen biri cevap yazsaydi keşke.ama bu konuyla ilgili topiclerde iki cizgide ayni koyulukta olunca yumurtlamis oluyormussun siliklestiginde de catlamis oluyormuş
Herkesin batini konun bashina yazarsaniniz cok guzel olur)))ekleyenler var mı
Herkesin batini konunun bashina yazarsaniniz cok guzel olur)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?