Hm bende duzensizlik yok da korunmayi biraktiktan sonra adetim 4 gün sürerken 2 gune düştü bu kafami kurcalıyor biraz bi sorun mu çıktı acaba diye
Merhabalarbenim bat 26 martta tedavide ikinci ayımız bu ay femara kullandım ardından catlatma iğnesi çalışmalar devam ediyor iki haftam var bata rabbim isteyen herkese versin ınsllh
Benimde 2 haftam var. Progestan kullanıyorum. Dün bitti 10 gün içinde hastalanmam lazim . Hastalanmazsam mutlu son inşallah
Insllh hayırlı haberler alırız bu ay
Şimdiden sabırsızlanmaya başladımzaman çabucak geciverse
İdrar renginde değişim oldu mu senin ? İlk başlarda macunla birlikte çok su içtiğim için idrar rengi de normal olarak çok açık renkte olurdu ama bi kaç gündür rengi koyulaştı o kadar su içmeme rağmen , ilk gebeliğimde de değişim olmustu ama o bulanıktı sanki biraz , her şeyi hamilelik belirtisine bağlamayı yine başardımAynen öyle ben progestan ve folik asit yanında macun kullanıyorum. Bakalim faydası olacakmı. Son kasığımın altı ağrıyordu dün sağa gecdi bugünde uhu gibi akıntım geldi çok saydamdı. Ve 2 gündür çok sık tuvalete çıkıyorum. Ya yumurtam çatladı yada büyüyor.
İdrar renginde değişim oldu mu senin ? İlk başlarda macunla birlikte çok su içtiğim için idrar rengi de normal olarak çok açık renkte olurdu ama bi kaç gündür rengi koyulaştı o kadar su içmeme rağmen , ilk gebeliğimde de değişim olmustu ama o bulanıktı sanki biraz , her şeyi hamilelik belirtisine bağlamayı yine başardımtecrübeliyim artık stres yapmam dedim ama yine ayni seyler ayni stres ayni heyecan
Kizlar saat 12gibi test yapmistim ama atmamistim simdi baktim hafif pembe cizgi oluşmuş.ilk saatlerde gorunurde cizgi yoktu.dikkate almamak lazım dimi
Kizlar saat 12gibi test yapmistim ama atmamistim simdi baktim hafif pembe cizgi oluşmuş.ilk saatlerde gorunurde cizgi yoktu.dikkate almamak lazım dimi
Evde yok test zaten reglime 2 gun var hic bir belirtim de yok regl belirtimde yok ama bakalim onumuzdeki günlerde ne olacak
Cok mutsuzum kızlar adetim 3 gün gecikti idrarda hayalet cizgi var sanirim kimyasal falan oldu off yaa
Canim bilimsel olarak bilmiyorm ama genelde okuduğum kadariyla yumurta çatlatma da dedigin akinti ve kasıkta Ağrı belirtileriymisKızlar size bir soru . Bu yumurta akı gibi sıvı geldiğinde yumurta çatlamışmi oluyor yoksa çatlama haberimi ?
Pozitif düşün ve kan testi yaptırCok mutsuzum kızlar adetim 3 gün gecikti idrarda hayalet cizgi var sanirim kimyasal falan oldu off yaa
Neden kimyasal olsun güzel düşün daha kan bile vermemişsin, geç döllenme olmuştur. Benimde silik çıkmıştı of kimyasal diyip kendimi üzmedim hiç, aklıma bile gelmedi doğrusu. 3 gün geçmiş silik çıkması normal , testi tekrarlaCok mutsuzum kızlar adetim 3 gün gecikti idrarda hayalet cizgi var sanirim kimyasal falan oldu off yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?