benimde ayni aksamdan beri gecmeyen kasik vebel agrim var ins bunlar gebelik belirtileridir.benim 12 var adetime hayirli haberini bekliyorumbelirtiler mi bilmiyorum ama ;kasıkların ağrıyor adet olacakmışım gibi, aşırı bir yanma hissi var sıcak basıyor böyle, kasıklarımda arada yanma oluyor..
canımya ins emeklerin bosa gitmez biraz daha bekle bakalım ins olur bu ay hayırlı haberini bekliyoruzSelam kızlar benimde martın 14.çatlatma iğnesi oldum 9.günü.hiç bir belirtim yok.kasıklarım bile bomboş
Selam kızlar benimde martın 14.çatlatma iğnesi oldum 9.günü.hiç bir belirtim yok.kasıklarım bile bomboş
benimde ayni aksamdan beri gecmeyen kasik vebel agrim var ins bunlar gebelik belirtileridir.benim 12 var adetime hayirli haberini bekliyorum
İnş öyledir cnm benimde daha çok günüm var nasıl beklemez bilemiyorumMerhaba kızlar. benimde 15 Mart. şu an sadece şiş ve mavi damarlı hassas göğüs belirtim var. umarım regl olmam
zaman geçmiyor canım bir şekilde oyalanmaya çalışıyoruz işte. burası süper bir yer. beni anlayan birileriyle konuşmak,dertleşmek mükemmel. :)İnş öyledir cnm benimde daha çok günüm var nasıl beklemez bilemiyorum
Belirtin falan var mi?Kizlar benimde 9 mart.. ama bisey sormak istiyorum illa yumrtlama zamamindami iliski olmasi gerekiyor. Bir dr um.istedign zamam iliski olsun dedi.biri 1 gun arayla 11.ve 20. Gunlerde yapin dedi. Bende 11. Gunde. Beri 1 gun arayla denedik. 3 gun kaldi adet gunume ama pek bilemiyorum.neler oluyor
Yani gecem ay daha cok.belirtim vardi psikolojk sanirim.bu ayda ayni akintim.falan var bazen agrim.okadr adet olucak gibide hissediyorum bilemiyorum yani.. normalde 11. Gunden sonrayla yumrtlama haftam.o hafta bitince dr gttim daha catlamamis dedi sasirdim bu zamana kadar iliski keyif icin olsun bundan sonra.adete kadar yapin dedi kafam.karisti oyuzden tuttumu tutmadimi catladimi deli sorularBelirtin falan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?