Gebeliğe Hazırlık mart bat ını bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cellinay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
168
101
103
31
kızlar mart bat ını heycanla bekleyenler var mı:KK3: hamilelik belirtisi olanlar yazsın beraber bekleyen kac kişiyiz bakalim:KK19:

C cellinay 16 Mart
szfb szfb 19 Mart
CESUR05 CESUR05 15 Mart
E elifkbr 27 Mart
different human different human 14 Mart
altamiano altamiano 15 Mart
S samitok 17 Mart
Q Queenqo 18 Mart
Shokella Shokella 15 Mart
nejlaa 86 nejlaa 86 13 Mart :duduk:
Mrs black Mrs black 23 Mart
@Esmakizz 20 Mart:anneadayı:
@burcu_87 19 Mart
@Aysekayaaaa 15 Mart
kikoleyim kikoleyim 23 Mart :anneadayı:
@Shencys 23 Mart
@eminosate 21 Mart
Sevsev12 Sevsev12 17 Mart:duduk:

S -Syma- 16 Mart:duduk:
B Birobirben 17 Mart
F feray06 26 Mart
E esmnyz 24 Mart
A acem55 31 Mart
ALTINIM ALTINIM 25 Mart
mutlulukpesinde mutlulukpesinde 30 Mart
Dilarassd Dilarassd 31 Mart
@eminosate 23 Mart
D denizyildizi001 23 Mart
zanylife zanylife 24 Mart
@Yusem_k 23 Mart
lindalinda lindalinda :anneadayı:
O Otherside80 :anneadayı:
L Liya90 30 Mart
S Selay ay 30 Mart

Son düzenleme:
bat ım 5 marttı yani dündü bugün sabahta birşey yoktu merakla bekliyorum.. Geçen ay erken test yapmıştım o yüzden yarını bekliyorum.. dua edelim:dua:

belirtiler mi bilmiyorum ama ;kasıkların ağrıyor adet olacakmışım gibi, aşırı bir yanma hissi var sıcak basıyor böyle, kasıklarımda arada yanma oluyor..

belirtiler mi bilmiyorum ama ;kasıkların ağrıyor adet olacakmışım gibi, aşırı bir yanma hissi var sıcak basıyor böyle, kasıklarımda arada yanma oluyor..
benimde ayni aksamdan beri gecmeyen kasik vebel agrim var ins bunlar gebelik belirtileridir.benim 12 var adetime hayirli haberini bekliyorum

Son düzenleme:
Selam kızlar benimde martın 14.çatlatma iğnesi oldum 9.günü.hiç bir belirtim yok.kasıklarım bile bomboş:mad::mad:

Benim martın 19 bakalım daha var inşallah nasip olur hepimize

Merhaba kızlar. benimde 15 Mart. şu an sadece şiş ve mavi damarlı hassas göğüs belirtim var. umarım regl olmam

İnş öyledir cnm benimde daha çok günüm var nasıl beklemez bilemiyorum:KK12:
zaman geçmiyor canım bir şekilde oyalanmaya çalışıyoruz işte. burası süper bir yer. beni anlayan birileriyle konuşmak,dertleşmek mükemmel. :)

Bende burdayim :halay: 27 mart :işsiz: Geçen ay kürtaj oldum ilk adeti gördüm, beklemedeyim artık hayırlı haberler alırız insallah

Kızlar ben ek olarak c-life bitkisel macunu kullanıyorum ve folikasite devam ediyorum sizin ek olarak yaptığınız şeyler var mı kür vs

Selam kızlar benim bat 15 Mart bu ay klomen kullandim ve çatlatma iğnesi yaptım eşimde varikosel var bende çikolata kisti ve hasimato 5 yasinda bir çocuğumuz var ikinci bir turku olmuyor bakalım bu ay ne olacak eşim keçiboynuzu kürü ve proxeed kullandı bu ay bende henüz bir belirti yok

Kizlar benimde 9 mart.. ama bisey sormak istiyorum illa yumrtlama zamamindami iliski olmasi gerekiyor. Bir dr um.istedign zamam iliski olsun dedi.biri 1 gun arayla 11.ve 20. Gunlerde yapin dedi. Bende 11. Gunde. Beri 1 gun arayla denedik. 3 gun kaldi adet gunume ama pek bilemiyorum.neler oluyor:KK12:

Kizlar benimde 9 mart.. ama bisey sormak istiyorum illa yumrtlama zamamindami iliski olmasi gerekiyor. Bir dr um.istedign zamam iliski olsun dedi.biri 1 gun arayla 11.ve 20. Gunlerde yapin dedi. Bende 11. Gunde. Beri 1 gun arayla denedik. 3 gun kaldi adet gunume ama pek bilemiyorum.neler oluyor:KK12:
Belirtin falan var mi?

Belirtin falan var mi?
Yani gecem ay daha cok.belirtim vardi psikolojk sanirim.bu ayda ayni akintim.falan var bazen agrim.okadr adet olucak gibide hissediyorum bilemiyorum yani.. normalde 11. Gunden sonrayla yumrtlama haftam.o hafta bitince dr gttim daha catlamamis dedi sasirdim bu zamana kadar iliski keyif icin olsun bundan sonra.adete kadar yapin dedi kafam.karisti oyuzden tuttumu tutmadimi catladimi deli sorular:eek:

Back