- Konu Sahibi diygusalhatun
Herkese merhaba 3 mart yumurta toplama 8 mart transfer oldum dün çift çizgi bugün kan testinde pozitif gördüm şükürler olsun beta hgc 590 çıktı ikiz olabilirmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zmn bakıcaksn betanaAy inşallah canım dua et banada tutmuştur inşallah
26 Mart kısmetseNe zmn bakıcaksn betana
Sonucunuz ne oldu acabaMerhaba kızlar ben Diyarbakır bahçecide Perşembe günü transferim oldu..Daha yeni ama hiçbir belirtim yok sizde var mı ne zaman transfer oldunuz
Pozitifi gördüm çok şükür haftaya kese için gidicem siz ne yaptınızSonucunuz ne oldu acaba
Gözün aydın canımKızlar bugün ki testimde bu şekilde çıktı 7.günüm
Pozitifi gördüm çok şükür haftaya kese için gidicem siz ne yaptınız
Bende uğur hıcanon hastasıyım pızitif ama daha keseyim görmedik bakalım haırlısı ikimizin de
Bugün transferin kaçıncı günü hangi gün verildi kese içinBende uğur hıcanon hastasıyım pızitif ama daha keseyim görmedik bakalım haırlısı ikimizin de
Hayırlı olsun testinizin markası nedir acaba. Benimde 4. Günüm bir iki güne yaparim heraldeKızlar bugün ki testimde bu şekilde çıktı 7.günüm
pyro clınıce Markası canım inş pozitifi görürsünHayırlı olsun testinizin markası nedir acaba. Benimde 4. Günüm bir iki güne yaparim heralde![]()