- 29 Mart 2015
- 389
- 135
- 303
- 29
- Konu Sahibi varbirhayalim
29 yaşındayım ben de istanbulda acıbademde tedavi görüyorum, 1 embriyom var o transfer edilecek senin durum nasılAyy inşallahsen nerede tedavi görüyorsun yaşın kaç canım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29 yaşındayım ben de istanbulda acıbademde tedavi görüyorum, 1 embriyom var o transfer edilecek senin durum nasılAyy inşallahsen nerede tedavi görüyorsun yaşın kaç canım
![]()
Ben bursa bahçecideyim heyecanla salı gününü bekliyorum. Sen de serum ve embriyo glue kullanılacak mı29 yaşındayım ben de istanbulda acıbademde tedavi görüyorum, 1 embriyom var o transfer edilecek senin durum nasıl![]()
Yok canım bana hiç böyle bi öneride bulunmadı doktorum sanırım standart bir transfer olacak ek bir şey olmayacakBen bursa bahçecideyim heyecanla salı gününü bekliyorum. Sen de serum ve embriyo glue kullanılacak mı![]()
Belki benim 1 tane embriyom olduğu için önermiştir.Yok canım bana hiç böyle bi öneride bulunmadı doktorum sanırım standart bir transfer olacak ek bir şey olmayacak![]()
Benim de yalnız 1 tane var, o da 3. Gün embriyosu. Seninki 5. Güne ulaşabildi miBelki benim 1 tane embriyom olduğu için önermiştir.senin kaç tane kaçıncı gün
6. Güne ulaştı benim ki. 3 günde dondurma yapmadılar. 11 tane toplandı 9 u döllendi sadece bir tanesi bu şekilde oldu. Senin nasıldı sürecin. Yaşım 27 senin de 29 1 tane yumurta olması beni çok üzüyorBenim de yalnız 1 tane var, o da 3. Gün embriyosu. Seninki 5. Güne ulaşabildi mi![]()
Merhab ben embriyo glue veintrlipid serumla birlikte 3. Denememde poztifi yakaladım 12. Haftamdayim onunla mı oldu bilmiyorum ama ilk iki denememde olmadı fakat 3. De bunlarla birlikte pozitifi yakaladımMerhaba kızlar. Bursa bahçecide sabri hocayla tedavi görüyorum.Yaşım 27 Salı günü transferim var çok heyecanlıyım bu serumu ve embriyo glue deneyip başarılı sonuç alanlar var mı aranızda ?![]()
Ben de amh düşüklüğü var zaten 0.56 değerim yaşıma göre düşük. 4 yumurta toplandı aslında hepsi olgunmuş ama yalnızca 1 tanesi döllendi, onu da 3. Günde kalitesi iyi diye dondurdular. Riske atıp 5. Güne bekletmek istemediler6. Güne ulaştı benim ki. 3 günde dondurma yapmadılar. 11 tane toplandı 9 u döllendi sadece bir tanesi bu şekilde oldu. Senin nasıldı sürecin. Yaşım 27 senin de 29 1 tane yumurta olması beni çok üzüyor![]()
Aa çok sevindim gerçektenn rabbim inşallah devamını getirsin sağlıklı bir şekildeMerhab ben embriyo glue veintrlipid serumla birlikte 3. Denememde poztifi yakaladım 12. Haftamdayim onunla mı oldu bilmiyorum ama ilk iki denememde olmadı fakat 3. De bunlarla birlikte pozitifi yakaladım
Konuşmak çok iyi geldi canım bana gerçekten kimseyle konuşamıyorum tedavi görmeyen kişiler malesef anlamıyorBen de amh düşüklüğü var zaten 0.56 değerim yaşıma göre düşük. 4 yumurta toplandı aslında hepsi olgunmuş ama yalnızca 1 tanesi döllendi, onu da 3. Günde kalitesi iyi diye dondurdular. Riske atıp 5. Güne bekletmek istemedilertek olmasına üzülme, sonuçta bize gereken 1 embriyo, belki de altın embriyolarımızdır bizi bekleyen ben öyle inanıyorum
![]()
Haberleşelim mutlakaKonuşmak çok iyi geldi canım bana gerçekten kimseyle konuşamıyorum tedavi görmeyen kişiler malesef anlamıyorbenim başlama sebebim eşimin sperm de hızlı hareketli sayısı yok orta hızla hareket eden var oda çok değil. Döllenme oranım çok güzeldi ama spermde kalitesizlik olduğu için anca 1 tane kaldı bende bazen çok umutlanıyorum bazen de olumsuz düşünüyorum inşallah senin dediğin gibi altın embriyolarımızdır
![]()
Bir de ilaçların aynı mı benimle acabaKonuyu okurken sonradan dahil oldum benzer süreçlerde olduğumuzu görüncebenim de transferim 22 nisan. 1 ay rahim dinlendirme yapıldı bende de
umarım güzel sonuçlar alırız
![]()
Tek dileğim bu inşallahHaberleşelim mutlakaaynı gün transfer olacaksak aynı gün güzel sonuçlar alalım inşallah
![]()
Ben şu an günde 3 estrofem bir de günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum başka bi ilaç vermedi doktorum banaBir de ilaçların aynı mı benimle acaba![]()
Ben sabah 8 de progestan igne vuruluyorum saati önemliymiş. Sende igne yerine fitilini kullanıyorsun o zaman. Öglen coraspin oksapar igne ve yarım tablet prednol kullanıyorum. İgne vurulmuyorsun ne güzel ikisi çok agrılıBen şu an günde 3 estrofem bir de günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum başka bi ilaç vermedi doktorum banasen neler kullanıyorsun
Opudan önce iğne kullanmıştım aslında iğne olur diye hazırlamıştım kendimi ama fitil verdi doktor, gerçekten daha konforlu oldu iğneye göre. Sonuçlarımız iyi olsun da acısına zorluğuna katlanılıyor bir şekildeBen sabah 8 de progestan igne vuruluyorum saati önemliymiş. Sende igne yerine fitilini kullanıyorsun o zaman. Öglen coraspin oksapar igne ve yarım tablet prednol kullanıyorum. İgne vurulmuyorsun ne güzel ikisi çok agrılı
Kesinlikle olsun da ignelere de razıyım acısınıdaOpudan önce iğne kullanmıştım aslında iğne olur diye hazırlamıştım kendimi ama fitil verdi doktor, gerçekten daha konforlu oldu iğneye göre. Sonuçlarımız iyi olsun da acısına zorluğuna katlanılıyor bir şekilde
Merhaba arkadaşımBen şu an günde 3 estrofem bir de günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum başka bi ilaç vermedi doktorum banasen neler kullanıyorsun
Canım ben 2 gün önce transfer oldum ama daha devammış ilaçlara, en azından test günüme kadar devam edicem, pozitif negatif durumuna göre doktor söyleyecek sanırım sonrasındaMerhaba arkadaşımestrofem ve progestana daha ne kadar devam edecekmişsin?