• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART AYINDA TRANSFER OLANLAR 2025

Merhaba
Bende 15 Martta transfer oldum. Sıfır belirti 5.gunumdeyim. belirti yaşamadan pozitif görende çok bakalım hepimizin hakkında hayirlisi
Ben dün saat 11.50 de transfer oldum. Çok rahat bir transferdi. Transfer sonrası lekelenmem olmadi. Ama şimdi wc ihtiyacimi giderdim. Akabinde pecete ile sildim. Kahverengi leke geldi. Sizde de transfer olduğunuz günün ertesi günü leke geldi mi

Ben dün saat 11.50 de transfer oldum. Çok rahat bir transferdi. Transfer sonrası lekelenmem olmadi. Ama şimdi wc ihtiyacimi giderdim. Akabinde pecete ile sildim. Kahverengi leke geldi. Sizde de transfer olduğunuz günün ertesi günü leke geldi mi
Ben de dün sizinle yaklaşık aynı saatlerde transfer oldum. Ama herhangi bir lekelenme olmadı.

Hayır bende hiç lekelenme olmadı hala daha yok. Hiç belirtim yok ne kasik ağrısı ne başka birşey. Oldukça normalim. Bu yüzde korkuyorum birazcık ama pozitif düşünmeye çalışıyorum

Back
X