- Konu Sahibi diygusalhatun
Beraber bekleyelim bakalım umarım pozitifleri görürüz canım4.gün embriyosu pyro clınıce yazıyo markası inş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beraber bekleyelim bakalım umarım pozitifleri görürüz canım4.gün embriyosu pyro clınıce yazıyo markası inş![]()
İnşallah allahım isteyen herkese nasip etsin canımBeraber bekleyelim bakalım umarım pozitifleri görürüz canım![]()
Amin canımİnşallah allahım isteyen herkese nasip etsin canım![]()
Evet diğer çizgi silik görünüyor. İnşallah bebeğiniz size tutunurMerhaba kızlar 14 Mart da transfer oldum bugün 6. Gün dayanamadım idrar testi yaptım silik çizgi var sizce pozitif mierken yaptım biraz
Var gibiMerhaba kızlar 14 Mart da transfer oldum bugün 6. Gün dayanamadım idrar testi yaptım silik çizgi var sizce pozitif mierken yaptım biraz
İnşallahEvet diğer çizgi silik görünüyor. İnşallah bebeğiniz size tutunur![]()
Bol bol kabak cekirdegi yiyip tv izleyerek geçiriyorum sen nasıl geçiriyorsunMerhaba arkadaslar. Bende 19 martta 11.40 da transfer oldum:) sıfır belirti yaşıyorum:) bu süreci nasıl geçiriyorsunuz?
Çok zor geçmiyor zaman yaMerhaba arkadaslar. Bende 19 martta 11.40 da transfer oldum:) sıfır belirti yaşıyorum:) bu süreci nasıl geçiriyorsunuz?
Normalde çalışmamak evde oturmak ne iyi gelirdi. Şimdi beklemek hem korkutuyor. Hemde heyecanli:)Çok zor geçmiyor zaman yane zormuş
Evet 26 sında testim bakalım beklemekten başka çaremiz yok :))Normalde çalışmamak evde oturmak ne iyi gelirdi. Şimdi beklemek hem korkutuyor. Hemde heyecanli:)
MerhabaBen hic belirti hissetmiyorum. Bu normal midir.:)))
Ay inşallah canım dua et banada tutmuştur inşallahBenim gebelikten canım cok sükür üns seninde öyledir
Ben dün saat 11.50 de transfer oldum. Çok rahat bir transferdi. Transfer sonrası lekelenmem olmadi. Ama şimdi wc ihtiyacimi giderdim. Akabinde pecete ile sildim. Kahverengi leke geldi. Sizde de transfer olduğunuz günün ertesi günü leke geldi miMerhaba
Bende 15 Martta transfer oldum. Sıfır belirti 5.gunumdeyim. belirti yaşamadan pozitif görende çok bakalım hepimizin hakkında hayirlisi
Ben de dün sizinle yaklaşık aynı saatlerde transfer oldum. Ama herhangi bir lekelenme olmadı.Ben dün saat 11.50 de transfer oldum. Çok rahat bir transferdi. Transfer sonrası lekelenmem olmadi. Ama şimdi wc ihtiyacimi giderdim. Akabinde pecete ile sildim. Kahverengi leke geldi. Sizde de transfer olduğunuz günün ertesi günü leke geldi mi
Hayır bende hiç lekelenme olmadı hala daha yok. Hiç belirtim yok ne kasik ağrısı ne başka birşey. Oldukça normalim. Bu yüzde korkuyorum birazcık ama pozitif düşünmeye çalışıyorumBen dün saat 11.50 de transfer oldum. Çok rahat bir transferdi. Transfer sonrası lekelenmem olmadi. Ama şimdi wc ihtiyacimi giderdim. Akabinde pecete ile sildim. Kahverengi leke geldi. Sizde de transfer olduğunuz günün ertesi günü leke geldi mi
Herkesde surec farklı ilerliyor. İşte herkes benzer şeyler yaşayan insanlardan bir ümitli söz bekliyor. Beklemek zor. :)Ben de dün sizinle yaklaşık aynı saatlerde transfer oldum. Ama herhangi bir lekelenme olmadı.
Hic korkma. Hiç bir belirti göstermeyen hamile kalan insan azımsanmayacak kadar çok.Hayır bende hiç lekelenme olmadı hala daha yok. Hiç belirtim yok ne kasik ağrısı ne başka birşey. Oldukça normalim. Bu yüzde korkuyorum birazcık ama pozitif düşünmeye çalışıyorum