inşallah duygumutlu.allah gönlüne göre versin seninde.. yarın kan testi yapıcam. yanılma payı çok yüksek dimi, 5 gün önce yapılan testin
inşallah sağol duygumutlu. eğildiğim zaman sol kasığıma birşey batıyor sanki. kötü birşey değildir dimi
CANIM SENİ ÜMİTLENDİRMEK İSTEMEM AMA BENİMDE ADETİME 3 GÜN KALA YATAKTA DÖNERKEN SOL KASIĞIMA BİŞEY BATIYO GİBİ OLMUŞTU İNŞALLAH HAMİLESİNDİR.BENİM ADETİM GEÇENE KADAR BELİRTİM OLMADI ANLAMADIM GEÇTİKTEN SONRA BAŞLADI BELİRTİLERİMa.s
inşallah sağol duygumutlu. eğildiğim zaman sol kasığıma birşey batıyor sanki. kötü birşey değildir dimi
hamile olan arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum allah tamamina erdirsin ins. kalamayan arkadaslar benim gibi :)) durmak yok calismalara devammmmm :))[/QUOTE
ne kadar zamandır bebek temel atma çalışması yapıosunuz canım?
yarın kan testi yaptırıcam. en azından bugün doya doya hamileymişim gibi tadını çıkarmak istiyorum. inşallah mutluluğum kısa sürmez. allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar...
hamile olan arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum allah tamamina erdirsin ins. kalamayan arkadaslar benim gibi :)) durmak yok calismalara devammmmm :))[/QUOTE
ne kadar zamandır bebek temel atma çalışması yapıosunuz canım?
8 aydir ugrasiyoruz bu 8 ayin icinde bi disgebelik senağlama yasadim 2 aydir yeniden basladik calismalara Şeniz ya sen canim?