mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

tebrikleriniz için çok sağolun kızlar. allah hepimizi en kısa zamanda sevindirsin. darısı herkesin başına. tüm anne adayları sağlıklı hamilelik geçirsinler. bebek isteyenlerde bir an önce meleklerine kavuşsunlar...

inşallah sağol duygumutlu. eğildiğim zaman sol kasığıma birşey batıyor sanki. kötü birşey değildir dimi

inşallah duygumutlu.allah gönlüne göre versin seninde.. yarın kan testi yapıcam. yanılma payı çok yüksek dimi, 5 gün önce yapılan testin

AMİN SAĞOL CANIM.ASLINDA KAN TESTİ YANILMA PAYI YOKTUR DİYE BİLİYORUM CANIM AMA BENCE BİRAZ DAHA BEKLE ADETİN GEÇSİN DERİM BEN AMA ÇOK MERAK EDİYOSAN KAN TESTİNDE YÜKSEK İHTMAL ÇIKAR İNŞALLAH HAMİLESİNDİR a.sa.s.

maviruya merhaba tekrar

bende dr kadında olursorun hep dedi sandım yanlıs anlamısım yazını. umarım esin ikna olur ve kendi tetkiklerini yaptırır

ay ne guzel vallahi yaaaa insallah hamilesindir mitakucum Allah gönlüne göre versin Hayirli bebekler olsun insallah

inşallah sağol duygumutlu. eğildiğim zaman sol kasığıma birşey batıyor sanki. kötü birşey değildir dimi

CANIM SENİ ÜMİTLENDİRMEK İSTEMEM AMA BENİMDE ADETİME 3 GÜN KALA YATAKTA DÖNERKEN SOL KASIĞIMA BİŞEY BATIYO GİBİ OLMUŞTU İNŞALLAH HAMİLESİNDİR.BENİM ADETİM GEÇENE KADAR BELİRTİM OLMADI ANLAMADIM GEÇTİKTEN SONRA BAŞLADI BELİRTİLERİMa.s

inşallah duygumutlu. ya şuan içimde hem süper bir sevinç var. hemde endişe doluyum. çok korkuyorum. ama çift çizgiyi gördüğüm anı hiç bir zaman unutamam sanırım. benim bu ay belirtilerim çok tuhaftı. yani içimden bir ses hamile olduğumu söylüyordu zaten hep. ama burdaki arkadaşların psikolojik yaşadığı belirtileri okuduğum zaman belki benimkide psikolojiktir diye düşündüm sürekli. ama allahım inşallah dualarımı kabul etmiştir. şuan karnımda nokta kadar olan bebeğim bana sımsıkı tutunmaya çalışıyordur inşallah.a.s.

duygumutlu tebriklerrrr
ama artık aksam esine neleredersin bilemiyorum yani yaptıgı yenilir yutulur değil:) insan duzgun okur canım:)))neyse sonuç guzel ona bakalım:)

mitaku bende fortel yapmıstım geçen ay 5 gun kala negatif çıkmıstı halada yok zaten bebek falan. dolayısıyla çıktı ise hamilesindir. hayırlı olsun

hamile olan arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum allah tamamina erdirsin ins. kalamayan arkadaslar benim gibi :)) durmak yok calismalara devammmmm :))

seni umutlandırmak istemem sonra cok büyük hayal kırıklığı yaşanıyor ama tek taraflı ve aniden başlayan kasık agrıları hamilelik belirtisi olabiliyormuş ama sen yinede sağlıklı bir sonuç için kan testi yaptır derim

yarın kan testi yaptırıcam. en azından bugün doya doya hamileymişim gibi tadını çıkarmak istiyorum. inşallah mutluluğum kısa sürmez. allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar...

kızlar tebrik ederim sizi, mitaku bencede hamilesin bizim seninle regl dönemlerimiz aynı, ben cumartesi fortel yaptım çok uğraştım silikde olsa bir çizgi görmek için ama süt beyazdı, walla hamile olmayınca çizgi falan çıkmıyor, bak bende öyle belirgin bir belirtide yok sadece psikolojik olarak kendimce buulduğum şeyler dışında, Allah bizede nasip etsin inş. bu mutluluğu.... Wallahi eşim için daha çok istiyorum aslında ona bu haberi verebilmeyi kimbilir nasıl sevinir ...

yarın kan testi yaptırıcam. en azından bugün doya doya hamileymişim gibi tadını çıkarmak istiyorum. inşallah mutluluğum kısa sürmez. allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar...

umarım herşey gönlünce olur bende bu ay diğer aylardan daha umutluyum çünkü sizlerin sayesinde daha bilinçliyim,bakalım bu ay yumurtlama günümü tutturabilicekmiyim...

MART LİSTEMİZ
derinnn................2mart
ilsenim.................2mart
vavelya...............2mart
wavy.....................4mart
asel06....................5mart
hülya cancan..........5 mart
nazogelin...............6mart
fater.....................6mart
cimbomlu...............6mar
mira......................7mart
mekselina86...........7mart
ademel...................8 mart
miral.......................8mart
sekerr.....................8mart
emel_76..................8mart
suzidil85.................8mart
sevgii......................9mart
peteknur..................9mart
gökdenizz................9mart
gülay_da.................10mart
gülsema..................10mart
esrako....................10mart
balimnur.................11mart
ballim53..................11mart
esmarin..................12mart
onu seviyorum..........12mart
Kelebek41...............13 mart
elmali turta..............13mart
elale.......................13 mart
ze_nannn.................13mart
xnazanx..................13mart
esmarin...................13mart
karabiberim……......14mart
mehay.....................14mart
sekerpembe..............14mart
dermanz...................14mart
mitaku.....................15mart
baharcik...................15mart
gülsü........................15mart
neseli.......................16mart
gözek.......................16mart
amoramor.................17mart
zelis82.....................17mart
bebisiiiim..................17mart
öykübebek................17mart
emeliko....................17mart
hürrem2000.............18mart
smhsmh...................18mart
karamio....................18mart
aregon.....................19mart
wissh.......................19mart
ebrar 43....................20mart
esingül.....................20mart
hipOndriyak...............20mart
wendy76..................20mart
sevil35.....................21mart
sibelbursa.................21mart
hasretimsinn.............21mart
elif26.......................22mart
yesimexpo................22mart
beyazbulut...............22mart
guley......................22mart
cise1981..................23mart
kardelenecrin.............23mart
runhas.....................24mart
cidy........................24mart
birgül38...................24mart
tiviti........................25mart
lora.........................25 mart
gamzeli....................25mart
bernis.....................25mart
mavi rüya................25mart
caniminici.................25mart
baturnuray...............25 mart
seyma88..................25 mart
AHURA MAZDA.........25 mart
aysegül34................26mart
elizabethtown...........26mart
gurbet gelini.............26mart
haziran na................27mart
sselda.....................27mart
prensesim................27 mart
haziran_na..............27mart
armus.....................28mart
seyra.....................28mart
latifeelif.................28mart
ALDARA................28 mart
balsurat..................28mart
türlü türlü................29 mart
barin.....................29mart
nur82....................29 mart

NİSAN LİSTEMİZ

İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN....................3 NİSAN
MİRAGE82.........................................5 NİSAN
SULTAN49.........................................6 NİSAN

HAMISLERIMIZ:::::::::::::::::::::::

BEYAZMELEK:::::::::::::::::::::::::
DUYGUMUTLU :::::::::::::::::::::::
medine03::::::::::::::::::::::::::::::::
_DaRKiNLiFe_::::::::::::::::::::::::::
diptisdiptis::::::::::::::::::::::::::::::::
MİTAKU:::::::::::::::::::::::::::::::::::

Istiridye Canimsin. Gözlerim Doldu. Hemen Beni Hamişler Listesine Eklemişsin. Canim Benim Sağol. Allahim Duysun Dualarimizi , Duanin Yalani Olmaz Inan Kendim Için Dua Ederken Senin Içinde Dua Ettim. Halada Ediyorum. Bu Ay Müjdeli Haberi Verirsin Inşallah.

hamiş arkadaşlarım tebrikler allah kucağınızada almayı naib etsin bizler için de dua edin nolur:çok üzgünüm:

ümidini sakın yitirme canım,sen en azından hamile kalabildiğini biliyorsun benim evliliğim daha yeni sayılır,24 kasımda evlendim yani 3 buçuk ay kadar oldu ama ilk günden beri istiyoruz,daha yolun çok başındayım biliyorum ve senelerdir bebek sahibi olmak isteyenlere haksızlıkta etmek istemem ama bazen korkuyorum,sanki olmucakmış gibi gelıyor,çünkü tahmin edersinki evliliğin ilk aylarında ilşki sayısı daha sık oluyor ve sanki hamile kalma şansı daha gibi geliyor bana,işte bu yüzden acaba dediğim zaman oluyor...

kızlar önceki sayfalarda okudum cimbomlu arkadaşımızda hamileymiş hamişlerimiz 7 kişi allahım bizede nasib et:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…