mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

kızlar bişey sorucam adet döneminden bi kaç gün sonra,kasıklardaki kasılmalar yada ne bileyim tam olrak ağrı gibi olmasada kasıklardaki hareketlenmeler yumurtlama dönemine girildiğinin habercisimi oluyor??

tesekkür ederim lora bakalim hayirlisi ins. isteyen herkes hamis olur aminnn :)

kıslaaaar benim kafam çok karıştı daha önce de yazmıştım adetime 6 gün kala kanda bhcg testi yaptırmıştım ama değer 0.1 çıkmıştı bende nasıl olsa değilim die umutsuzluğa kapılmıştım bugün evde idrardan hamilelik testi yaptım 2. çizgi silik çıktı iyi de nasıl oluyo ki 2 gün önce kandan hamile değilim çıktı bugün de silik de olsa idrarda hamileyim çıktı ay şoktayım şuan inşallah hamişimdir:)

umarım hamilesindir ama bildiğim kadarıyla kanda yapılan testler en güvenilir olanı,bence sen birkaç gün daha bekle canım adet günün gecikince evde bır tane daha test yaparsın,ay ne zor dur şimdi beklemek ,o bikaç günde geçmek bilmez şimda ya...

sorma ya kalpten gidecem yakında.. deli oldum walla 2 gün önce öyle 2 gün sonra böyle dediğin gibi bi kaç gün geçsin gene kan testi yaptıracam belki geç döllenme oldu o yüzden görünmedi 2 gün önceki kanda. ay inşallah bu sefer cidden hamişimdir:)

çalışmalara ne zaman başladınız canım?

ben ovulasyon testleri kullanıyorum 2 aydır. yumurtlama günümden 3 gün önce başlayıp yumurtlama günü dahil denedik bu ay. o günler çok önemli anlayacağın... normalde 7 aydır istiyoruz ama yumurtlama günlerini belirleyemiyorduk herhalde çünkü herhangi bi problem yoktu bende. ben 35-36 günde bir adet oluyorum yumurtlama günüm herkesin aksine 22-23. günler oluyo. klasik 14. gün değil yani

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
benim kan tahlili sonucum pozitif çıktı.
ama değerim biraz düşükmüş
perşembe tekrar yapılacak inşallah o zaman kesin bir şekilde HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM yazabilirim
dua edin arkadaşlar

tebrikler fater galiba ben de hamişim idrar testi yaptım bugün 2. çizgi belirdi yarın yada ertesi gün kan testi yaptıracam tekrar

yok canım günüm geçmedi henüz 4 yada 5 gün var en fazla. sanırım geç döllenme oldu ay inşallah hamileyimdir

TEKRAR EVDE YAP TESİT.. GÜNÜ GEÇTİMİ.. KAN TESTİ YANLIŞDA OLABİLİYOR CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR...a.s.

inşallah fater. bende bugün test yaptım ikinci çizgiyi net gördüm ama kan testi yaptırmadan sevinemiyorum. yanılma payı vardır diye. çünkü adet günüme 5 gün var.

bugün hamişlik haberi alan alana desenize kızlar:) mitaku benimde adetime 5 gün var ve benim de idrarda yaptığm test pozitif çıktı bugün

yarın kan testi yaptıracam emin olmak için ama bu sefer galiba hamişim evde bi tane daha idrar testi vardı az önce gene yaptım ve gene 2. çizgi silik de olsa belirdi yuppiiii:)

inşallah fater. bende bugün test yaptım ikinci çizgiyi net gördüm ama kan testi yaptırmadan sevinemiyorum. yanılma payı vardır diye. çünkü adet günüme 5 gün var.

tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
bol bol dua edelim arkadaşlar birbirimiz için

tebrikler fater galiba ben de hamişim idrar testi yaptım bugün 2. çizgi belirdi yarın yada ertesi gün kan testi yaptıracam tekrar

tebrikler canım .......

sağlıkla kucağınıza almanızda nasib olur inşaalh.......

canım sen banada umud oldun bende adetime 5 gün kala kan testi yaptım 0,10 çıktı bugün adet günüm henüz olmadım....

bak şimdi bendemi yapsam acaba test.......:uhm:

canım geç döllenme olabiliyor sanırım bende de geç döllenme oldu ve 2 gün önceki kan testinde negatif göründü sonuç bence bekle gene tekrarla eğer şüphelerin varsa inşallah sen de hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…