- 10 Mart 2008
- 56
- 0
sorma ya kalpten gidecem yakında.. deli oldum walla 2 gün önce öyle 2 gün sonra böyle dediğin gibi bi kaç gün geçsin gene kan testi yaptıracam belki geç döllenme oldu o yüzden görünmedi 2 gün önceki kanda. ay inşallah bu sefer cidden hamişimdir:)
sorma ya kalpten gidecem yakında.. deli oldum walla 2 gün önce öyle 2 gün sonra böyle dediğin gibi bi kaç gün geçsin gene kan testi yaptıracam belki geç döllenme oldu o yüzden görünmedi 2 gün önceki kanda. ay inşallah bu sefer cidden hamişimdir:)
inşallah fater. bende bugün test yaptım ikinci çizgiyi net gördüm ama kan testi yaptırmadan sevinemiyorum. yanılma payı vardır diye. çünkü adet günüme 5 gün var.
tebrikler fater galiba ben de hamişim idrar testi yaptım bugün 2. çizgi belirdi yarın yada ertesi gün kan testi yaptıracam tekrar
kıslaaaar benim kafam çok karıştı daha önce de yazmıştım adetime 6 gün kala kanda bhcg testi yaptırmıştım ama değer 0.1 çıkmıştı bende nasıl olsa değilim die umutsuzluğa kapılmıştım bugün evde idrardan hamilelik testi yaptım 2. çizgi silik çıktı iyi de nasıl oluyo ki 2 gün önce kandan hamile değilim çıktı bugün de silik de olsa idrarda hamileyim çıktı ay şoktayım şuan inşallah hamişimdir:)