mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

merhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 3 şubat biliyosunuz 2 martta olmam gerekiyodu idrar tesim pozitif çıkmıştı. ...:çok üzgünüm:

adetimi 3 gün geçince idrarda gebelik testi yaptım 2.çizgi çok belirgin çıktı .
6 gün geçince doktora gittim doktor daha erken dedi kan testi yaptır kan testi yaptırdım 6 günlük gecikmedeki hcg değerim 10.00 bu 1000 olarakmı okunur yoksa 10.00 yani değerim 10mu bilen varsa ne olur yardım edin kendimi kötü hissediyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm: değerim çok düşük gibi geldi bana geç döllenme olmuş olabilirmi yoksa kimyasal gebelikmi doktorumda bu hafta yok cumartesi gelicek soramıyorumm bu cumartesi tekrar gidicem yani

ne olur bilen varsa yazabilirmisenağlamasenağlama

evet canım değerin 10 bu sonuca göre 1 haftalık hamile olman gerekiyor.

meraba duygumutlu bende aralık ayında aşılama yaptım 15 gün sonra gittim değerim 16.00 idi çok düşük olduğu için 3 4 günde bir tekrar tekrar kan testi yaptırdım sonuç hep yükseldi tam canlı cansız olduğunu öğrenecektimki kanamam başladı dr durma gel dedi gittim ama dış gebelik olduğu anlaşıldı ama rabbim sana böylesini nasip etmesin inşallah sen normal hamilesin canım gerçekten çok zor bi durum allah hiç kimseye nasip etmesin ama çok şükür amaliyata gerek kalmadım atlattım şimdi bekliyorum bakkalım inş kendilğinde olurda hayırlısı hepimizin anneliği bizlerde yaşarız.

:emir_bebek:meraba duygumutlu bende aralık ayında aşılama yaptım 15 gün sonra gittim değerim 16.00 idi çok düşük olduğu için 3 4 günde bir tekrar tekrar kan testi yaptırdım sonuç hep yükseldi tam canlı cansız olduğunu öğrenecektimki kanamam başladı dr durma gel dedi gittim ama dış gebelik olduğu anlaşıldı ama rabbim sana böylesini nasip etmesin inşallah sen normal hamilesin canım gerçekten çok zor bi durum allah hiç kimseye nasip etmesin ama çok şükür amaliyata gerek kalmadım atlattım şimdi bekliyorum bakkalım inş kendilğinde olurda hayırlısı hepimizin anneliği bizlerde yaşarız.:emir_bebek:

Arkadaşlar çok Mutluyum Eşim Almişti Testin Sonucunu Bugün Yanliş OkumuşBANA KAĞIDI YA şimdi Bana Faksladi Değerim 3571,51 Doktora Faksladim Hemen çok Iyi Dedi Değerin Allahima şükürler Olsun Rabbim Sevindirdi Sonunda Ama Eşimle Akşama Görüşücez çok Kizdim Karnima Ağrilar Girdi Burda Ya O Bana Değer Araliğini Okumuş Yanlişlikla çok şükür Allahima Değerim çok Normalmiş.KALP KRİZİNDEN GİDİYODUM YA :teytey::teytey::nazar::nazar:

Sizlerede Desteğiniz çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar Rabbim Hepinizi Nasip EtsinİNşallah.:teytey::teytey:

Arkadaşlar çok Mutluyum Eşim Almişti Testin Sonucunu Bugün Yanliş OkumuşBANA KAĞIDI YA şimdi Bana Faksladi Değerim 3571,51 Doktora Faksladim Hemen çok Iyi Dedi Değerin Allahima şükürler Olsun Rabbim Sevindirdi Sonunda Ama Eşimle Akşama Görüşücez çok Kizdim Karnima Ağrilar Girdi Burda Ya O Bana Değer Araliğini Okumuş Yanlişlikla çok şükür Allahima Değerim çok Normalmiş.KALP KRİZİNDEN GİDİYODUM YA :teytey::teytey::nazar::nazar:

Sizlerede Desteğiniz çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar Rabbim Hepinizi Nasip EtsinİNşallah.:teytey::teytey:

tebrik ederim canım :nazar: aman Allah nazarlardan saklasın..kız senin koca sopayı hakketmiş:eek:klava: haaaaa

Allah sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin canım çok sevindim..

MAŞALLAH:nazar: TEBRİKLER a.s. ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...:kahve:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr test yaptım ikinci çizgiyi gördüm. ama kafam karıştı. adet günüme 5 gün var.testin yanılma payı çok fazlamıdır.yardım edin .

ellerim titriyor, çizgi çıkana kadar kendimi o kadar sıktım ki, gözlerimi o kadar sıkı kapatmışım ki , hiç açılmayacaklar zannettim.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr test yaptım ikinci çizgiyi gördüm. ama kafam karıştı. adet günüme 5 gün var.testin yanılma payı çok fazlamıdır.yardım edin .

AAAAAAYYYYY CANIM ÇOK SEVİNDİM SANKİ BEN GÖRDÜM 2.ÇİZGİYİ HEMEN KAN TESTİ YAPTIR ACİLLLLL VE KESİNLEŞTİR HAMİŞLİĞİNİ...... TEBRİKLEER....a.s.

tebrik ederim canım :nazar: aman Allah nazarlardan saklasın..kız senin koca sopayı hakketmiş:eek:klava: haaaaa

Allah sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin canım çok sevindim..

Sağolun Allah razı olsun hepinizden.

Evet sudenaz222 eve gelsin akşam sopayla bekliycem zaten yemin ederim karnım kasıldı üzüntüden ya:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

arkadaşlar merhaba bende sizin gibiydim hamileliği çok uzun süre bekledim sonunda allah nasip etti size tavsiyem stres yapmayın bu konuda çünkü çok büyük etkisi var
ben 10ay bekledim inşallah allah size de versin

ellerim titriyor, çizgi çıkana kadar kendimi o kadar sıktım ki, gözlerimi o kadar sıkı kapatmışım ki , hiç açılmayacaklar zannettim.

İNŞALLAH CANIM HAMİLESİNDİR EMİN OLMAK İÇİN KAN TESTİ YAPTIRSANA KESİN ÇIKAR O ZAMAN YADA İSTERSEN BİRAZ DAHA BEKLE İNŞALLLAH SONUÇ OLUMLUDURa.s.

AAAAAAYYYYY CANIM ÇOK SEVİNDİM SANKİ BEN GÖRDÜM 2.ÇİZGİYİ HEMEN KAN TESTİ YAPTIR ACİLLLLL VE KESİNLEŞTİR HAMİŞLİĞİNİ...... TEBRİKLEER....a.s.

sağol istiridyecim. allah razı olsun. sevincimi paylaştığına eminim. inşallah yanılma payı azdır. yarın sabah hemen kan testi için gidicem. dayanamadım. karnıma ağrılar girerdi daha fazla bekleyemezdim. 5 gün önce yapılan test ne kadar doğrudur hiç bilmiyorum mutluluk gözyaşlarım umarım üzüntüye dönüşmez. allah gönlüne göre versin.

İNŞALLAH CANIM HAMİLESİNDİR EMİN OLMAK İÇİN KAN TESTİ YAPTIRSANA KESİN ÇIKAR O ZAMAN YADA İSTERSEN BİRAZ DAHA BEKLE İNŞALLLAH SONUÇ OLUMLUDURa.s.

inşallah duygumutlu.allah gönlüne göre versin seninde.. yarın kan testi yapıcam. yanılma payı çok yüksek dimi, 5 gün önce yapılan testin :KK43:

:emir_bebek:ayyy çok seviniyorum bu hamiş haberlerine :teytey:sanki ben hamile kalmışım gibi allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlerede nasip eder bu arada bizede dua etmeyi unutmayın hamilelerin duası tutarmış tekrar tebriklera.s.a.s.a.s.

slm kizlar Allah hepinizin gönlüne göre versin arkadasim seni de tebrik ediyorum darisi da basimiza artik:)insallah hayirlisiyla biz de anne oluruz kizlar hadi öptüm hepinizi bayyyyyyyyyy

ay mitaku canım tebrik ederim şu fortel erken gösteren gebelik testindenmi yaptın canım gözün aydın çok sevindim darısı bizlerin başına

evet zeliş fortel erken göstern gebelik testinden yaptım. onuda bu sabah sitede okumuştum. bir arkadaş ilişkiden hemen 1 hafta sonra sonucu gösteren test diye yazmış. çatladım sabahtan beri kendimle mücadele ettim. sonunda dayanamadım yaptım. ama yarın kan testi yaptırıcam. inşallah hamişimdir. allah hepimizin dualarını kabul etsin...

X