mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

ben bu ayda hamiş olamadım sanırım cmts sabahı fortel gebelik testi yaptım ilişkiden 1 hafta sonra sonuç verir diyor, sonuç tek çizgi, bıktım artık şu tek çizgiden elime kırmızı kalem alıp test kısmını kırmızıya boyamak geldi içimden... bu ay daha bir ümitliydim ama...

canım benim sıkma tatlı canını.....bu da geçicek bizde bigün meleğimizi kucağımıza alıcaz......
bende bu ay kesin gözüyle bakıyodum kan testim negatif çıktı......gerçi ben inatla hala umutluyum ya hadi bakalım hakkımda hayırlısı olsun..

ayrıca ben o testlere inanmıyorum ilişkiden 1 hafta sonrası falan...diğerleri bile yanıltıyor. sen bunlara aldırma......belli olmaz.....

herkese günaydın bu ay benim 13. 14. gününde önce pembe sonra kahverengi ve kırmızıya dönük lekelenme tarzında kanamalarım oluyo çıldırıcam bu ayda hamile değilim galiba:1no2: biraz evvel doktrdan geldik jinekoloğum sende bişey yok bi de eşinin değerlerine bakalım dedi bu gün eşim için gitmiştik doktordan çekine çekine gittiği için bide burası doğu olduğu için çocuk istiyorum diyemedi bi türlü doktrda kızdı evlisiniz sen istiyorum demezsen benim yaapabileceğim bi şey yok dedi bide olmadımı hemen kadındandır erkekte bi şey yoktur diye azarladı benimkide çıkınca ben,mle tartışmaya başladı biz senin kistin için geliyoruz çocuk için gelmiyoruz falan filan inanın sokak ta ağlamamk için kendimi zor tuttum çok konuştum ama anlatabileceğim tek dostlarımsınız evde yanlızım hıçkırz hıçkıra ağlayıp yine kendime edicemsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

teşekkür ederim sudenaz, bazen yorulduğumu hissediyorum bu bekleyişten sonra bu siteye girince tek olmadığımı anlayıp rahatlıyorum, yakın çevremde hiç böyle birşey yok, Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inş...

şimdi tabi olmaması gerekek bi olay olmuş ama çocuk çok ayrı hassasiyet gösterilmesi gereken bi olay olmuyosa gururu bir kenara bırakıcaksınız çözüm yolu arıycaksınız..şimdi bende sorun yoktur deyip çocuğu olmadığı zaman yana yana aramasın yaniii....eğer çocuk olmuyosa bunun nedeni % 50 kadın % 50 erkektir diye görüyorum...

bu arada eşini ikna edip sakinleştirmek sana düşer canım ...umarım bunlara gerek kalmadan hamiş olursun.

o zaman sende gelecek ay hamile kalmayı dilemelisin sude :))) tam yay oluyor ozaman

çok tşk sudenazcım onun tahlillerini alamadığım için bende doktora gidemedim yumurtlama zamanı kanaması olan arkadaşlar varmı nedeni ne olabilir acaba fikri olan varmı fisfisfis

mavi ruya gorev için falanmı dogudasınız yoksa esin yada sen aslen dogulumusunuz ?

ya hala doguda bile çocuk olmayınca kadındanmı suç biliniyor birtek ??

hemen yapabilceğin irsey yok gibi esin ancak etrafta çocukları gorup ozendikce ona konuyu hatırlaatbilirsin çok caresiz birdurum . dr un dogudakı batidakisi ayrımı olurhepsi aynı tıp ı okumuyormu. sorun kadındadır erkekte olmaz nasıl der bir dr. pes dogrusu

ikimizde doğuluyuz doktorda eşimin kabullenmemesine kızıp siz böyle düşünüyosunuz hep kadında olur diye aslında eşim çok anlayışlı ve çocuk çok istiyo ama bana yansıtmıyo ki ben 8 aylık evliyim dktrlar yenisiniz diyo ama işte takıyorum kafaya olmazsa istbul a annemlerin yanında bi doktora gidicem ve gerçektende eşime çok güveniyorum sadece hemşirenin yanında azarlamasına kızdı napiyim allah hepimize en hayırlısını versin canım dua edicez:teselli:

kızlar günaydın. adet günüme 5 gün kaldı. sol taradımdaki ağrı yanmaya benzer tuhaf acı devam ediyor. kaç gündür heh şimdi hastalanıyorum dedirten bacak . kasık ve sırt ağrılarım var. göğüslerime değemiyorum bile inanılmaz acıyolar. sizce beş gün daha beklemelimiyim yoksa test yapsam sonuç çıkarmı, yada 5 gün erken olduğu için sonuç net çıkmazmı. 5 gün geçmek bilmez...

canım bencede yap derim ama kan yaptır.normal test sonoç vermeyebilir...

sağolun kızlar. normal test yapsam. erken olduğu için sonuç vermez dimi.

normal test sonuç vermez bence ama fortel belki verebilir adetten 5-7 gün önce sonuç verir diyor testte

beni de silermisin listeden
adetim 6 marttı
ama dün kan testi yaptırdım ve 4 haftalık hamileyim
darısı hepinizin başına inşallah
bu liste bana çok çok uğurlu geldi
yoksa ben bugün tewdaviye başlıyacaktım

tebrik edrim canım ....darısı bizim başımıza inşallah......Allah sağlıkla kucağına vermeyi nasib etsin....

1 hamişimiz daha oldu.... :teytey:

AY CANIM İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR.. ÖNCE NORMAL Bİ TEST YAP KENDİN ... BELKİ ÇIKAR.. ADETİNİ BEKLE BENCE GÜNÜ GEÇSİN... SONRA ZATEN BELLİ OLUR.

inşallah istiridye. inşallah hamişimdir.sende nisanda hamiş olursun inşallah. hamiş olmak isteyen herkesin sesini duysun rabbim. hepimizin kucağına mis kokulu bebişlerimizi almayı nasip etsin.

merhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 3 şubat biliyosunuz 2 martta olmam gerekiyodu idrar tesim pozitif çıkmıştı. ...:çok üzgünüm:

adetimi 3 gün geçince idrarda gebelik testi yaptım 2.çizgi çok belirgin çıktı .
6 gün geçince doktora gittim doktor daha erken dedi kan testi yaptır kan testi yaptırdım 6 günlük gecikmedeki hcg değerim 10.00 bu 1000 olarakmı okunur yoksa 10.00 yani değerim 10mu bilen varsa ne olur yardım edin kendimi kötü hissediyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm: değerim çok düşük gibi geldi bana geç döllenme olmuş olabilirmi yoksa kimyasal gebelikmi doktorumda bu hafta yok cumartesi gelicek soramıyorumm bu cumartesi tekrar gidicem yani

ne olur bilen varsa yazabilirmisenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…