- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 37
- 39
merhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 3 şubat biliyosunuz 2 martta olmam gerekiyodu idrar tesim pozitif çıkmıştı. ...:çok üzgünüm:
adetimi 3 gün geçince idrarda gebelik testi yaptım 2.çizgi çok belirgin çıktı .
6 gün geçince doktora gittim doktor daha erken dedi kan testi yaptır kan testi yaptırdım 6 günlük gecikmedeki hcg değerim 10.00 bu 1000 olarakmı okunur yoksa 10.00 yani değerim 10mu bilen varsa ne olur yardım edin kendimi kötü hissediyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm: değerim çok düşük gibi geldi bana geç döllenme olmuş olabilirmi yoksa kimyasal gebelikmi doktorumda bu hafta yok cumartesi gelicek soramıyorumm bu cumartesi tekrar gidicem yani
ne olur bilen varsa yazabilirmisenağlamasenağlama
Arkadaşlar çok Mutluyum Eşim Almişti Testin Sonucunu Bugün Yanliş OkumuşBANA KAĞIDI YA şimdi Bana Faksladi Değerim 3571,51 Doktora Faksladim Hemen çok Iyi Dedi Değerin Allahima şükürler Olsun Rabbim Sevindirdi Sonunda Ama Eşimle Akşama Görüşücez çok Kizdim Karnima Ağrilar Girdi Burda Ya O Bana Değer Araliğini Okumuş Yanlişlikla çok şükür Allahima Değerim çok Normalmiş.KALP KRİZİNDEN GİDİYODUM YA :teytey::teytey:
Sizlerede Desteğiniz çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar Rabbim Hepinizi Nasip EtsinİNşallah.:teytey::teytey:
Arkadaşlar çok Mutluyum Eşim Almişti Testin Sonucunu Bugün Yanliş OkumuşBANA KAĞIDI YA şimdi Bana Faksladi Değerim 3571,51 Doktora Faksladim Hemen çok Iyi Dedi Değerin Allahima şükürler Olsun Rabbim Sevindirdi Sonunda Ama Eşimle Akşama Görüşücez çok Kizdim Karnima Ağrilar Girdi Burda Ya O Bana Değer Araliğini Okumuş Yanlişlikla çok şükür Allahima Değerim çok Normalmiş.KALP KRİZİNDEN GİDİYODUM YA :teytey::teytey:
Sizlerede Desteğiniz çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar Rabbim Hepinizi Nasip EtsinİNşallah.:teytey::teytey:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr test yaptım ikinci çizgiyi gördüm. ama kafam karıştı. adet günüme 5 gün var.testin yanılma payı çok fazlamıdır.yardım edin .
tebrik ederim canımaman Allah nazarlardan saklasın..kız senin koca sopayı hakketmiş klava: haaaaa
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin canım çok sevindim..
MAŞALLAHTEBRİKLER a.s. ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...
ellerim titriyor, çizgi çıkana kadar kendimi o kadar sıktım ki, gözlerimi o kadar sıkı kapatmışım ki , hiç açılmayacaklar zannettim.
AAAAAAYYYYY CANIM ÇOK SEVİNDİM SANKİ BEN GÖRDÜM 2.ÇİZGİYİ HEMEN KAN TESTİ YAPTIR ACİLLLLL VE KESİNLEŞTİR HAMİŞLİĞİNİ...... TEBRİKLEER....a.s.
İNŞALLAH CANIM HAMİLESİNDİR EMİN OLMAK İÇİN KAN TESTİ YAPTIRSANA KESİN ÇIKAR O ZAMAN YADA İSTERSEN BİRAZ DAHA BEKLE İNŞALLLAH SONUÇ OLUMLUDURa.s.