E
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu ayda hamiş olamadım sanırım cmts sabahı fortel gebelik testi yaptım ilişkiden 1 hafta sonra sonuç verir diyor, sonuç tek çizgi, bıktım artık şu tek çizgiden elime kırmızı kalem alıp test kısmını kırmızıya boyamak geldi içimden... bu ay daha bir ümitliydim ama...
herkese günaydın bu ay benim 13. 14. gününde önce pembe sonra kahverengi ve kırmızıya dönük lekelenme tarzında kanamalarım oluyo çıldırıcam bu ayda hamile değilim galiba:1no2: biraz evvel doktrdan geldik jinekoloğum sende bişey yok bi de eşinin değerlerine bakalım dedi bu gün eşim için gitmiştik doktordan çekine çekine gittiği için bide burası doğu olduğu için çocuk istiyorum diyemedi bi türlü doktrda kızdı evlisiniz sen istiyorum demezsen benim yaapabileceğim bi şey yok dedi bide olmadımı hemen kadındandır erkekte bi şey yoktur diye azarladı benimkide çıkınca ben,mle tartışmaya başladı biz senin kistin için geliyoruz çocuk için gelmiyoruz falan filan inanın sokak ta ağlamamk için kendimi zor tuttum çok konuştum ama anlatabileceğim tek dostlarımsınız evde yanlızım hıçkırz hıçkıra ağlayıp yine kendime edicemsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
o zaman sende gelecek ay hamile kalmayı dilemelisin sude :))) tam yay oluyor ozaman
sağolun kızlar. normal test yapsam. erken olduğu için sonuç vermez dimi.
beni de silermisin listeden
adetim 6 marttı
ama dün kan testi yaptırdım ve 4 haftalık hamileyim
darısı hepinizin başına inşallah
bu liste bana çok çok uğurlu geldi
yoksa ben bugün tewdaviye başlıyacaktım
AY CANIM İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR.. ÖNCE NORMAL Bİ TEST YAP KENDİN ... BELKİ ÇIKAR.. ADETİNİ BEKLE BENCE GÜNÜ GEÇSİN... SONRA ZATEN BELLİ OLUR.