- 10 Mart 2008
- 56
- 0
canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.... Biz sana söylemiştik bak testekki ikinci çizgi silikde olsa hamiş oluyosun....
Ne zamandır istiyordunuz canım kendiliğinden mi oldu yoksa tedavi gördünüzmü....
Tekrar hayırlı olsun diyorum sorunsuz bir 9 ay geçirmeni dilerim....
cok tesekkur ederim canım ya gerçekten çok gusel bi duyguymuş,kasımın 24 ünde evlendik,ilk günden beri istioduk 5. ayda çok şükür ALLAH yüzümüze güldü,çok bekletmedi bizi,ALLAH olmayan herkese nasip etsin inşallah.....
dün kan testi yaptırdım arkadaşlar,hamileymişimmmmmmmmmmmm
bugün doktordan randevu alıcaz,umarım sağlıklı bi hamileliktir,birde HCG değerim 402,6 çıktı kızlar,bilgisi olan varmı yani kaç haftalık hamiş oluyorumm,yardım lütfen,tecrübelerinize ihtiyacım var...
slm kizlar ne zamandir giremiyorum artik ise basladim ama iki gundur o kadar cok halsizimki uyku isteginden onumu goremez oldum adetime iki gun kaldi ve belim acayip bir sekilde ara ara adet sancisi ceker gibi agiriyor ik gun sonra doktora gidecem ve bu halsizligimin nedenini ogrenecem bana vitamin biseyler versin hergun gece gunduz uyumaktan oluyorum valla bide simdi ise basladim yarin is basim ama nasil yapacagimi bilmiyorum benim icin dua edin canlarim hepinizi opuyorum
dün kan testi yaptırdım arkadaşlar,hamileymişimmmmmmmmmmmm
bugün doktordan randevu alıcaz,umarım sağlıklı bi hamileliktir,birde HCG değerim 402,6 çıktı kızlar,bilgisi olan varmı yani kaç haftalık hamiş oluyorumm,yardım lütfen,tecrübelerinize ihtiyacım var...
ceylincim muhtemelen 3-4 haftalık olması lazım çok yenidir daha. eğer son adet tarihinin ilk gününü biliyorsan netten de bulabilirsin, ya da buraya yaz ben de hesaplar söylerim sana