- 22 Şubat 2008
- 8.718
- 1
aman Loracım artık çok dikkatli ol gözünü seveyim, hemen doktorunla görüş, çalışmanda bir sakınca varmı öğren, yatman gerekiyorsa yat, ne yapılmsı gerekiyorsa yap. Biz buradan sana yardımcı oluruz. Çok stres yapıp pinpiriklenme de ama sürekli, atalarımız ne demiş sakınan göze çöp batar, dikkatli ol yeter, sonrasında için rahat olsun. Ben biraz tecrübeliyim yaa :)) bakma hoplayıp zıplıyorum ama sana yardım ederim ben. Darısı şimdi diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına hasdi inşallah
loracığım sende hiçmi belirti olmadı olduysa anlatırmısın sende ne gibi değişiklikler oldu
Loracım şubat mart derken Nisanda tuturdun ..Çok sevindim.İnşallah Listedeki diğer arkadaşlarda hamiş kalır en kısa zamanda.
canim benim evet cok sukur allah kismet etti bide keseyi gostermeyi nasip etse sen bebisin kesesini ne zaman gormustun canim
Canlarim Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Beyazim Anladimki Sen Benim Kader Ortagimsin Canim Hersey Icin Sagol Sizi Seviyorum Kizlarrrrrrrrrrrrr
loracım tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına verir insallah.bizler içinde dua edersen sevinirim.Masallah nisan hamişlerimiz her geçen gün artiyor.
Buarada loracım sana bir sorum olacak.yanılmıyorsam hormon bozukluğunun olduğunu söymiştin.bende hormon bozukluğu var.testesteron fazla,progestan az.fazlasıyla tüylenme sorunum var.birde polikistikoverim var.sen hamiş olunca ben kendi adıma umutlandımda.acaba sorunumuz aynımı?canım yardımcı olursan sevinirim
loracim bende bugun ise alindim yarin calismaya baslicam artik ,hayirlisi bakalim ,belki bende calisirken bide bakmisim hamis kalirim insallh,senin gibi canim,caliscagim icin cok mutluyum ,evde hamis olmayi beklemek cok gerdi beni ,stress oldum ya,artik kafamada takmam ,