mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

aman Loracım artık çok dikkatli ol gözünü seveyim, hemen doktorunla görüş, çalışmanda bir sakınca varmı öğren, yatman gerekiyorsa yat, ne yapılmsı gerekiyorsa yap. Biz buradan sana yardımcı oluruz. Çok stres yapıp pinpiriklenme de ama sürekli, atalarımız ne demiş sakınan göze çöp batar, dikkatli ol yeter, sonrasında için rahat olsun. Ben biraz tecrübeliyim yaa :)) bakma hoplayıp zıplıyorum ama sana yardım ederim ben. Darısı şimdi diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına hasdi inşallah

canim inanirmisin gecen hamileliklerimde cok agrilarim olyuodu yuruyyemiyodum meger dusuk belirtisiymis ve dustuler ama simdikinde cok sukur agrim yok kosuyorum bile ama tek biraz karnimda sislik var gibi hissediyorum artik tutunacagi varsa allah verir kismetini hersey yuce rabbime kalmis herseyin hayirlisi olsun saglikli olsun ve beni hic birakmasinda ne olursa olsun pazartesi doktorumu arayacaz bugun kapali burda her yer calismamin sakincasi olup olmadigini soracaz bakalim ne diycek ay beyazim hic inanmiyorum biliyomusun hic ihtimalim yok diyordum ve acaba test yalnismi diyorum ikide bir gidip bakiyorum bugun yine test alip yarin sabah yapacam hersey simdi keseye bagli isallah haftaya gittigim zaman gorurum daha onceki hamileliklerimde gorememistim allahim onuda gostermeyi nasip eder isallah nolur benden dualarini eksik etme cnm hamilelerin duasi kabul olur derlerrrr

canım hep sende bebek varmış gibi hissediyordum ama senin de hislerine güvendiğim için emin olamıyordum çünkü sen hiç bir hissim yok diyordun. o haberi alınca heyecandan bütün planlarını unutuyorsun, ben nasıl söyledim tam hatırlamıyorum bile akşama kadar bekledim ben işyerimdeyim diye ama gelde bana sor. olsun olsun öylesi de güzel oluyor. Benim yöntemde baya tuttu süprizzzzz

loracığım sende hiçmi belirti olmadı olduysa anlatırmısın sende ne gibi değişiklikler oldu

canim oncelikle belki biliyosundur doktor hormonlarin bozuk deyince hic beklemedim hamileligi ama simdi dusununce yasadigim seylerin hamilelikten oldugunu anliyorum ama hic ihtimal vermedigim icin anliyorum goguslerim agiriyor ellerim arada buz tutuyor belim ara ara adetten iki gun once basladi agirmaya simdide ara ara adet olacakmisim gibi oluyo bide inanilmaz derecede sivilcelendim normalde bende hic olmazdi boyle ici sivi dolu buyuk buyuk oldu ama onuda strestendir dedim hatt niye bu sivilceler hormonarim gercekten iyice bozulmus sanirim dedim kendi kendime bide dun bir cesit cay iceyim dedim cok tiksindim ilk yudumda gidip doktum ama cay kotudur diye dusndum cnm ama hamileliktenmis meger

Sağol Canim Darisi Hepimizin Başina Hayirlisiyla Tekrar Gözün Aydin Canim Kendine çok Dikkat Et Yormada Kendini Inşaallah Hayirlisiyla Kesenide Görürüsün Bu Sefer Dualarim Seninle

canım muhtemelen şuan 3-4 haftalık hamişsindir dimi öyle tahmin ediyorum. öncekinden ağrılardan daha önce bahsettiğin için biliyoerum ama bunda olacak olsa şimdiye kadar yine ağrıların başlardı. Ama tabi herşey allahın nasibi. Merak etme bu sefer çok güzel geçecek, hiç bişeycik olmayacak meleğine :)) o kadar dua ettim ki güzelim halende ediyorum hiç merak etme sen. ilk dua tuttu, lorada himş olsun diyordum :) şimdi bebişi ona sıkı sıkı tutunsun diyeceğim artık. Ama belirtilerine göre bu sefer seninle kalacak gibi. Ayrıca erken öğrenmemiz iyi oldu bak eğer bir problem varsa da hemen çözüm yoluna gidilebilir, bebeğe bişey olmadan. bende acayip sivilcelerim var halen ama hiç takmıyorum, nasıl olsa geçer birgün. bebişlerimiz sağlıklı olsun da.

lora gözün aydın Allah tez zamanda hayırlı,sağlıklı bir biçimde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı biz bekleyenlerin başına

Loracım şubat mart derken Nisanda tuturdun ..Çok sevindim.İnşallah Listedeki diğer arkadaşlarda hamiş kalır en kısa zamanda.

Loracım şubat mart derken Nisanda tuturdun ..Çok sevindim.İnşallah Listedeki diğer arkadaşlarda hamiş kalır en kısa zamanda.

canim benim evet cok sukur allah kismet etti bide keseyi gostermeyi nasip etse sen bebisin kesesini ne zaman gormustun canim

canim benim evet cok sukur allah kismet etti bide keseyi gostermeyi nasip etse sen bebisin kesesini ne zaman gormustun canim

4+3 de gördüm ve yarım santimdi.İlk hemşire bakmıştı.Doktorum ameliyata girdiğinden.Ama hemşire göremedi.Bana bol su iç dedi.
Sonra doktor geldi bende biraz su içmiştim ve gördük minicik bir noktaydı.
Darısı başına canım,inşallah kucağımıza da alırız.

BEKLEMEDE OLANLAR

EMINEILCIN.......................................4 NISAN
BEBEKLIK.........................................7 NISAN
XNAZANX........................................... .12NISAN
BAHARCIK......................................... .17 NISAN
ZELİŞ82......................................... .....18 NİSAN
ELIZABETHTOWN..................................... 25NISAN
BEDEF............................................. .........26NİSAN
BURCU_ARDA........................................ ...27 NİSAN
SSELDA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::27NISAN
YUVAM82........................................... ......29NİSAN

MAYIS LISTEMIZ

ESRAKO............................................ .........5MAYIS
BEBEKLIK.......................................... .........5MAYIS
GÖNÜLCELEN........................................ .....7MAYIS
BENSSENB.......................................... ......7 MAYIS
DUYGU2008......................................... .......11 MAYIS
ARMAĞANIM......................................... .....15 MAYIS
SUDENAZ........................................... .......15 MAYIS
CANIMINİÇİ........................................ ........16 MAYIS
HAZİRAN.NA........................................ ......18 MAYIS
EMELIKO........................................... ........19MAYIS
GÜLEY............................................. ...........24MAYIS
UMUTGEZGİNİ.............................................27 MAYIS

HAMISLERIMIZ:::::::::::::::::::::::

BEYAZMELEK:::::::::::::::::::::::::
DUYGUMUTLU :::::::::::::::::::::::
medine03::::::::::::::::::::::::::::::::
_DaRKiNLiFe_::::::::::::::::::::::::::
CIMBOMLU:::::::::::::::::::::::::::::::::::
FATER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ZEYNOO24::::::::::::::::::::::::::::::::
GULAY_DA:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASLIHANXX:::::::::::::::::::::::::::::::::::
NESHE1976::::::::::::::::::::::::::::::::
ACHEL10:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASORTIE::::::::::::::::::::::::::::::::::
AREGON:::::::::::::::::::::::::::::::::::
H:MINE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
KARAMIO:::::::::::::::::::::::::::::::::::
MELOS85::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
YESIMEXPO:::::::::::::::::::::::::::::::::::
BALLIM53::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ADEMEL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
CEYLİN35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
LORA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

umutgezgini ekledim canım listeye inşallah mayıs ayı sana da uğur getirsin.
loracım benim kese de 5. haftalarda görünmüştü, bol bol su iç, ve idrar kesen dolu git,çok daha kolay ve net görünüyormuş, vajinal ultrasona falan gerek kalmıyormuş. doktorum öyle söylemişti. İlk 3 muayeneye falan hep öyle gittim. Bebek biraz büyüyene kadar öyle olacak demişti. Çok şükür bir sorunla da karşılaşmadım. Sen de öyle yap gideceğin satten yaklaşık 3 saat öncesine kadar bekle sonra da tuvalete girme artık. Sıkışık vaziyette ol yani gittiğinde ve bol iç dediğim gibi.Hadi canım güzel haberlerini getir bize.

umutgezgini ekledim canım listeye inşallah mayıs ayı sana da uğur getirsin.
loracım benim kese de 5. haftalarda görünmüştü, bol bol su iç, ve idrar kesen dolu git,çok daha kolay ve net görünüyormuş, vajinal ultrasona falan gerek kalmıyormuş. doktorum öyle söylemişti. İlk 3 muayeneye falan hep öyle gittim. Bebek biraz büyüyene kadar öyle olacak demişti. Çok şükür bir sorunla da karşılaşmadım. Sen de öyle yap gideceğin satten yaklaşık 3 saat öncesine kadar bekle sonra da tuvalete girme artık. Sıkışık vaziyette ol yani gittiğinde ve bol iç dediğim gibi.Hadi canım güzel haberlerini getir bize.[/QUOTE]

canim bizim burda karindan bakmiyorlar malesef ilk uc ay hep vajinal bakiyorlar soylemelerine bile gerek kalmiyor anlayacagin ama cok korkuyorum beyazim ya hadi gorunmezse yine:1no2::1no2::1no2:

loracım tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına verir insallah.bizler içinde dua edersen sevinirim.Masallah nisan hamişlerimiz her geçen gün artiyor.
Buarada loracım sana bir sorum olacak.yanılmıyorsam hormon bozukluğunun olduğunu söymiştin.bende hormon bozukluğu var.testesteron fazla,progestan az.fazlasıyla tüylenme sorunum var.birde polikistikoverim var.sen hamiş olunca ben kendi adıma umutlandımda.acaba sorunumuz aynımı?canım yardımcı olursan sevinirim

loracim bende bugun ise alindim yarin calismaya baslicam artik ,hayirlisi bakalim ,belki bende calisirken bide bakmisim hamis kalirim insallh,senin gibi canim,caliscagim icin cok mutluyum ,evde hamis olmayi beklemek cok gerdi beni ,stress oldum ya,artik kafamada takmam ,

loracigim bugun okudum hamis haberini gozlerim yasardi cok sevindim anlatamam Allah'im tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin anali babali buyut insallah yavrunu, ama neden se hormon bozuklugu haberini verdiginde ve surekli uyumak istedigini soylediginde bu kiz hamile gor bak demistim kendi kendime neden bilmiyorum ama bi an oyle hissetmistim oylede oldu darisi bizlerin basina insallah dualarini eksik etme bizleri unutma kendinede iyi bak, bebeginde sende Allah'a emanet olun

slm canim evet bendede aynisi vardi cnm testestoron yuksek progesteron dusuktu ama bende cok tuylenme yoktu cnm senin adetlerin duzenlimiydi benimki her 34 gunde bir duzenli oluyodu sadece cok uzun bir sure dedi doktorum ve o sureyi kisaltmak icin tedavi gorecektim ama rabbimin hikmeti iste verince veriyor darisi basina canim baska sorun varsa seve seve cevaplarim cnm

kesinlikle canim calismayi tavsiye ediyorum evde butun gun otur otur kafayi yiyor insan ama calisinca gunun nasil gectigini bile anlamiyorsun isallah sende benimle ayni kaderi paylasirsin cnm saglikli bebislerimiz olur isallah hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…