ya kizlar yumurtlamam dönemim bittikten sonra beyaz biraz kivamli olarak akintim geliyor son 8 gündür öyle kasiklarimda agriyor adet sancisi gibi sanci cekiyorum hafta sonundan beri gögüslerimin ucuda aciyor biraz kizlar 3mayis regl günüm acaba bunlar belirtilermi akintim cok gelyior en cokta bu kafami karistiriyor
Sağol Gülsücüm Allaha şükür iyiyim bebekle uğraşıyorum işte, bir yandan çalışıyorum falan hayat sürüyor böyle.
Lora'cım benim adetim bir gün geçince gönderdin beni kan tahlili yaptırmaya, senin 3 gün geçti tık yok. Sen niye gitmiyorun bakiim, hem kendini hem bizi bu meraktan kurtarmıyon.klava:
canim beyazim ya hormon bozuklugu cikti bende progesteron hormonu dusuk cikti o yuzden bide belirti olmayinca hamile olduguma kesinlikle ihmal vermiyorum sana demistim sonradan bu ay umudum kalmadi diye halada oyle ama yinede test yapmayacagim insanda hicmi belirti olmaz bende tik yok sadece isim yuksek oda adete yakin duser cnm hayirlisi artik
hormon bozukluğu olanlarda hamile kalma ihtimali yok mu ki? Ayrıca ısının yüksek olması bir belirti değil mi sence? Ki bu ısı olayı senin en güvendiğin yöntemdi yani. Ayrıca hiç belirti olmadan da hamile kalan arkadaşlarımız var bunu yaşadık biliyoruz, yine de sen bilirsin tabi senin bebek 2-3 aylık olur o zaman öğrenene kadar naniknanik
canim ya senin agzindan balmi damliyo kiz senin bebek diyosun canimsin benim valla.bende hormon bozuklugu varsa hamile kalma ihtimalim varmi diye doktora sordum tabiki var dedi ama hic bilmiyorum cnm ya yani icimde hamilelik konusunda en ufak bir his yok evet isim inanilmaz derece artiyo ama bu ay neler oldugunu bilemiyorumki bu ay gec yumurtladim sanirim acaba diyorum gec yumurtlama sureyi uzatirmi hatta bunun icin baslikta actim ama kimsenin fikri yok galiba aslinda kocamdan gizlide bir test alip yapmak ta istiyorum ama bilmiyorum yaaa üffffffffffffffffffffffff
Canlarim Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Beyazim Anladimki Sen Benim Kader Ortagimsin Canim Hersey Icin Sagol Sizi Seviyorum Kizlarrrrrrrrrrrrr
ayyyy loracım anlatamam şu an neler yaşadığımı gözlerimden yaşlar aktı yaa okuyunca deli oldum yemin ederim ben dedim sana arkadaşım dedim ben :teytey: ay bu sefer mutluluk gözyaşları akıyor yemin ederim olamaz bişey yaa valla anlatamam loracım nasıl mutlu oldum
loracığım ya içim içime sığmıyor canım dualarını bizden eksik etme ne olur sen bizim takım öncümüzsün sen hamiş kaldın devamını getirmemiz gerek hayırlısıyla sabah baktım listeye hamişlerimizin sayısı 20 olmuştu acaba dedim 21inci lora olmasın bak sen çıktın kısmet arkadaşlar 22inci hamişimiz kim acaba lcanım tekrar kutluyorum