- 7 Mart 2008
- 1.423
- 7
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyaz melek ins. canim hayirli haberlerle gelirsin ve sagliklica bebegini kucagina almak nasip olur ins.
sudenazz sen gününden 5 gün öncemi oluyon hep ben genelde listeye ismimi yazdırırken 14 olduysam 14 yazdırıyodum öteki ayın aslında bende 3 4 gün önce olurum adetimden ama ne bilim asıl günümü beklerim hep
sudenazz sen gününden 5 gün öncemi oluyon hep ben genelde listeye ismimi yazdırırken 14 olduysam 14 yazdırıyodum öteki ayın aslında bende 3 4 gün önce olurum adetimden ama ne bilim asıl günümü beklerim hep
cabim benim ya adetmi oldun ama bak uzulme erken adet oldugun aydan sonra hemen hamile kalabilirsin derler benim her iki hamileligimdede oyle olmustu bir onceki ay 4-5 gun erken gelmisti isallah seninde diger aya oylle olur uzulme okmu
EVET BEN HER AY Bİ ÖNCEKİ TARİHİMİN 5 GÜN ÖNCESİ OLUYORUM...25 GÜNDE BİR ADET GÖRÜYORUM YANİ...VE TAM HESAPLADIĞIM GÜM OLDU...
LORACIM GÜNÜMDEN ERKEN OLMADIM TAM GÜNÜMDE OLDUM MALESEF...
olsun cnm yani bu hamile olmayacaksin anlamina gelmez ben yanlis anlamisim bacim pardonss ne bileyim karisik yazmisiniz bacim yada bendemi sorun varkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı siz bana bakmayin ben buaralar kafayi yemisim ya sudenaz bir insan gece gunduz uyurmu ben uyuyorum ya malesef halsizlikten geberecem valla hayirlisi acaba tansiyonummu dusuyokinesenağlamasenağlama
loracim sen hamilesin bencee :icecream: bu yorgunluk bence hamislikten :dance:
arkadaşlar adetım 2 gun gecıktı bugun 2 tane ıdrar restı yaptım evde,ıkısındede silik pembe çizgi cıktı sizce hamilemiyim,lutfen yorum yapın.cok heyecanlıyım elim ayağım titriyor valla...
bencede kesin hamişsin cnm hadi gözün aydım hemen belirdimi çizgiler:teytey:a.s.
ceylin canım bencede hamilesindir.. Hmen bir kan testi yaptır bence ve güzel haberi ver bizlere....
Bişey sorucam kızlar... Ben bu ay çok sancılı adet oldum ve normalde 5 gün süren kanamam 3. gün bitti ve hemen beyaz akıntıya dönüştü neler oluyor böyle anlamıyorum... Aklıma herşey geliyor acaba kis falanmı oluştu yokssa üstüne görmemi o nasıl bişey onuda bilmiyorum ne kadar kan geliyor üstüne görmede benim ilk 2 gün normal geldi ama 3. gün kesildi...Yardım edin lütfen
evet balımcım çizgi iki testtede hemen cıktı,yani 10 saniye bile sürmedi..