mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

beyaz melek ins. canim hayirli haberlerle gelirsin ve sagliklica bebegini kucagina almak nasip olur ins.

slm kizlar ne zamandir giremiyorum artik ise basladim ama iki gundur o kadar cok halsizimki uyku isteginden onumu goremez oldum adetime iki gun kaldi ve belim acayip bir sekilde ara ara adet sancisi ceker gibi agiriyor ik gun sonra doktora gidecem ve bu halsizligimin nedenini ogrenecem bana vitamin biseyler versin hergun gece gunduz uyumaktan oluyorum valla bide simdi ise basladim yarin is basim ama nasil yapacagimi bilmiyorum benim icin dua edin canlarim hepinizi opuyorum

sudenazz sen gününden 5 gün öncemi oluyon hep ben genelde listeye ismimi yazdırırken 14 olduysam 14 yazdırıyodum öteki ayın aslında bende 3 4 gün önce olurum adetimden ama ne bilim asıl günümü beklerim hep

cabim benim ya adetmi oldun ama bak uzulme erken adet oldugun aydan sonra hemen hamile kalabilirsin derler benim her iki hamileligimdede oyle olmustu bir onceki ay 4-5 gun erken gelmisti isallah seninde diger aya oylle olur uzulme okmu

sudenazım ekledim seni de. HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH. ya kızlar benim bugün doktor randevum var dündü bugüne kaldı saat 17.30 da ama içimde müthiş bir sıkıntı var çok korkuyorum yaa, neden böyle oldum bilmiyorum, yoğun bir hafta geçirdim yaa o yüzden endişeliyim sanırım ama nefesim daralıyor anlatamam. Dua edin benim için lütfen inşallah bebişim sapasağlamdır. yarın tatilim, perşembe günü yazarım size inşallah güzel haberler yazarım[/QUOTE]

canim guzel haberlerini bekliyoruz allah yardimcin olsun

sudenazz sen gününden 5 gün öncemi oluyon hep ben genelde listeye ismimi yazdırırken 14 olduysam 14 yazdırıyodum öteki ayın aslında bende 3 4 gün önce olurum adetimden ama ne bilim asıl günümü beklerim hep

cnm,ilk adet gününden itibaren 28 gün say,genellikle o günlerde olursun,çoğu kadının 28 günde bir olur,ama 29,30,31 olan kadınlarda vardır,bir dene bakalım senin kaç gün:içelim:

cabim benim ya adetmi oldun ama bak uzulme erken adet oldugun aydan sonra hemen hamile kalabilirsin derler benim her iki hamileligimdede oyle olmustu bir onceki ay 4-5 gun erken gelmisti isallah seninde diger aya oylle olur uzulme okmu

EVET BEN HER AY Bİ ÖNCEKİ TARİHİMİN 5 GÜN ÖNCESİ OLUYORUM...25 GÜNDE BİR ADET GÖRÜYORUM YANİ...VE TAM HESAPLADIĞIM GÜM OLDU...

LORACIM GÜNÜMDEN ERKEN OLMADIM TAM GÜNÜMDE OLDUM MALESEF...

EVET BEN HER AY Bİ ÖNCEKİ TARİHİMİN 5 GÜN ÖNCESİ OLUYORUM...25 GÜNDE BİR ADET GÖRÜYORUM YANİ...VE TAM HESAPLADIĞIM GÜM OLDU...

LORACIM GÜNÜMDEN ERKEN OLMADIM TAM GÜNÜMDE OLDUM MALESEF...

olsun cnm yani bu hamile olmayacaksin anlamina gelmez ben yanlis anlamisim bacim pardonss ne bileyim karisik yazmisiniz bacim yada bendemi sorun varkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı siz bana bakmayin ben buaralar kafayi yemisim ya sudenaz bir insan gece gunduz uyurmu ben uyuyorum ya malesef halsizlikten geberecem valla hayirlisi acaba tansiyonummu dusuyokinesenağlamasenağlama

olsun cnm yani bu hamile olmayacaksin anlamina gelmez ben yanlis anlamisim bacim pardonss ne bileyim karisik yazmisiniz bacim yada bendemi sorun varkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı siz bana bakmayin ben buaralar kafayi yemisim ya sudenaz bir insan gece gunduz uyurmu ben uyuyorum ya malesef halsizlikten geberecem valla hayirlisi acaba tansiyonummu dusuyokinesenağlamasenağlama

loracim sen hamilesin bencee :icecream: bu yorgunluk bence hamislikten :dance:

loracim sen hamilesin bencee :icecream: bu yorgunluk bence hamislikten :dance:

yok cnm ya hic sanmiyorum sanirim hormonlardan oluyor keske hamilelikten olsa ama cok dusuk bir ihtimal canim benim malesef.persembe doktora gidecem bakalim ne diycek o gunde adet gunum tamda.bilerek o gune almadik tamamen tesaduf.mutlaka kotu seyler duyacam ben alitim artik cunku kotu seyler duymaya.yinede cok sagol cnm iyi dilegin icin allah en kisa zamanda sanada hamisligi nasip eder insallah:emir_bebek::emir_bebek:

slm kizlar,nasilsiniz,benim adetim tam 5 gunluk gecikmeyle,gelmis bulunuyor malesef bu ayda hamis kalamadim,neyse hayirlisi olsun,benide silebilirsin loracim,ben artik yumurtlama felanda hesaplamiyacagim,cok stress olyorum,

Merhaba kizlar;
Annem bana gelirken caksir otu getirecek, koku satiliyormus. 100g lik postein icinde. Ne kadar lazim? Nasil kullaniliyor? Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Tesekkurler.

ULU ÖNDER ATATÜRK'ÜN ARMAĞAN ETTİĞİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HEPİNİZE VE ÖZELLİKLE YARINLARIMIZIN GÜVENCESİ ÇOCUKLARIMIZA KUTLU OLSUN !!!

KOD3_500_895.jpg

arkadaşlar adetım 2 gun gecıktı bugun 2 tane ıdrar restı yaptım evde,ıkısındede silik pembe çizgi cıktı sizce hamilemiyim,lutfen yorum yapın.cok heyecanlıyım elim ayağım titriyor valla...

ceylin canım bencede hamilesindir.. Hmen bir kan testi yaptır bence ve güzel haberi ver bizlere....
Bişey sorucam kızlar... Ben bu ay çok sancılı adet oldum ve normalde 5 gün süren kanamam 3. gün bitti ve hemen beyaz akıntıya dönüştü neler oluyor böyle anlamıyorum... Aklıma herşey geliyor acaba kis falanmı oluştu yokssa üstüne görmemi o nasıl bişey onuda bilmiyorum ne kadar kan geliyor üstüne görmede benim ilk 2 gün normal geldi ama 3. gün kesildi...Yardım edin lütfen

arkadaşlar adetım 2 gun gecıktı bugun 2 tane ıdrar restı yaptım evde,ıkısındede silik pembe çizgi cıktı sizce hamilemiyim,lutfen yorum yapın.cok heyecanlıyım elim ayağım titriyor valla...

bencede kesin hamişsin cnm hadi gözün aydım hemen belirdimi çizgiler:teytey:a.s.

yorumlarınız için cok tesekkur ederım kızlar,umarım dediğiniz gibidir,belki bugün kan testi yaptırıcam...

ceylin canım bencede hamilesindir.. Hmen bir kan testi yaptır bence ve güzel haberi ver bizlere....
Bişey sorucam kızlar... Ben bu ay çok sancılı adet oldum ve normalde 5 gün süren kanamam 3. gün bitti ve hemen beyaz akıntıya dönüştü neler oluyor böyle anlamıyorum... Aklıma herşey geliyor acaba kis falanmı oluştu yokssa üstüne görmemi o nasıl bişey onuda bilmiyorum ne kadar kan geliyor üstüne görmede benim ilk 2 gün normal geldi ama 3. gün kesildi...Yardım edin lütfen

canım ben de 3 aydır az regli oluyorum.. geçen ay dr uma srodum. 3 gün normal zaten dedi.. fazlsıa esas zarar dedi.. yani normladir.. mevsiminde etkisii olabilir..

X