mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

Slmmm Canlarim Kusura Bakmayin Giremedim Bir Kac Gundur:
Ceylincim Tebriklerrrrrrrrrrr Yeni Anne Adayligin Hayirli Olsun Canim Benim

Kizlar Bende Artik Calismaya Basladim Pek Sik Giremiyorum Ama Yinede Ihmal Etmemeye Calisacam Bende Bugun Is Sonrasi Doktora Gittim Testestoron Hormonum Yuksek Cikmis Ve Progesteron Hormonumda Az Cikmis Ama Cok Kotu Bisey Degil Dedi Doktor:biliyosunuz Iki Dusugum Var Bunun Icin Bir Yandanda Dusuk Nedenim Arastiriliyor Kendi Kadin Doktorum O Tahliller Belli Olsun Sonra Birlikte Kan Doktoruyla Beraber Calisacz Dedi Yani Iki Doktor Ayri Bakiyor Biri Simdikine Digeri Gecmise:doktor Dedi Kan Doktoru Bize Ok Verince Bende Ona Gore Tedavi Verecem Ama Ikiz Yada Ucuz Olma Ihtimali Cok Yukselecek Dedi Buna Hazirmisiniz Dedi Evet Dedik Bizde.tamam Ozaman Dedi 4 Ay Icerisinde Sonuca Ulasiriz Isallah Dedi Ama Tabi Suanda Hamile Olma Ihtimalim Olabilirmis Suan Adetim 1 Gun Gecti Ama Yinede Ben Sanmiyorum Cunku Hormonlardan Oldugunu Dusunuyor Doktorum: Artik Kismet Size Yazarim Adet Oldugumda Sizleri Seviyorum Canlarim Benim Muccckks

ya kizlar yumurtlamam dönemim bittikten sonra beyaz biraz kivamli olarak akintim geliyor son 8 gündür öyle kasiklarimda agriyor adet sancisi gibi sanci cekiyorum hafta sonundan beri gögüslerimin ucuda aciyor biraz kizlar 3mayis regl günüm acaba bunlar belirtilermi akintim cok gelyior en cokta bu kafami karistiriyor

CANIM GULSUCUM YAZDIGIN BELIRTI HAMILELIK BELIRTISINE BENZIYOR CANIM ISALLAH HAMILESINDIR CNM GELSIN 3 MAYISSS AMA ADET DEGIL BEBIS GELSIN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

BEKLEMEDE OLANLAR

EMINEILCIN.......................................4 NISAN
BEBEKLIK.........................................7 NISAN
XNAZANX........................................... .12NISAN
BAHARCIK......................................... .17 NISAN
ZELİŞ82......................................... .....18 NİSAN
MELIH............................................. .......23NISAN
LORA.............................................. ......24NISAN
UMUTGEZGİNİ....................................... ..25NİSAN
ELIZABETHTOWN..................................... 25NISAN
BEDEF............................................. .........26NİSAN
BURCU_ARDA........................................ ...27 NİSAN
SSELDA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::27NISAN
YUVAM82........................................... ......29NİSAN

MAYIS LISTEMIZ

ESRAKO............................................ .........5MAYIS
BEBEKLIK.......................................... .........5MAYIS
GÖNÜLCELEN........................................ .....7MAYIS
BENSSENB.......................................... ......7 MAYIS
DUYGU2008......................................... .......11 MAYIS
ARMAĞANIM......................................... .....15 MAYIS
SUDENAZ........................................... .......15 MAYIS
CANIMINİÇİ........................................ ........16 MAYIS
HAZİRAN.NA........................................ ......18 MAYIS
EMELIKO........................................... ........19MAYIS
GÜLEY........................................................24MAYIS

HAMISLERIMIZ:::::::::::::::::::::::

BEYAZMELEK:::::::::::::::::::::::::
DUYGUMUTLU :::::::::::::::::::::::
medine03::::::::::::::::::::::::::::::::
_DaRKiNLiFe_::::::::::::::::::::::::::
CIMBOMLU:::::::::::::::::::::::::::::::::::
FATER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ZEYNOO24::::::::::::::::::::::::::::::::
GULAY_DA:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASLIHANXX:::::::::::::::::::::::::::::::::::
NESHE1976::::::::::::::::::::::::::::::::
ACHEL10:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASORTIE::::::::::::::::::::::::::::::::::
AREGON:::::::::::::::::::::::::::::::::::
H:MINE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
KARAMIO:::::::::::::::::::::::::::::::::::
MELOS85::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
YESIMEXPO:::::::::::::::::::::::::::::::::::
BALLIM53::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ADEMEL:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
CEYLİN35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::

GÜLEYCIM EKLEDIM CNM SENI UZULME CNM ISALLAH MAYIS AYI UGURLU GELECEK DUALARIM SENINLE

Loracım hayırlısı olsun bakalım senin için. Gülsücüm yazdığın belirtiler hamilelik belirtisi olabilir, o yüzden hal ve hareketlerine dikkat etmeye çalış, yavaş hareket et ve ağır işler yapma. Çünkü bebek varsa rahatça tutunabilsin çok küçük henüz. Ama adetin geçmeden ya da test yapmadan öğrenemezsin. daha bir haftan var azıcık sık dişini güzelim

sagol beyaz melekcim dikkaet etmeye calisiyorum cok yorgunum bu aralar yataktan kalkinca heryerim sizliyor canimya sen nasilsin

BEKLEMEDE OLANLAR

LORA.............................................. ......24NISAN

MAYIS LISTEMIZ

GÜLEY............................................. ...........24MAYIS

melihcim uzgunum cnm isallah diger aya

gulsu sesin cikmadi adet oldunmu sonra

bende beklemedeyim kizlar uc gun gecti

Sağol Gülsücüm Allaha şükür iyiyim bebekle uğraşıyorum işte, bir yandan çalışıyorum falan hayat sürüyor böyle.
Lora'cım benim adetim bir gün geçince gönderdin beni kan tahlili yaptırmaya, senin 3 gün geçti tık yok. Sen niye gitmiyorun bakiim, hem kendini hem bizi bu meraktan kurtarmıyon. :eek:klava:

Sağol Gülsücüm Allaha şükür iyiyim bebekle uğraşıyorum işte, bir yandan çalışıyorum falan hayat sürüyor böyle.
Lora'cım benim adetim bir gün geçince gönderdin beni kan tahlili yaptırmaya, senin 3 gün geçti tık yok. Sen niye gitmiyorun bakiim, hem kendini hem bizi bu meraktan kurtarmıyon. :eek:klava:

canim beyazim ya hormon bozuklugu cikti bende progesteron hormonu dusuk cikti o yuzden bide belirti olmayinca hamile olduguma kesinlikle ihmal vermiyorum sana demistim sonradan bu ay umudum kalmadi diye halada oyle ama yinede test yapmayacagim insanda hicmi belirti olmaz bende tik yok sadece isim yuksek oda adete yakin duser cnm hayirlisi artik

canim beyazim ya hormon bozuklugu cikti bende progesteron hormonu dusuk cikti o yuzden bide belirti olmayinca hamile olduguma kesinlikle ihmal vermiyorum sana demistim sonradan bu ay umudum kalmadi diye halada oyle ama yinede test yapmayacagim insanda hicmi belirti olmaz bende tik yok sadece isim yuksek oda adete yakin duser cnm hayirlisi artik

hormon bozukluğu olanlarda hamile kalma ihtimali yok mu ki? Ayrıca ısının yüksek olması bir belirti değil mi sence? Ki bu ısı olayı senin en güvendiğin yöntemdi yani. Ayrıca hiç belirti olmadan da hamile kalan arkadaşlarımız var bunu yaşadık biliyoruz, yine de sen bilirsin tabi senin bebek 2-3 aylık olur o zaman öğrenene kadar naniknanik

hormon bozukluğu olanlarda hamile kalma ihtimali yok mu ki? Ayrıca ısının yüksek olması bir belirti değil mi sence? Ki bu ısı olayı senin en güvendiğin yöntemdi yani. Ayrıca hiç belirti olmadan da hamile kalan arkadaşlarımız var bunu yaşadık biliyoruz, yine de sen bilirsin tabi senin bebek 2-3 aylık olur o zaman öğrenene kadar naniknanik

canim ya senin agzindan balmi damliyo kiz senin bebek diyosun canimsin benim valla.bende hormon bozuklugu varsa hamile kalma ihtimalim varmi diye doktora sordum tabiki var dedi ama hic bilmiyorum cnm ya yani icimde hamilelik konusunda en ufak bir his yok evet isim inanilmaz derece artiyo ama bu ay neler oldugunu bilemiyorumki bu ay gec yumurtladim sanirim acaba diyorum gec yumurtlama sureyi uzatirmi hatta bunun icin baslikta actim ama kimsenin fikri yok galiba aslinda kocamdan gizlide bir test alip yapmak ta istiyorum ama bilmiyorum yaaa üffffffffffffffffffffffff

canim ya senin agzindan balmi damliyo kiz senin bebek diyosun canimsin benim valla.bende hormon bozuklugu varsa hamile kalma ihtimalim varmi diye doktora sordum tabiki var dedi ama hic bilmiyorum cnm ya yani icimde hamilelik konusunda en ufak bir his yok evet isim inanilmaz derece artiyo ama bu ay neler oldugunu bilemiyorumki bu ay gec yumurtladim sanirim acaba diyorum gec yumurtlama sureyi uzatirmi hatta bunun icin baslikta actim ama kimsenin fikri yok galiba aslinda kocamdan gizlide bir test alip yapmak ta istiyorum ama bilmiyorum yaaa üffffffffffffffffffffffff

Canım benim benim bekldiğim zamanlarda da konuşmuştuk, böyle bekleyip stres olmaktansa öğren kurtul daha iyi diye. Bence de kocana söyleme, ümitlenmesin. sonra sürpriz yaparsın. Hamile değilsen de birşey kaybetmezsin, en azından merak etmektense için rahatlamış olur, zaten hiç bir his yoktu içimde, biliyordum olmadığını dersin biter geçer. Tabiki üzücü bir olay ama her türlü ihtimale hazırlamış durumdayız zaten kendimizi. Ben küçücük bir melek olduğunu düşünüyorum içinde, bu da bir his tabiki doğru çıkar yada çıkmaz. Her sonuçta da yine yanındayım, ama öğrenmekte fayda var diyorum ben ısrarla sırnaşık şey

Canlarim Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Beyazim Anladimki Sen Benim Kader Ortagimsin Canim Hersey Icin Sagol Sizi Seviyorum Kizlarrrrrrrrrrrrr

loracığım gerçekten çoooook sevindim allah tamamına erdirsin bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşaallah tebrik ederim darısı tüm bekleyenlerin başına canım

Canlarim Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Beyazim Anladimki Sen Benim Kader Ortagimsin Canim Hersey Icin Sagol Sizi Seviyorum Kizlarrrrrrrrrrrrr

ayyyy loracım anlatamam şu an neler yaşadığımı gözlerimden yaşlar aktı yaa okuyunca deli oldum yemin ederim ben dedim sana arkadaşım dedim ben :teytey: ay bu sefer mutluluk gözyaşları akıyor yemin ederim olamaz bişey yaa valla anlatamam loracım nasıl mutlu oldum

loracığım ya içim içime sığmıyor canım dualarını bizden eksik etme ne olur sen bizim takım öncümüzsün sen hamiş kaldın devamını getirmemiz gerek hayırlısıyla sabah baktım listeye hamişlerimizin sayısı 20 olmuştu acaba dedim 21inci lora olmasın bak sen çıktın kısmet arkadaşlar 22inci hamişimiz kim acaba lcanım tekrar kutluyorum

BEKLEMEDE OLANLAR

MAYIS LISTEMIZ

GÜLEY............................................. ...........24MAYIS

LORA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

CANIM ARKADAŞIMIN LİSTESİ DE BENDEN :) İNŞALLAH BU LİSTEDE İSMİN 9 AY BOYUNCA KALACAK VE SONRA BEBEKLERİMİZİN DOĞUM TARİHİNİN LİSTESİNİ YAPACAĞIZ. ŞUAN DERSHANEDEYİM GELEN GEÇEN MİLLET BANA BAKIYOR BİR ÇIĞLIK ATTIM ÇÜNKÜ, TUHAF HAREKETLER YAPIYORUM GÜLÜYORUM AĞLIYORUM FALAN, ALLAHTAN HAMİLELİKTEN SANIYORLARDIR. AMAN NE DÜŞÜNÜRLERSE DÜŞÜNSÜNLER. SEN BENİM KADER ORTAĞIM OLMUŞTUN GÜZELİM, BEN SENİ BIRAKIR MIYIM HİÇ a.s.

ayyyy loracım anlatamam şu an neler yaşadığımı gözlerimden yaşlar aktı yaa okuyunca deli oldum yemin ederim ben dedim sana arkadaşım dedim ben :teytey: ay bu sefer mutluluk gözyaşları akıyor yemin ederim olamaz bişey yaa valla anlatamam loracım nasıl mutlu oldum

canim benim senin benim yanimda degerin cok buyuk bugun sabah senin kiskirtmana ve bebegin 2-3 aylik olnuncami test yapacan lafina takildim ve girdigim test yapmama savasinnda beni alt ettinlülülülülülü ama iyiki yapmisim canim gorsen kocisten habersiz gittim aldim testi senle konustuktan sonra gelirken yolda hayaller kuruyorum diyorum farzedeyimki cift cizgi cikti kocisime nasil soylerim diye cok plan yaptim ama malesef basarisiz oldum cunku soktan hemen yanina kostum babasi kalk bak kim geliyor dedim aslinda kahvalti hazirlayip mektup yazacaktim kahvalti masasina koyacaktim ama dayanamadim iste canim benim hersey icin sana ayrica cok tesekkur ediyorum bir bakima senin yonteminle hamile kaldim seni cokkkkk seviyorum allahim bebisini sana bagislasin senin icin cok dua ettim zaten iyiki varsin cnm benim

loracığım ya içim içime sığmıyor canım dualarını bizden eksik etme ne olur sen bizim takım öncümüzsün sen hamiş kaldın devamını getirmemiz gerek hayırlısıyla sabah baktım listeye hamişlerimizin sayısı 20 olmuştu acaba dedim 21inci lora olmasın bak sen çıktın kısmet arkadaşlar 22inci hamişimiz kim acaba lcanım tekrar kutluyorum

canimsin yemin ediyorum suan sizin icin dua ediyorum ben bu hormon bozukluguyla hamile kaldiysam sizler hayli olursunuz isallah yani yuce rabbim mucize veriyosa veriyo allahim hepimizin kollarini bebislerle doldurur isallah

X