mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

arkadaslar az evel kan verdim 14,30 gibi çıkacak ve fakslıycaklar heyecnala bekliyorum sonuçu hemen yazarım sizedee

arkadaslar az evel kan verdim 14,30 gibi çıkacak ve fakslıycaklar heyecnala bekliyorum sonuçu hemen yazarım sizedee

evet cnm mutlaka yaz isallah verirsin o guzel haberi bize hamileyimmmm diye bagir haaa bekliyoruz

HIMMMMMMMMMM..........

NEYSE EVDEKİ OVULASYON TESTLERİNİ Bİ BİTİREYİM...ONUDA DENERİM CANIM....:dance:

istridye sayet hamile isem sen gorursun gunlerdir olumsuz nmailler atıp duruyorsun
aynı geçikmelerimiz sayet ben hamile isem seninde olma ihtimalin çok yuksek demekki 4 gu n geçip benimde idrarda çıkmadı çunku
hala gelmedi faks tansiyonum çıktı valla bekleme heycanındann

Ay Canim Bende Adina çok Heyecanliyim şu An Hiç Bişey Yapamuyom Seni Bekliyom

Inşallah Mucizeni Göndermiştir Rabbim:)

esrako hadi amaaa turkiye saatiyle 3 oldu nerdesin cevabi soyle bizede yaaa cok merak ettimmm

arkadaslar ne yazıkkı sonuç negatif
hcg değerim 2 cıktı
5 den yuksek olması gerekiyormus
sizleride kendimide bosa heyecanlandırdım kusura bakmayın
bu ay hiç umutlu değildim adet olunca uzulmeycektim dr yumurtalık iltihabın var dedi ant igneler verdi 7 gun onları olmak için adetolmayı bekliyordum
ama geçikince ki hiç hayatımda 4 gun geçikme yasamadım çok umutlandım saskınım su an napalım. acayip sogudum su an bu olaylardan hiçbirin dusunmek ist emiyorum.
iste boyle ..

evet canim ilk banada komik geldi,kulak cinlamasi,gebelik belirtisinde bas dönmesi de oluyorya,ani tansiyon dusmesi olurmus bazi hanimlar hatta bayilirlarmis,bu ani tansiyon dusmeside kulak cinlamasina sebeb oluyormus,benimde senin gibi 4 uncu gunu oldu zate,hadi canim merkla bekliyoruz guzel haberi,

kızlar bişey sorabilirmiyim.idrarla gebelik testleri kesin sonuç verirmi.mesela benim bugün adet olmam gerekiyordu.negatif çıktı.aynı gün belli olur yazıyor üzerinde.yanılma şansı yüzde kaç?

esrakocum inan cok uzuldum senin adina cnm ya uzulme lutfen olurmu her ay senin icin bir umut sayilir isallah diger aya cnm guzel haberini burdan duyurursun bize

kızlar bişey sorabilirmiyim.idrarla gebelik testleri kesin sonuç verirmi.mesela benim bugün adet olmam gerekiyordu.negatif çıktı.aynı gün belli olur yazıyor üzerinde.yanılma şansı yüzde kaç?

cnm herkeste belli olacak diye bir sey yok benim hamileligimde 10 gun sonra ancak belli olmustu tabiki sonu husranla bitmisti malesef bekle bir iki gun daha suan adetin kac gun gecikti cnm

kızlar yazıyorum ama site bakımda falan yazısı çıkıyor
sonuçumu aldım 2 cıktı hcg degerim negatif yani
5 den yuksek olması gerekiyormus neden geçikti boyle bilmiyorum bu ay hiç umutla falan beklemedim enfeksiyonum oludgu için adet olup antibiyoitk ignelerim olmayı beklemistim neler oluyor bilmiyorum ama bebek yok..

kızlar benim umudum kalmadı :1no2: bugün 3. günüm adet olmadım hala! test yaptım negatif cıktı beni silebilirsin loracım :çok üzgünüm:

kızlar benim umudum kalmadı :1no2: bugün 3. günüm adet olmadım hala! test yaptım negatif cıktı beni silebilirsin loracım :çok üzgünüm:

canim biraz daha bekle istersen hemen cikmayabilir isini olctunmu kac cikiyor

Kızlar moralim çok bozuk senağlama bugün doktora gittim,yumurtalarımda bir değişiklik yok dedi... 14mm 13mm Niye olgunlaşmıyo bunlar yaaa senağlama Yarından sonra tekrar gidicem bakalım,,,hiçççç umut yok ama yine de gel dedi doktor :1no2:
Bu ay da yattı bizim bebek kafamçokkarıştı

güzelim çoğu testler 1 hafta sonra sonuç veriyor...hemen karamsarlığa düşme....belli olmaz bu işler...yerimseniben

canım benim bozma moralini...gerçi bu yumurta boyutlarından anlamıyom ama yinede Allah büyüktür herşey olur,sen canını sıkma...yumurta olgunlaştırıcı ilaçlar var sanırım,kullanıyomuydun? :içelim:

loracım adet olana kadar bekliyeyim ozaman ama herzamanki gibi umudum yok! aksilik bu sefer hicbir belirtide yok! isimi olcmedim bilmiyorum canım ya

Son düzenleme:
güzelim çoğu testler 1 hafta sonra sonuç veriyor...hemen karamsarlığa düşme....belli olmaz bu işler...yerimseniben

ya nebileyim kimisi 1günde cıkıyomus belki benimde cıkar dedim.bakim bi 10gün beklicem adet olmazsam kan testi yaptırırım ama yinede umudum yok kısmet napalım!sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…