- 8 Mart 2008
- 260
- 0
- 40
bak canım bu adresi http://ticker.7910.org/as1csNS0g411210MDA5NjU4bHw2NDg1MHN8QSAmIFM.gif
kontrol paneli
detaylı bilgileri düzenle bölümünün en altında kilo doğum takip bölümüne yapıştırıp değişiklikleri kaydet yapacaksın. a.s.
ayyyyyyyyy çok çok teşekkür ederim sana a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
gecen ay üsütmeden agrim oldugunu saniyorum ama ,bu ay o kadar dikkat ettimki,inanmasin ama,ayagimda 2 kat corap ve patik var usdunede terlik giyiyorum ,ev laminat oldugu icin,usudmeyim dye,bu sabah tuhaf bi sey oldu,karnimin üst tarafinda,kirmizi kirmizi o kadar cokki,noktalar olmus sasirdim bu ne ya die,bakdim bacaklarimda karnimda,gogsumun arasinda bir suru,kasinmiyorda acimiyorda sanki alerji gibi biseyler cikmis ama cok fazla,esimde gördu sasirdi,hemende dio hamilesin.bende suratina salak salak bakip siritiyorum:roflol: artik esimde katildi hamislik belirtilerine hepden kafayi yicez sırnaşık şey ruyamda bugun mavi bi kurdele evimin duvarina asiliymis toplu igneyle bende onu elime almisim gördum.
inşallah loracım yaaa. deli oluyorum son 1-2 gündürde tam orta yere yerleşti bu sızı. bazen adet olacakmışım gibi sızlıyor vede arkasında bişiler akıp gidiyor. ama bakıyorum süt gibi bir akıntı zaten göğüslerim maaşallahı var :roflol: füze gibi oldu yeminlen
bide kizlar kulak cinlamasida gebelik belirtisiymis biliyomuydunuz?ben yeni ögrendim.benim yumurtlamadan 3yada4 gun sonra,aksam aniden iki kulagimda kapandi,ve dinnnnnnn die ,cinlamaya basladi,1 gun surdu ve gecdi,erken gebelik belirtisi kisminda bi bayan yazmis belirtiymis yani ,intden bakdim varmis gercekdende hayret.
ya ınanmıyorum nefıse ben bunu 5-6 gun evel yasadım ve noluyor kulagıma ya dıye panık oldum aynen dınn dınnn seklınde sancı gırer gıbı oldu hatta korktum aksam dr a mı gıtsem falan dedım ve bu ay hamıle oldgumdan ıyıce suphelenmeye basladım adet tarıhım 4 nısan dı ıkı gun gectı saat gıbı duzenlıdır asla sasmaz adet belırtım de yok ısım da aynı yukseklıkde devam edıyor ancak dun bugun test yaptım cıkmadı gec yumurtluyorum 17. gun gıbı ve 27 gunde bır adet oluyorum bugun 29. gun heyecanla ve psıkopata baglamıs sekılde habıre wc ye bakmaya gıderek beklıyorum kendım yasamadan bunu okusam ınanmaz hadı canım der gulerdım ama benımde oldu sayet hamıle ısem demek dogru. cok ılgınc yaa
son adet tarihim 23 mart hamile kalma olasılığım varmı acaba
son adet tarihim 23 mart hamile kalma olasılığım varmı acaba
ya ınanmıyorum nefıse ben bunu 5-6 gun evel yasadım ve noluyor kulagıma ya dıye panık oldum aynen dınn dınnn seklınde sancı gırer gıbı oldu hatta korktum aksam dr a mı gıtsem falan dedım ve bu ay hamıle oldgumdan ıyıce suphelenmeye basladım adet tarıhım 4 nısan dı ıkı gun gectı saat gıbı duzenlıdır asla sasmaz adet belırtım de yok ısım da aynı yukseklıkde devam edıyor ancak dun bugun test yaptım cıkmadı gec yumurtluyorum 17. gun gıbı ve 27 gunde bır adet oluyorum bugun 29. gun heyecanla ve psıkopata baglamıs sekılde habıre wc ye bakmaya gıderek beklıyorum kendım yasamadan bunu okusam ınanmaz hadı canım der gulerdım ama benımde oldu sayet hamıle ısem demek dogru. cok ılgınc yaa
Kızlar bende bu ay rüyamda hamile olduğumu görüp duruyorum!2 yıldır istiyoruz ama olmuyor iştebebk de emzirdim,kız erkek birçok bebek gördüm hep rüyalarımda!Ama ilk defa test sonucunu gördüm bu ay a.s Birinde idrardan yapmışım 2.çizgiyi gördüm :teytey: Diğerinde ise kan tahlili yaptırmışım 76 filan çıkmış değerim senağlama Allahım işallah hayılısıyla bu ay verir bebeğimi
Kızlar bende bu ay rüyamda hamile olduğumu görüp duruyorum!2 yıldır istiyoruz ama olmuyor iştebebk de emzirdim,kız erkek birçok bebek gördüm hep rüyalarımda!Ama ilk defa test sonucunu gördüm bu ay a.s Birinde idrardan yapmışım 2.çizgiyi gördüm :teytey: Diğerinde ise kan tahlili yaptırmışım 76 filan çıkmış değerim senağlama Allahım işallah hayılısıyla bu ay verir bebeğimi
inşallah canım vardır. adetin gecmişmiydi
canim yanlis anlamadiysam cift cizgiyi gördum diorsun e o zaman hamissin sen?YOKSA RUYANDAMI GÖRDUN ?:sm_confused:
bu arada arkadaslar ben yeni bir karar aldim bu ay hamile kalmazsam 1 yil korunacam yani bu ay kendime son sans veriyorum kizlar ya hamile kalirim yada bebege veda ediyorummmm