mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

bu arada arkadaslar ben yeni bir karar aldim bu ay hamile kalmazsam 1 yil korunacam yani bu ay kendime son sans veriyorum kizlar ya hamile kalirim yada bebege veda ediyorummmm

loracigim kararina uzuldum biraz ama umutsuzlugunu anliyorum icinde bulundugun stresi ben bu ay korunuyorum biliyosun demistim ve inan daha rahatim buna ihtiyacim varmis gercekten iyi ki yapmissim gun asiri iliski ye girecem diye kendimi kurulu saat gibi hissetmeye baslamistim sirf bebek icin iliskiye girer hale gelmistim ama simdi oyle degilim oh be dunya varmis diyorum ve kendimede kiziyorum niye o kadar stres yaptim diye korunmadanda stresten uzak olabilirdim belki bilmiyorum, o bakimdan seni anliyorum ama 1 sene cok uzun geldi bi kac ay stresten kurtulmak icin dinlenmek istesen seni anlayacam ama yine gir bi ise calisinca zaten aklinda tek bebek ve hamilelik olmaz ve belkide bide bakmissin hamilesin bende cok istiyorum calismayi, 1 sene uzun bi sure ve tabi hapla korunmayi tercih etmemelisin cunku biliyosundur hapla korunanlarin hamile kalma suresi kullanmayanlara gore biraz daha uzun oluyo Allah'im gonlune gore versin insallah hersey gonlunce olur

tesekkur ederim canim benim allah herkesin gonlune gore verir isallah bir yil ara vermek isteyisimin sebebi eger bi is bulup calisirsam engel olmamasindan cnm cunku benim iki dusugum var ve tekrar hamile kalirsam sürekli dinlenmem ve yatmam gerekecek o yuzden ya is ya bebek karari almaz zorundaydim ve o yuzden tercihimi isten yana kullandim cunku normaldede cok yiprattim kendimi bebek icin aklim fikrim bebek oldu bu ayida bekleyecem olmazsa olmaz senin icinde hayirlisi olsun cnm benim

Kullanıyordum canım ama 2 aydır etki edemedi birtürlü!Klomen kullanıyorum,ama bu gidişle doktorumu değiştiricem ve iğne olucam!

amin canim takviminden anladigim kadariyla 1 yillik evlisin ve bu sure icerisinde 2 dusuk oldukca zordur Allah sabrini versin, seni cok iyi anliyorum benimde aklim fikrim bebekti attigim her adimda aklimda bebek var ama inan suan korunuyorum dusuncesi bile beni rahatlatti umarim senin icinde iyi olur canim

loracım canım adet oldumsenağlamasenağlama uff ya bu ayda olmadı :1no2::1no2:neyse 7 mayıs

insallah benide rahatlatir cnm evet malesef yeniyim evlilikte ama aci anilarim var allah kimsenin kucagini bos birakmasin isallah

BEKLEMDE OLANLAR

KANCICEGIM.......................................1 NISAN
YUVAM82........................................... .1NISAN
SUZIDIL........................................... ...3NISAN
İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN....................3 NİSAN
PETEKNUR.......................................4 NİSAN
EMINEILCIN.......................................4 NISAN
FATMA43..........................................4 NISAN
MİRAGE82.........................................5 NİSAN
BUBUŞ............................................. 5 NİSAN
D.E.S.I.R.E....................................... ..5NISAN
SULTAN49.........................................6 NİSAN

YENI LISTEMIZ
AYKARA2..........................................7 NISAN
BEBEKLIK.........................................7 NISAN
BENSSENB.....................................::8NI SAN
FINDIK80.......................................... .10NİSAN
ESİNGÜL........................................... .1 0 NİSAN
XNAZANX........................................... .1 2 NISAN
DIPTISDIPTIS...................................... .12 NISAN
GÜLSÜ............................................. .....12NISAN
EVRIM............................................. ...13 NISAN
VAVELYA........................................... .13NISAN
BALLIM53......................................... .14 NISAN
MITAKU............................................ .:15NISAN
REBEL06........................................... ..15 NISAN
NEFISEM........................................... .16NISAN
BEYAZBULUT.......................................1 6NISAN
BAHARCIK......................................... .17 NISAN
ZELİŞ82......................................... .....18 NİSAN
ZEYNP.ZEYNEP...................................19N ISAN
CIDY.............................................. .......19NISAN
EMELİKO........................................... .20 NİSAN
SUDENAZ222....................................... 20 NİSAN
BİRGÜL38.......................................... ..21NİSAN
CEYLİN35.......................................... ...21NİSAN
HAZIRAN_NA........................................ 22NISAN
MELIH............................................. .......23NISAN
LORA.............................................. ......24NISAN
CANIMINICI........................................ ...24NISAN
GÜLEY............................................. ....:24NISAN
BALLITATLI........................................ .....25NISAN
UMUTGEZGİNİ....................................... ..25NİSAN
ELIZABETHTOWN..................................... 25NISAN
BEDEF............................................. .........26NİSAN
BURCU_ARDA........................................ ...27 NİSAN
SSELDA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::27NISAN
YUVAM82........................................... ......29NİSAN

HAMISLERIMIZ:::::::::::::::::::::::

BEYAZMELEK:::::::::::::::::::::::::
DUYGUMUTLU :::::::::::::::::::::::
medine03::::::::::::::::::::::::::::::::
_DaRKiNLiFe_::::::::::::::::::::::::::
CIMBOMLU:::::::::::::::::::::::::::::::::::
FATER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ZEYNOO24::::::::::::::::::::::::::::::::
GULAY_DA:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASLIHANXX:::::::::::::::::::::::::::::::::::
NESHE1976::::::::::::::::::::::::::::::::
ACHEL10:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASORTIE::::::::::::::::::::::::::::::::::
AREGON:::::::::::::::::::::::::::::::::::
H:MINE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
KARAMIO:::::::::::::::::::::::::::::::::::
MELOS85::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
YESIMEXPO:::::::::::::::::::::::::::::::::::

BENDE BEKLİYORUM ŞU AN YUMURTALARIMI BÜYÜTÜYORUM:dance: BÜYÜSÜNLER BİRDE ÇATLARLARSA KALIRIMM BEKLİYORUZ BAKALIM HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN CANIM...

BENİDE YAZIN KIZLAR 4 NİSANDA ADET OLDUM ŞU ANDA KLOMENE DEVAM 11 NİSANDA BELLİ OLUCAK BÜYÜMÜŞLERMİ:dance:

herkese gunaydın

dun dibe vurmus olmama ragmen bugun çok iyiyim gece 23,00 da adet oldum ve resmen sevindim bir sorunum yok vs diye. bu ay hsg çektirmistim pek çok dr a sordum netten olsun kendi dr larıma olsun ugecikme yapmaz dediler ama bende yaptı baska hiç bir zaman adetim geçikmez benim hele boyle 3-4 gun. demekki o yaptı diyorum. neyse onumuze bakalım zaten yumurtalık enfeksiyonu gormustu geçen ay dr um igne vermisti 7 tane simdi onları olacagım ve ondan sonra gonul rahatlıgı ile denemeler devam onumuzde yaz oh hava mis gibi nesel imutlu denemelere devam ederim:)

bir sonraki adet tarihim 5 mayıs arkadaslar liste için bilgi vereyim dedim.

bir sonraki adet tarihim 5 mayıs arkadaslar liste için bilgi vereyim dedim.

canım geçmiş olsun rahatsızmışsına.s. enfeksiyon falan siteyi açarken gördüm bendede gecikme yaptı bu ay hsg CADIARZU ilaç ve iğnelerle 28 güne alışınca bugün 34.gün ama ben ne 34 ler 44 ler gördüm o yüzden bekliyorum bir an önce gelsin de mayıs ayı adetim, az buçuk ortaya çıksın... aşılamam var mayısta çünkü....

canım adet olmak benimde keyfimi yerime getirdi şu an aynı duyguları yaşıyoruz... :) mutluyum nedense sırnaşık şey

aynen istiritye salakmıyım neyim diyorum kendi kendime sabah sabah bir neseli geldim ise cekmecemi duzelttim epeydir erteliyordum darmadagındı falan
ruyamıda anlatayım size çok komik beynim uyustu artık bebek bebek diye.
ruyamda asılama olmusum esimde ustune ilsk istiyormus sacmalama diyorum ne iliskisi riskli ya tamam olsunbirsey olmaz falan diyor bir sinirleniyorum uyandım nası aglıyorum sabah 6 da zaten 20 dk sonra uyancam kalktım ayaga yuzumu gozumu sildim resmen aglamıstım:))) ay deliriyorum ben galiba silkelen kendine gel esra dedim diyete baslamıstım aynen bir ay daha gonul rahatlıgı ile diyetimi yapayım geçen yazdan kalan fazla kilolarımı vereyim olursyam ilerde sirin guzel hamile olayım diyorum .
istridye kader arkadaslıgımıza devam anacım napalım :)
yay burcunu kacırdım diyorum artık sıra oglakta :))
zaten ilerde okula baslarken aralık dogumlu çocuklar sorun oluyor erken yada geç gitmis oluyorlar ocak subat dogumlular super ;=)

vuslatcım bende hsg de bakınca pelvik enfeksiyon çıktı yani tup ve yumurtalık iltihabı
teki tıkalı zaten digeride acık ama iltihaplı belki oburude iltihaptan tıkalı idi. tıkandı yani spiral sebebi ile bunlar hep oluyor. antibiyotik ignelerime baslayınca umarım sorun ortadan kalkacak. ve tek tuple kalma sansını yakalayacagım insallah.
sanada simdiden hayırlı olsun demek seninde geçikti birde dr lar geçikme yapmaz diyorlar
of yani olmak ne guzelmis yaa inanamıyorum sevincime:)

hatırlarsan benimde sol tüp tıkalı idi....bari inşallah aşılamada tutar... dr um bir aşılama sonra direk tüp bebek demişti evet hayırlısı bakalım

AYNEN BACIM BENDE DİYETE BAŞLAYACAĞIM .. AZ KİLE VERMEK GEREK 10KG sırnaşık şey NASILSIM?? HADİ HOBAAAA :teytey:lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…