- 10 Aralık 2007
- 270
- 1
bu arada arkadaslar ben yeni bir karar aldim bu ay hamile kalmazsam 1 yil korunacam yani bu ay kendime son sans veriyorum kizlar ya hamile kalirim yada bebege veda ediyorummmm
loracigim kararina uzuldum biraz ama umutsuzlugunu anliyorum icinde bulundugun stresi ben bu ay korunuyorum biliyosun demistim ve inan daha rahatim buna ihtiyacim varmis gercekten iyi ki yapmissim gun asiri iliski ye girecem diye kendimi kurulu saat gibi hissetmeye baslamistim sirf bebek icin iliskiye girer hale gelmistim ama simdi oyle degilim oh be dunya varmis diyorum ve kendimede kiziyorum niye o kadar stres yaptim diye korunmadanda stresten uzak olabilirdim belki bilmiyorum, o bakimdan seni anliyorum ama 1 sene cok uzun geldi bi kac ay stresten kurtulmak icin dinlenmek istesen seni anlayacam ama yine gir bi ise calisinca zaten aklinda tek bebek ve hamilelik olmaz ve belkide bide bakmissin hamilesin bende cok istiyorum calismayi, 1 sene uzun bi sure ve tabi hapla korunmayi tercih etmemelisin cunku biliyosundur hapla korunanlarin hamile kalma suresi kullanmayanlara gore biraz daha uzun oluyo Allah'im gonlune gore versin insallah hersey gonlunce olur