Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senağlama rüyamda gördüm sadece senağlama
uzulme canim ya,insallah gelir yakinda senindde ,bizimde bebislerimz,ya sabir.
loracim sen anladigim kadariyla okadar cok isdiyorsunki bebegin olmasini,bu korunmakda nerden cikdi böyle hemde 1 sene:sm_confused: bebisin gelmesi sana o kadar yakindirki belkide,sen sureyi neden uztiyorsun?yapma canim böyle,eminimki lisdeden hepimiz gecde olsa hamis olarak cikicaz insallah,
Loracım sen ne diyorsun allah aşkına!!Korunmak ta nerden çıktı :uhm: Sen karamsarlığa düşersen bebeğin iyice korkar valla dünyaya gelmekten :1shok:
sudenazcim neden olmasinki bakarsin gercekten ikizin olur sen istermisinki ikizi yoksa tekmi olsun isterdin
iyi ya o zaman,lisdemizde ikiz gebesi yok.ilk acilis sen yaparsin artik.önden buyrunsüprizzzzz
bu arada beyaz senin dediklerini uygulamaya tam gaz devam dun 5 gunluk rejim son buldu simdi gun asiri basladik ama dun iliskiden sonra sag kasiklarim agirmaya basladi nedense neden anlamadim ya
bu arada arkadaslar ben yeni bir karar aldim bu ay hamile kalmazsam 1 yil korunacam yani bu ay kendime son sans veriyorum kizlar ya hamile kalirim yada bebege veda ediyorummmm
Kizlar Beni Listeden Silebilirsiniz.. Ateşim Dün 36,7 Bu Gün 36,6 Oldu... Düşmeye Başladi Ve Test Yaptim Zaten Negatif. Hamile Değilim. Inşallah Herkes Meleğine Tez Zamanda Kavuşur.
esrako,sen hamis olabilirsin canim gununde gecmis,diorsun hic sasmaz die,insallahda öylesindir,eger hamissen 17 .gun yumurtladiysanda daha 12 gunluk oluyor daha cok erken yani test yap dicem ama bu kadar erken zamanda cikmaz sanirim kan testiyle kesin sonucu alabilirsin,ama normalde, gec yumurtlayinca gecde adet olunmuyormu:sm_confused:
Kizlar Beni Listeden Silebilirsiniz.. Ateşim Dün 36,7 Bu Gün 36,6 Oldu... Düşmeye Başladi Ve Test Yaptim Zaten Negatif. Hamile Değilim. Inşallah Herkes Meleğine Tez Zamanda Kavuşur.
İSTEMEMMİ KIZ BAYILIRIM VALLA...a.s.
BUYURDUM CANIM BENİM İNŞALLAH ALLAH SAĞLIKLISINDAN VERSİN RAZIYIM BEN GERİSİNE a.s.
YAV BENİMDE İLİŞKİ ESNASINDA KASIĞIM AĞRIYOR..SİNİR OLUCAM YA...ÖZELLİKLE SOL KASIĞIM PATLIYCAKMIŞ GİBİ..NEDEN ACABA?? CADIARZU
DR. İLK GİDİŞİMDE SORUCAM VALLA....İŞKENCE GİBİ...
BU NE BİÇİM KARAR!!!! klava: BAŞKA Bİ KARAR ALAMADINMI????
LORACIM BENCE SAKIN BÖYLE BİŞİY YAPMA...TAMAM ÇOK STRESE GİRDİN ÇOK OLUMSUZLUK YAŞADIN DOĞRU,DİNLENDİR KENDİNİ AMA 1-2 AY ...1 SENEDE NEYMİŞ...AAAAAAAA......SONRA KEŞEKE DERSİN O SENEYİDE DEĞERLENDİRSEYDİM DİYE...ÇOK UZUN YA..BEN DAYANAMAM VALLA..EN AZINDAN ÇOCUK OLMASA BİLE, YAPIYORUMDA OLMUYO DERİM..YAPMAMAKTAN İYİDİR...
İYİ DÜŞÜN ARKADAŞIM...a.s.
YAV BEN ŞU ISI OLAYINA HİÇ ISINAMADIM...BANA GÜVENİLİR GELMİYOR...NE BİLİYİM İNSANDA HERHANGİ BİŞEY ISIYI DEĞİŞTİREBİLİR YANİ....
SENDE 0,1 DERECE DÜŞMÜŞ..TUTTURMUŞSUN ADET OLCAM DİYE...AAAA...
CANIM BENİM HEMEN STRES YAPMA BEKLE BELKİ HAMİŞSİN YANİ....a.s.
selam kızlar. istiridyecim canım üzülme vardır bir hayır. hem daha hastalanmadın. belki hamişsindir ama geç döllenme olmuştur. bendede bir kaç gündür kasıklarımda batmalar var. geçen ayda olduğu gibi belirtiler var ama hemen hamile kalmam imkansız sanırım.
selam kızlar siteye yeni üye oldum ocak ayında bir düşük yaptım artık bu ay yeni çalışmalar başlayacak nasıl bir yöntem kullanam bilmiyorum kafam karıştı bana yardımcı olurmusunuz aranıza alırmısınıza.s.