mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

Loracım sen ne diyorsun allah aşkına!!Korunmak ta nerden çıktı :uhm: Sen karamsarlığa düşersen bebeğin iyice korkar valla dünyaya gelmekten :1shok:

uzulme canim ya,insallah gelir yakinda senindde ,bizimde bebislerimz,ya sabir.

Evet canım işallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder bebişlerimizi!!Bakalım doktor yarın ne diyecek ? Umarım yumurtam gelişiyordur yaa ...

loracim sen anladigim kadariyla okadar cok isdiyorsunki bebegin olmasini,bu korunmakda nerden cikdi böyle hemde 1 sene:sm_confused: bebisin gelmesi sana o kadar yakindirki belkide,sen sureyi neden uztiyorsun?yapma canim böyle,eminimki lisdeden hepimiz gecde olsa hamis olarak cikicaz insallah,

ya canim gercekten cok ciddiyim artik cok yoruldum bu strese bir son vermem gerektigini anladim ve esimle karar aldik bu zaman zarfinda bir is bulup calisacagim hemde bu stresten biraz olsun uzaklasmis oluruz diye dusunduk bebis olmuyorsa zorlamanin alemi yok sanirim kendimizi cok yiprattik cokkk

Loracım sen ne diyorsun allah aşkına!!Korunmak ta nerden çıktı :uhm: Sen karamsarlığa düşersen bebeğin iyice korkar valla dünyaya gelmekten :1shok:

canim karamsarlik degil aslinda.bilmiyorum esimle bugun boyle bir karar aldik en azindan biraz daha para biriktirip bebisimiz oldugunda herseye sahip olalim diye dusunduk bakalim artik hayirlisi tek sans bu ay anlayacagin yoksa duraklama devri baslayacak)))::çok üzgünüm:

Kizlar Beni Listeden Silebilirsiniz.. Ateşim Dün 36,7 Bu Gün 36,6 Oldu... Düşmeye Başladi Ve Test Yaptim Zaten Negatif. Hamile Değilim. Inşallah Herkes Meleğine Tez Zamanda Kavuşur.

canım üzme canını ...inşallah bidahaki aya kalırsın...hem çok sıkma kendiniki adetin gelsin..

sudenazcim neden olmasinki bakarsin gercekten ikizin olur sen istermisinki ikizi yoksa tekmi olsun isterdin

İSTEMEMMİ KIZ BAYILIRIM VALLA...a.s.

iyi ya o zaman,lisdemizde ikiz gebesi yok.ilk acilis sen yaparsin artik.önden buyrunsüprizzzzz

BUYURDUM CANIM BENİM İNŞALLAH ALLAH SAĞLIKLISINDAN VERSİN RAZIYIM BEN GERİSİNE a.s.

bu arada beyaz senin dediklerini uygulamaya tam gaz devam dun 5 gunluk rejim son buldu simdi gun asiri basladik ama dun iliskiden sonra sag kasiklarim agirmaya basladi nedense neden anlamadim ya

YAV BENİMDE İLİŞKİ ESNASINDA KASIĞIM AĞRIYOR..SİNİR OLUCAM YA...ÖZELLİKLE SOL KASIĞIM PATLIYCAKMIŞ GİBİ..NEDEN ACABA?? CADIARZU

DR. İLK GİDİŞİMDE SORUCAM VALLA....İŞKENCE GİBİ...

bu arada arkadaslar ben yeni bir karar aldim bu ay hamile kalmazsam 1 yil korunacam yani bu ay kendime son sans veriyorum kizlar ya hamile kalirim yada bebege veda ediyorummmm

BU NE BİÇİM KARAR!!!! :eek:klava: BAŞKA Bİ KARAR ALAMADINMI????

LORACIM BENCE SAKIN BÖYLE BİŞİY YAPMA...TAMAM ÇOK STRESE GİRDİN ÇOK OLUMSUZLUK YAŞADIN DOĞRU,DİNLENDİR KENDİNİ AMA 1-2 AY ...1 SENEDE NEYMİŞ...AAAAAAAA......SONRA KEŞEKE DERSİN O SENEYİDE DEĞERLENDİRSEYDİM DİYE...ÇOK UZUN YA..BEN DAYANAMAM VALLA..EN AZINDAN ÇOCUK OLMASA BİLE, YAPIYORUMDA OLMUYO DERİM..YAPMAMAKTAN İYİDİR...

İYİ DÜŞÜN ARKADAŞIM...a.s.

Kizlar Beni Listeden Silebilirsiniz.. Ateşim Dün 36,7 Bu Gün 36,6 Oldu... Düşmeye Başladi Ve Test Yaptim Zaten Negatif. Hamile Değilim. Inşallah Herkes Meleğine Tez Zamanda Kavuşur.

YAV BEN ŞU ISI OLAYINA HİÇ ISINAMADIM...BANA GÜVENİLİR GELMİYOR...NE BİLİYİM İNSANDA HERHANGİ BİŞEY ISIYI DEĞİŞTİREBİLİR YANİ....

SENDE 0,1 DERECE DÜŞMÜŞ..TUTTURMUŞSUN ADET OLCAM DİYE...AAAA...
CANIM BENİM HEMEN STRES YAPMA BEKLE BELKİ HAMİŞSİN YANİ....a.s.

esrako,sen hamis olabilirsin canim gununde gecmis,diorsun hic sasmaz die,insallahda öylesindir,eger hamissen 17 .gun yumurtladiysanda daha 12 gunluk oluyor daha cok erken yani test yap dicem ama bu kadar erken zamanda cikmaz sanirim kan testiyle kesin sonucu alabilirsin,ama normalde, gec yumurtlayinca gecde adet olunmuyormu:sm_confused:

hayır geç yumurtlayınca gec adet diye birsey yok olurmu hiç oyle sey, ben kendimi bildim bileli 26-27 gunde bir ade olurum yani gencç kızlıgımı hatırlamıyroum bile 11 yıllık evliyim. hep bu sekilde ve son birkaç aydır dr kontrollerinde anladımkı benim yumurtlama 17, gun gibi oluyor. ve oglumdada dr gec dollenme olmuslafını kullanmıstı hiç unutmamo zaman cahillik yas 21 :) o da ne ya falan oldumdu kotu birseymi kadın anlatmıstı demek benim metabolizma boyel diye zaten biliyorum. adetim hiç geçmez ama bu sabahta test yaptım çıkmadı sinir geldi bana iyice.
kulak cinlaması olayıda dtamamen garip gulunc gelsede banada oldu ama çok erken donemdi tesaduf sanırım benimki bir hafta evel falan oldu 5 gunluk rahme yerlesmis bebek hormon salgılamazken test çıkmazken kulagımımı çınlatcak :))))

yahu istiridye sacmalamasanaaaa 0,1 derece dustu diye niye listeden siliyoruz anlamadımkı. bende yaptım bu sabah yine test yine negatif ama adet olmadıgım suree hala umut var hala mutluyum. senin adetin hiç geçikirmiydii??

Hayir Ilk Defa Gecikti Bu Ay. Ben Strese Bağliyorum Artik. Varya çok Kötüyüm .. Hamile Kalmamiş Olmamdan Değilde Kafam Kazan Gibi Oldu Aklimdan çikmadi Hep Birde Günüm Geçince Sirf Buna Odaklandim.. Rüyalar Kabuslar Gündüzüm Gecem Karişti.... Adet Olmadim Henüz..bilmiyrom Isim Düşünce Olur Diye Biliyorum.

selam kızlar. istiridyecim canım üzülme vardır bir hayır. hem daha hastalanmadın. belki hamişsindir ama geç döllenme olmuştur. bendede bir kaç gündür kasıklarımda batmalar var. geçen ayda olduğu gibi belirtiler var ama hemen hamile kalmam imkansız sanırım.

İSTEMEMMİ KIZ BAYILIRIM VALLA...a.s.

BUYURDUM CANIM BENİM İNŞALLAH ALLAH SAĞLIKLISINDAN VERSİN RAZIYIM BEN GERİSİNE a.s.

YAV BENİMDE İLİŞKİ ESNASINDA KASIĞIM AĞRIYOR..SİNİR OLUCAM YA...ÖZELLİKLE SOL KASIĞIM PATLIYCAKMIŞ GİBİ..NEDEN ACABA?? CADIARZU

DR. İLK GİDİŞİMDE SORUCAM VALLA....İŞKENCE GİBİ...

BU NE BİÇİM KARAR!!!! :eek:klava: BAŞKA Bİ KARAR ALAMADINMI????

LORACIM BENCE SAKIN BÖYLE BİŞİY YAPMA...TAMAM ÇOK STRESE GİRDİN ÇOK OLUMSUZLUK YAŞADIN DOĞRU,DİNLENDİR KENDİNİ AMA 1-2 AY ...1 SENEDE NEYMİŞ...AAAAAAAA......SONRA KEŞEKE DERSİN O SENEYİDE DEĞERLENDİRSEYDİM DİYE...ÇOK UZUN YA..BEN DAYANAMAM VALLA..EN AZINDAN ÇOCUK OLMASA BİLE, YAPIYORUMDA OLMUYO DERİM..YAPMAMAKTAN İYİDİR...

İYİ DÜŞÜN ARKADAŞIM...a.s.

YAV BEN ŞU ISI OLAYINA HİÇ ISINAMADIM...BANA GÜVENİLİR GELMİYOR...NE BİLİYİM İNSANDA HERHANGİ BİŞEY ISIYI DEĞİŞTİREBİLİR YANİ....

SENDE 0,1 DERECE DÜŞMÜŞ..TUTTURMUŞSUN ADET OLCAM DİYE...AAAA...
CANIM BENİM HEMEN STRES YAPMA BEKLE BELKİ HAMİŞSİN YANİ....a.s.

slm sudenazcim eger gercekten iyi bir is bulup calisirsam ara vermekte ciddiyim malesef.bebek olmuyor bari para olsun dimi heheh bide su isi olayina gelince bence isinmaya calissan iyi olur cunku ben isi sayesinde hep anladim hamile oldugumuda olmadigimida cnm ayrica yumurtlamada da cok etkili bir yontem bence sende olcmeye baslasan iyi olur sudenazcigim

selam kızlar. istiridyecim canım üzülme vardır bir hayır. hem daha hastalanmadın. belki hamişsindir ama geç döllenme olmuştur. bendede bir kaç gündür kasıklarımda batmalar var. geçen ayda olduğu gibi belirtiler var ama hemen hamile kalmam imkansız sanırım.

HAYATTA HER ŞEY MÜMKÜN DEĞİLMİ.......

selam kızlar siteye yeni üye oldum ocak ayında bir düşük yaptım artık bu ay yeni çalışmalar başlayacak nasıl bir yöntem kullanam bilmiyorum kafam karıştı bana yardımcı olurmusunuz aranıza alırmısınıza.s.

Canim Vallahi Bende Hamile Kalmaya çalişanlardanim Ama Bende Bilgili Değilim .. Bu Ay Başladim Ve Beceremedim Zaten.... Adetimi Bekliyorum... Sana Yardimci Olamiycam Da Sesine Ses Vereyim Dedim... Aramiza Hoş Geldin Bilenler Yazacaktir Sabirli Ol Biraz Bekle Tatlim.....

selam kızlar siteye yeni üye oldum ocak ayında bir düşük yaptım artık bu ay yeni çalışmalar başlayacak nasıl bir yöntem kullanam bilmiyorum kafam karıştı bana yardımcı olurmusunuz aranıza alırmısınıza.s.

hosgeldin cnm aramiza bu arada gecmis olsun benimde iki dusugum var malesef yontem olarak isi olcumunu tavsiye ederim yumurtlama gununu bulabilirsin boylece

X