mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

Gun asiri bir gun arayla oluyor degil mi? Bu ayda onu deniyoruz.
Bacak kaldirinca, insan gercekten usuyor; iliskiden once kaloriferleri iyice yakmak lazim :)
Bu arada tek yumurta ikizi tamamen sans, cift yumurta ikizi de tamamen kadina baglidir. Yani kadinin 2 yumurta uretmesi lazim...Gecen sayfalarda konusuluyordu da bunu da ekleyim dedim :)

kızlar benim bu ay iki yumurtam var çatlatma iğnemide oldum dün... artık çalışmalara başlıycaz...bana 1 tanede yeter yeterki tutsun

evet canim birgun var bir gun yok yapiliyor bizde boyle biseye bu ay ilk kez basladik bakalim artik hepimiz icin hayirlisi isallah su dedigin cift yumurta ikizi bize rastgelir kismet isi

ya kizlar bu iliski sirasinda agri bendede oldu,ama 5 gun arka arkaya calisdik,6 inci gunki iliskide biraz agri oldu,acaba diyorum,her gun ilidki olunca mi asirilikdan agrimi oldu diyorum?benim 5 gun önce yumurtlama gunumdu sanirim,beyaz akinti gelmisdi tam 14 dunde(yumurtlama gununde) su an 5 gun gecdi,halen akinti var,özelliklede cok yuruyunce fazlalasiyor.birde bacaklarim komple agriyor.bu kadar erken belirti vermez ama,isde insan dusunmeden edemiyor.

ağrılar üşütmenin etkisiyle de olabilir kızlar ona katılıyorum. inşallah daha büyük sorunlara yol açmasın.

anlam veremdiğim ağrılarım var benimde. yumurtlama zamanı bu ağrılarım vardı tamam o yumurtlamadan ama bu bi sağda bi solda olan ağrı neki:uhm: ama en çok sağda bu ay. hep solda olurdu heralde bu ay sağdan yumurtladım. ama çok acıooo :bbo: az kaldı azzz. aslında normal adet tarihim 13 nisan değil laelaelaelaelae ama ben özellikle 13 nisan diye yazdırdımki aklıma çok takılıp stres yapmama neden olmasın ehuehuehu:roflol:

canim seni umutlandirmak istemem ama ben hamileyken bu belirtileri yasadim hatta doktora bile sormustum bana normal hamilelikten demisti isallah seninkide hamileliktendir

hergun iliskiden oldugunu sanmiyorum cnm agrilarin.ben onceleri hergun oldugu zamanlarda agrim olmazdi bu ay gun asiri yapmamiza ragmen agri olmaya basladi ama bencede usutmeden buyuk ihtimalle ama akintin cok fazla varsa belkide...

canim seni umutlandirmak istemem ama ben hamileyken bu belirtileri yasadim hatta doktora bile sormustum bana normal hamilelikten demisti isallah seninkide hamileliktendir

inşallah loracım yaaa. deli oluyorum son 1-2 gündürde tam orta yere yerleşti bu sızı. bazen adet olacakmışım gibi sızlıyor vede arkasında bişiler akıp gidiyor. ama bakıyorum süt gibi bir akıntı zaten göğüslerim maaşallahı var :roflol: füze gibi oldu yeminlen

daha oncede adet olmadan boyle belirtiler yasiyomuydun yoksa bu ay dahami farkli belirtilerin var bide adetin tam olarak ne zamanki

insallah hamişsindir canım.eger öyleyse ilk ben kutlarım senia.s.

insallah hamişsindir canım.eger öyleyse ilk ben kutlarım senia.s.

ehiehiehi inşallah ağzınızdan bal damlıyor :dance:

daha oncede adet olmadan boyle belirtiler yasiyomuydun yoksa bu ay dahami farkli belirtilerin var bide adetin tam olarak ne zamanki

yok bu defa daha şiddetli :roflol: ya beter bi şekilde adet olcam aylarca bitmeyecek yada güzel bişeyler var :1rolleyes:

hergun iliskiden oldugunu sanmiyorum cnm agrilarin.ben onceleri hergun oldugu zamanlarda agrim olmazdi bu ay gun asiri yapmamiza ragmen agri olmaya basladi ama bencede usutmeden buyuk ihtimalle ama akintin cok fazla varsa belkide...

gecen ay üsütmeden agrim oldugunu saniyorum ama ,bu ay o kadar dikkat ettimki,inanmasin ama,ayagimda 2 kat corap ve patik var usdunede terlik giyiyorum ,ev laminat oldugu icin,usudmeyim dye,bu sabah tuhaf bi sey oldu,karnimin üst tarafinda,kirmizi kirmizi o kadar cokki,noktalar olmus sasirdim bu ne ya die,bakdim bacaklarimda karnimda,gogsumun arasinda bir suru,kasinmiyorda acimiyorda sanki alerji gibi biseyler cikmis ama cok fazla,esimde gördu sasirdi,hemende dio hamilesin.bende suratina salak salak bakip siritiyorum:roflol: artik esimde katildi hamislik belirtilerine hepden kafayi yicez sırnaşık şey ruyamda bugun mavi bi kurdele evimin duvarina asiliymis toplu igneyle bende onu elime almisim gördum.

bide kizlar kulak cinlamasida gebelik belirtisiymis biliyomuydunuz?ben yeni ögrendim.benim yumurtlamadan 3yada4 gun sonra,aksam aniden iki kulagimda kapandi,ve dinnnnnnn die ,cinlamaya basladi,1 gun surdu ve gecdi,erken gebelik belirtisi kisminda bi bayan yazmis belirtiymis yani ,intden bakdim varmis gercekdende hayret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…