Gun asiri bir gun arayla oluyor degil mi? Bu ayda onu deniyoruz.
Bacak kaldirinca, insan gercekten usuyor; iliskiden once kaloriferleri iyice yakmak lazim :)
Bu arada tek yumurta ikizi tamamen sans, cift yumurta ikizi de tamamen kadina baglidir. Yani kadinin 2 yumurta uretmesi lazim...Gecen sayfalarda konusuluyordu da bunu da ekleyim dedim :)
anlam veremdiğim ağrılarım var benimde. yumurtlama zamanı bu ağrılarım vardı tamam o yumurtlamadan ama bu bi sağda bi solda olan ağrı neki:uhm: ama en çok sağda bu ay. hep solda olurdu heralde bu ay sağdan yumurtladım. ama çok acıooo :bbo: az kaldı azzz. aslında normal adet tarihim 13 nisan değil laelaelaelaelae ama ben özellikle 13 nisan diye yazdırdımki aklıma çok takılıp stres yapmama neden olmasın ehuehuehu:roflol:
ya kizlar bu iliski sirasinda agri bendede oldu,ama 5 gun arka arkaya calisdik,6 inci gunki iliskide biraz agri oldu,acaba diyorum,her gun ilidki olunca mi asirilikdan agrimi oldu diyorum?benim 5 gun önce yumurtlama gunumdu sanirim,beyaz akinti gelmisdi tam 14 dunde(yumurtlama gununde) su an 5 gun gecdi,halen akinti var,özelliklede cok yuruyunce fazlalasiyor.birde bacaklarim komple agriyor.bu kadar erken belirti vermez ama,isde insan dusunmeden edemiyor.
canim seni umutlandirmak istemem ama ben hamileyken bu belirtileri yasadim hatta doktora bile sormustum bana normal hamilelikten demisti isallah seninkide hamileliktendir
inşallah loracım yaaa. deli oluyorum son 1-2 gündürde tam orta yere yerleşti bu sızı. bazen adet olacakmışım gibi sızlıyor vede arkasında bişiler akıp gidiyor. ama bakıyorum süt gibi bir akıntı zaten göğüslerim maaşallahı var :roflol: füze gibi oldu yeminlen
inşallah loracım yaaa. deli oluyorum son 1-2 gündürde tam orta yere yerleşti bu sızı. bazen adet olacakmışım gibi sızlıyor vede arkasında bişiler akıp gidiyor. ama bakıyorum süt gibi bir akıntı zaten göğüslerim maaşallahı var :roflol: füze gibi oldu yeminlen
insallah hamişsindir canım.eger öyleyse ilk ben kutlarım senia.s.
daha oncede adet olmadan boyle belirtiler yasiyomuydun yoksa bu ay dahami farkli belirtilerin var bide adetin tam olarak ne zamanki
ehiehiehi inşallah ağzınızdan bal damlıyor :dance:
yok bu defa daha şiddetli :roflol: ya beter bi şekilde adet olcam aylarca bitmeyecek yada güzel bişeyler var :1rolleyes:
ayyyyy isallahh guzel biseyler vardirrrrr...[/QUO loracım dıptıs beni duymuyo konuşmanızıda böldüm özür dilerm sen takvim yapabilirmisina.s.
dıptıs seni burda buldum banada evlilik takvimi yaparmısın?a.s.
hehehe :dance: yaparım tabi yapmazmıyım ayoll :içelim: ver bana evlilik tarihini hemen sana cicili bicili birşeyler yapayım :1rolleyes: hee birde altına ufak bir notda yazabiliriz.
hergun iliskiden oldugunu sanmiyorum cnm agrilarin.ben onceleri hergun oldugu zamanlarda agrim olmazdi bu ay gun asiri yapmamiza ragmen agri olmaya basladi ama bencede usutmeden buyuk ihtimalle ama akintin cok fazla varsa belkide...
canımmm benim çok teşekkür edrim şimdiden 22.08.2004 baş harflerimiz A.S.a.s.a.s.a.s.