- 8 Mart 2008
- 260
- 0
- 40
Benimde Bir Gün Geçti Akşam Yaptim Test çikmadi Bişey Gebelik Belirtimde Yok Adet Sancim Var O Kadar... 2 Gün Geçiyor Adetim şu An
ya melekcim bende test yapmak istiyorum ama ya cıkmazsa dıye korkuyorum onun icin beklemekte fayda var diye dusunuyorum.normalde adet olucagım zaman gögüslerim sızlar belim agırır evet ama busefer cok farklı hıcbı agrım yok heveslenmekte istemiyorum! insallah hepimiz guzel hbrlerle karsılasırız canım cok sagol
canım benim 3 ay cyclo p. dye adet düzenleyici kullandım.bu ay bıraktım klomen kullandım 3 ay gayet düzenli idi bilmiyorum ya hiç umudum yok :1no2::sm_confused:kendimi boşa üzmek istemiyorumda.yani aklım almıyo adet düzenleyiciden sonraki ayda adet düzenli olması gerekmiomu?hamile olsam testte cıkmazmıydı?senağlama
loracım beni silmekte iyi yapmışsın evde yaptığım testlerde bişe çıkmıyo 12.gün oldu hala bişi yok:a015:bebekte yok adette yok bilmiyorum ya idrarda çıkmayıpta kanda çıkan gebelik varmı?:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı:bbo:
evet cnm var benim ablam adetinden 20gun gecmesine ragmen idrar testlerinde cikmamis en sonunda kan testi yaptirdi ve onda cikti cnm isalah hamissindir hamileysen direk hamile bolumune yazarim seni isallah
inşallah canım bekliyoruz haberlerinizi. Beklemek bana daha stresli bir iş gibi geliyor, neticede eğer bebek yoksa bu acıyı öyle ya da böyle yaşacaksın ne kadar erken yaşarsan stresten o kadar çabuk kurtulursun diye düşünüyorum. Üstelik günlerce adetin gelmez umutlanırsan ve o zaman olmadığını öğrenirsen bu daha büyük yıkım olur. ama tabi kişiden kişiye değişir bu görüşler herkeste aynı olmaz. Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapmakta fayda var tabi.
beyaz meleğim ve loracım çok teşekkür ederim bir damla umut oldunuz..ilk gebeliğimde 10.gün çıkmıştı (düştüde) inşallah buda öyle olur yoruldum çünkü artık
Benimde Bir Gün Geçti Akşam Yaptim Test çikmadi Bişey Gebelik Belirtimde Yok Adet Sancim Var O Kadar... 2 Gün Geçiyor Adetim şu An
evet aslında dogru diyosunCADIARZU zaten zor sabredıyorum en ıyısı test yapmak daha ıyı olur cok tesekkur ederım bana cok iyi geldi bilgilerin sagol canım a.s
beyaz meleğim ve loracım çok teşekkür ederim bir damla umut oldunuz..ilk gebeliğimde 10.gün çıkmıştı (düştüde) inşallah buda öyle olur yoruldum çünkü artık
Bende Direk Kan Testi Yaptircam ... önerinde Haklisin Stres Yapip Adeti Geciktireceğimize Gerçeği öğrenip Ona Göre Hareket Etmek Daha Doğru.. Haklisin. üzülürüz Ama Toparlariz
İnşallah Rabbim bu sefer bebeğini kucağına almayı nasip eder güzelim. Bu yorgunluklarının hepsi unutulur o zaman. a.s.
bu arada beyaz senin dediklerini uygulamaya tam gaz devam dun 5 gunluk rejim son buldu simdi gun asiri basladik ama dun iliskiden sonra sag kasiklarim agirmaya basladi nedense neden anlamadim ya
bu arada beyaz senin dediklerini uygulamaya tam gaz devam dun 5 gunluk rejim son buldu simdi gun asiri basladik ama dun iliskiden sonra sag kasiklarim agirmaya basladi nedense neden anlamadim ya
Loracım çok güzel inşallah bunların karşılığını alacaksın canım mini mini bebeğini kucağına alarak. Kasıkların neden ağrımış olabilir onu çözemedim, benimde o ay ağrımıştı, aynen ilişki sırasında ağımıştı hemde ama o zaman hamile olduğumu öğrenmemem iki-üç gün vardı, seninki çok erken gibi geldi. neyse canım problem etmeyelim, bu arada vücut ısını ölçtünmü hesapladığımız zamanda mı başladı yumurtlaman?
bazen ilişki sırasında gerginlik varsa yada ortam soğuksada bunların etkisiylede ağrı oluyo..tatlım