mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

ya melekcim bende test yapmak istiyorum ama ya cıkmazsa dıye korkuyorum onun icin beklemekte fayda var diye dusunuyorum.normalde adet olucagım zaman gögüslerim sızlar belim agırır evet ama busefer cok farklı hıcbı agrım yok heveslenmekte istemiyorum! insallah hepimiz guzel hbrlerle karsılasırız canım cok sagol

inşallah canım bekliyoruz haberlerinizi. Beklemek bana daha stresli bir iş gibi geliyor, neticede eğer bebek yoksa bu acıyı öyle ya da böyle yaşacaksın ne kadar erken yaşarsan stresten o kadar çabuk kurtulursun diye düşünüyorum. Üstelik günlerce adetin gelmez umutlanırsan ve o zaman olmadığını öğrenirsen bu daha büyük yıkım olur. ama tabi kişiden kişiye değişir bu görüşler herkeste aynı olmaz. Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapmakta fayda var tabi.

evet ilaç kullandıysan düzene girmesi gerekirdi, ama belki de vücut henüz tam reaksiyon göstermedi ilaca. Ya da gerçekten bebiş var :teytey:

evet cnm var benim ablam adetinden 20gun gecmesine ragmen idrar testlerinde cikmamis en sonunda kan testi yaptirdi ve onda cikti cnm isalah hamissindir hamileysen direk hamile bolumune yazarim seni isallah

evet cnm var benim ablam adetinden 20gun gecmesine ragmen idrar testlerinde cikmamis en sonunda kan testi yaptirdi ve onda cikti cnm isalah hamissindir hamileysen direk hamile bolumune yazarim seni isallah

beyaz meleğim ve loracım çok teşekkür ederim bir damla umut oldunuz..ilk gebeliğimde 10.gün çıkmıştı (düştüde) inşallah buda öyle olur yoruldum çünkü artık

evet aslında dogru diyosunCADIARZU zaten zor sabredıyorum en ıyısı test yapmak daha ıyı olur cok tesekkur ederım bana cok iyi geldi bilgilerin sagol canım a.s

evet aslında dogru diyosunCADIARZU zaten zor sabredıyorum en ıyısı test yapmak daha ıyı olur cok tesekkur ederım bana cok iyi geldi bilgilerin sagol canım a.s

rica ederim güzelim, umarım iyi haberler alırsın da üzülmek zorunda kalmazsın. Ama inan bana o an üzülüyorsun, bir-iki gün içinde hayırlısı olsun deyip topluyoruz kendimizi, ama böyle beklemek çok daha zor, tam bir işkence yaşadığım için çok iyi biliyorum. idrar testinde çıkmayabilir istersen kan testi yaptır garanti olsun.

beyaz meleğim ve loracım çok teşekkür ederim bir damla umut oldunuz..ilk gebeliğimde 10.gün çıkmıştı (düştüde) inşallah buda öyle olur yoruldum çünkü artık

İnşallah Rabbim bu sefer bebeğini kucağına almayı nasip eder güzelim. Bu yorgunluklarının hepsi unutulur o zaman. a.s.

Bende Direk Kan Testi Yaptircam ... önerinde Haklisin Stres Yapip Adeti Geciktireceğimize Gerçeği öğrenip Ona Göre Hareket Etmek Daha Doğru.. Haklisin. üzülürüz Ama Toparlariz

Bende Direk Kan Testi Yaptircam ... önerinde Haklisin Stres Yapip Adeti Geciktireceğimize Gerçeği öğrenip Ona Göre Hareket Etmek Daha Doğru.. Haklisin. üzülürüz Ama Toparlariz

tabki bencede cnm okadar stres yapacagina yap kurtul ama ben inaniyorum sende hamissin isallah istiridye allah gonlune gore versin canim benim

İnşallah Rabbim bu sefer bebeğini kucağına almayı nasip eder güzelim. Bu yorgunluklarının hepsi unutulur o zaman. a.s.

bu arada beyaz senin dediklerini uygulamaya tam gaz devam dun 5 gunluk rejim son buldu simdi gun asiri basladik ama dun iliskiden sonra sag kasiklarim agirmaya basladi nedense neden anlamadim ya

aynen benimde gebeligimde ancak 10gun sonra cikmisti cnm oda silikti yani hersey olabiliyor cnm isallah guzel haberi verirsin bize

bu arada beyaz senin dediklerini uygulamaya tam gaz devam dun 5 gunluk rejim son buldu simdi gun asiri basladik ama dun iliskiden sonra sag kasiklarim agirmaya basladi nedense neden anlamadim ya

Loracım çok güzel inşallah bunların karşılığını alacaksın canım mini mini bebeğini kucağına alarak. Kasıkların neden ağrımış olabilir onu çözemedim, benimde o ay ağrımıştı, aynen ilişki sırasında ağımıştı hemde ama o zaman hamile olduğumu öğrenmemem iki-üç gün vardı, seninki çok erken gibi geldi. neyse canım problem etmeyelim, bu arada vücut ısını ölçtünmü hesapladığımız zamanda mı başladı yumurtlaman?

bazen ilişki sırasında gerginlik varsa yada ortam soğuksada bunların etkisiylede ağrı oluyo..tatlım

yok canim daha yumurtlamadim henüz suan en riskli gunlerim daha ya hamilelik icin agri cok erken tabi ama isallah bu kez yumurtaliklarda bisey yoktur bakalim artik hersey kismet ama en azindan seninle hesapladigimiz gunleri takip ediyorum bakalim bide boyle denedik ve ayaklarimida ilk kez havaya kaldirdim hic yapmazdim bole seyler ama bu kez deneyim dedim bakalim tutarsa.......

bazen ilişki sırasında gerginlik varsa yada ortam soğuksada bunların etkisiylede ağrı oluyo..tatlım

evet gonulcelencim ayagimi yukari kaldirdim ya o anda usudum biraz belkide dedigin gibi onun etkisi vardir zaten usuttugum kesin bakalim hepimiz icin hayirlisi bebis icin neler yapiyoruz ya ama ilk defa bu ay esimle bebek icin planlar yaptik esimde ilk kez bu ay olmasini cok fazla istiyorum dedi bu ay bir bebek emzirdigimide gormustum ruyamda ama sutum yetmiyomus mama vermek beni uzuyomus boyle bir ruya gordum ilgincti tamda o gun bi baslik acildi bu ryayla ilgili herkes diyo o aylarda hamile kaldim bu ruyayi gorunce.bakalim artik isallah ruyam dogru cikar hepimizin ruyalari gercek olur isallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…