mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

gecen ay üsütmeden agrim oldugunu saniyorum ama ,bu ay o kadar dikkat ettimki,inanmasin ama,ayagimda 2 kat corap ve patik var usdunede terlik giyiyorum ,ev laminat oldugu icin,usudmeyim dye,bu sabah tuhaf bi sey oldu,karnimin üst tarafinda,kirmizi kirmizi o kadar cokki,noktalar olmus sasirdim bu ne ya die,bakdim bacaklarimda karnimda,gogsumun arasinda bir suru,kasinmiyorda acimiyorda sanki alerji gibi biseyler cikmis ama cok fazla,esimde gördu sasirdi,hemende dio hamilesin.bende suratina salak salak bakip siritiyorum:roflol: artik esimde katildi hamislik belirtilerine hepden kafayi yicez sırnaşık şey ruyamda bugun mavi bi kurdele evimin duvarina asiliymis toplu igneyle bende onu elime almisim gördum.

canim el ve ayak usumeside hamilelik belirtilerinden.ama kulak cinlamasini ilk kez duyuyoru, acaba ispatlanmis biseymiki.bende bu ay ruyamda bir bebegi emzirdigimi ama sutumun yetmedigini mama verecegim icin uzgun oldugumu gormustum artik ruyalardada gormeye basladik yaaa

inşallah loracım yaaa. deli oluyorum son 1-2 gündürde tam orta yere yerleşti bu sızı. bazen adet olacakmışım gibi sızlıyor vede arkasında bişiler akıp gidiyor. ama bakıyorum süt gibi bir akıntı zaten göğüslerim maaşallahı var :roflol: füze gibi oldu yeminlen:eek:

dıptıs asıl tarıhın ne zaman pekı 13 u degıl demıssın ya ??

bide kizlar kulak cinlamasida gebelik belirtisiymis biliyomuydunuz?ben yeni ögrendim.benim yumurtlamadan 3yada4 gun sonra,aksam aniden iki kulagimda kapandi,ve dinnnnnnn die ,cinlamaya basladi,1 gun surdu ve gecdi,erken gebelik belirtisi kisminda bi bayan yazmis belirtiymis yani ,intden bakdim varmis gercekdende hayret.

ya ınanmıyorum nefıse ben bunu 5-6 gun evel yasadım ve noluyor kulagıma ya dıye panık oldum aynen dınn dınnn seklınde sancı gırer gıbı oldu hatta korktum aksam dr a mı gıtsem falan dedım ve bu ay hamıle oldgumdan ıyıce suphelenmeye basladım adet tarıhım 4 nısan dı ıkı gun gectı saat gıbı duzenlıdır asla sasmaz adet belırtım de yok ısım da aynı yukseklıkde devam edıyor ancak dun bugun test yaptım cıkmadı gec yumurtluyorum 17. gun gıbı ve 27 gunde bır adet oluyorum bugun 29. gun heyecanla ve psıkopata baglamıs sekılde habıre wc ye bakmaya gıderek beklıyorum kendım yasamadan bunu okusam ınanmaz hadı canım der gulerdım ama benımde oldu sayet hamıle ısem demek dogru. cok ılgınc yaa

ya ınanmıyorum nefıse ben bunu 5-6 gun evel yasadım ve noluyor kulagıma ya dıye panık oldum aynen dınn dınnn seklınde sancı gırer gıbı oldu hatta korktum aksam dr a mı gıtsem falan dedım ve bu ay hamıle oldgumdan ıyıce suphelenmeye basladım adet tarıhım 4 nısan dı ıkı gun gectı saat gıbı duzenlıdır asla sasmaz adet belırtım de yok ısım da aynı yukseklıkde devam edıyor ancak dun bugun test yaptım cıkmadı gec yumurtluyorum 17. gun gıbı ve 27 gunde bır adet oluyorum bugun 29. gun heyecanla ve psıkopata baglamıs sekılde habıre wc ye bakmaya gıderek beklıyorum kendım yasamadan bunu okusam ınanmaz hadı canım der gulerdım ama benımde oldu sayet hamıle ısem demek dogru. cok ılgınc yaa

ay cnm gunun gectigine cok sevindim isallah hamilesindir bir kan testi yapsana surekli wcye cikiyomusun peki akintin falan yokmu hic yani kisacasi hicmi belirtin yok cnm

son adet tarihim 23 mart hamile kalma olasılığım varmı acaba

canım kaç günde bir adet görüyosun ..benimde 24 mart ama 26 günden hesaplarsam ayın 18 ine felan geliyo...yani daha hamile olduğunu anlamana çok var..hatta şu an yumurtlama günlerin bile olabilir

bu arada arkadaslar ben yeni bir karar aldim bu ay hamile kalmazsam 1 yil korunacam yani bu ay kendime son sans veriyorum kizlar ya hamile kalirim yada bebege veda ediyorummmm

Niye 1 yil korunacaksin? Eline ne gecicek?
Gerci yeni evlisin, yasin da genc...Evliligin tadini biraz da cocuksuz da cikarmak lazim aslinda. Bir oldular mi, omur boyu seninleler :)
Ben sansimi kullandim. 29 yasindayim ve 7 yillik evliyim. Tam gaz devam :)

bilmiyorumki canim ya,acaba gercekdenn hamisizde belirti olarak kulak cinlamasimi yasiyoruz,bende dune kadar bilmiyordum böyle bi seyin belirti olacagindan erken hamilelik belirtilerinde bi bayan yazmis kulak cinlamasida belirti die,sonra benim aklima 2,3 gun öncesi geldi aksam aniden kulaklarim kapandi ve öyle bi dinnnnnn yapdiki normalde bazen cinlar ama tek kulagim ve saniye sürmesdi,öyle bi cinladiki cok rahatsiz oldum ,bende dusundum doktorami gitsem die,bir gun boyunca sürdu ve kesildi,sonra bayaninda yazisini görunce ,dedim olabilirmi yani,intden arasdirdim biraz,gebelikde kulak cinlamasi yazip tikladim,evet gebelikde kulak cinlamasi varmis ,ama erken gebelik belirtilerinde varmi orasi malum,tuhaf yani bugun sabah uyandimda gördum karnimin ustunde tek bi tarafda yogun lasmis kirmizi benekler tuhafima gitti ,bakdim bacaklarimda ve gögus arasinda da var,bu ne yaa dedim,kizamikmi geciriyom die,dusundum,alerji gibi bir sey.

Kızlar bende bu ay rüyamda hamile olduğumu görüp duruyorum!2 yıldır istiyoruz ama olmuyor işte :KK43: bebk de emzirdim,kız erkek birçok bebek gördüm hep rüyalarımda!Ama ilk defa test sonucunu gördüm bu ay a.s Birinde idrardan yapmışım 2.çizgiyi gördüm :teytey: Diğerinde ise kan tahlili yaptırmışım 76 filan çıkmış değerim senağlama Allahım işallah hayılısıyla bu ay verir bebeğimi :emir_bebek:

esrako,sen hamis olabilirsin canim gununde gecmis,diorsun hic sasmaz die,insallahda öylesindir,eger hamissen 17 .gun yumurtladiysanda daha 12 gunluk oluyor daha cok erken yani test yap dicem ama bu kadar erken zamanda cikmaz sanirim kan testiyle kesin sonucu alabilirsin,ama normalde, gec yumurtlayinca gecde adet olunmuyormu:sm_confused:

Kızlar bende bu ay rüyamda hamile olduğumu görüp duruyorum!2 yıldır istiyoruz ama olmuyor işte :KK43: bebk de emzirdim,kız erkek birçok bebek gördüm hep rüyalarımda!Ama ilk defa test sonucunu gördüm bu ay a.s Birinde idrardan yapmışım 2.çizgiyi gördüm :teytey: Diğerinde ise kan tahlili yaptırmışım 76 filan çıkmış değerim senağlama Allahım işallah hayılısıyla bu ay verir bebeğimi :emir_bebek:

inşallah canım vardır. adetin gecmişmiydi

canim yanlis anlamadiysam cift cizgiyi gördum diorsun e o zaman hamissin sen?YOKSA RUYANDAMI GÖRDUN ?:sm_confused:

bu arada arkadaslar ben yeni bir karar aldim bu ay hamile kalmazsam 1 yil korunacam yani bu ay kendime son sans veriyorum kizlar ya hamile kalirim yada bebege veda ediyorummmm

loracim sen anladigim kadariyla okadar cok isdiyorsunki bebegin olmasini,bu korunmakda nerden cikdi böyle hemde 1 sene:sm_confused: bebisin gelmesi sana o kadar yakindirki belkide,sen sureyi neden uztiyorsun?yapma canim böyle,eminimki lisdeden hepimiz gecde olsa hamis olarak cikicaz insallah,

X