benim ailemde yok ama esimin abisinin ikizleri var annesinin kuzeninde ikizleri var ve baba tarafindada ikizleri var.
hadi cnm bende ordayim bekliyorum
ozaman olur cnm isallah cok istiyosun sanirim aslinda bende isterdim ikizim olmasini ama birbirlerine benzemelerini istemezdim
Kızlar bende ikizim olsun diye çok istiyorum!Hem ailemde var,hem de zaten bebek için tedavi görüyorum :) Yani olma şansı var!İşallah yarabbim biri kızdiğeri erkek Allahım herkesin gönlüne göre versin a.s.
nefisecim ailenizde ikiz doguran varmi cnm biliyosun ikiz olmasi aileden gelir
eeeeee o zaman şekerim benimde ikiz doğurma şansım var...şahsen ben ikizdim,Allah rahmet eylesin doğduktan 1 hafta sonra ölmüş ikizim..anneannem ikiz..teyzemin biri ikiz..dayımın oğlu ikiz.. maşallah anne tarafım ikiz kaynıyor...benimdemi olur acaba...CADIARZU
eeeeee o zaman şekerim benimde ikiz doğurma şansım var...şahsen ben ikizdim,Allah rahmet eylesin doğduktan 1 hafta sonra ölmüş ikizim..anneannem ikiz..teyzemin biri ikiz..dayımın oğlu ikiz.. maşallah anne tarafım ikiz kaynıyor...benimdemi olur acaba...CADIARZU
amin canim.insallah isdedigin gibi olur,hem ailende hemde tadavi ile ikiz olma sansin bayagi bi yuksek.olabilir yani ,neden olmasin a.s ben gecen ay ruyamda makas görmusddum,anlamina bakdim kiz cocuna isaretmis,ikiz kiz cocugunada yorumlaniyor hayirlisi bakalim,ben tedavi görmuyorum ,olursa normal yolla olucak,bende biraz zor gibi ikiz durumu.
lora ablaaa günaydın:)))
cimbomluyu hamiş listesinden silsene abla o nun bebiş gelişmedi alındı(((çok üzüldük yawwww
abla benıde sil 5 mayısa yazarmmısınnnnnnnnn ateşim düşdü adet olacam karnımda ağrıyor:))
loracım beni silmekte iyi yapmışsın evde yaptığım testlerde bişe çıkmıyo 12.gün oldu hala bişi yok:a015:bebekte yok adette yok bilmiyorum ya idrarda çıkmayıpta kanda çıkan gebelik varmı?:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı:bbo:
ya kızlar benım adetim1 gun gectı acaba varmıdır bıseyler fisfisfis hamişlik belirtileri nasıl oluyo biraz bilgi verimisiniz:uhm: mide bulantımda yok karın agrımda yok hicbişey hissetmiyorum bikacgun daha beklemem lazım ama sabredemıyorum offf:çok üzgünüm:
canım bazen olabiliyor idrarda çıkmayıp kanda çıktığı bir kan testi yaptırsan iyi olur eğer çıkmazsa da adetin geciktiği için bir doktora görün istersen, her zaman böyle gecikmiyorsa belki bir sorun vardır çözüm bulurlar. ama inşallah hamişsindir canım güzel haberlerini bekliyoruz