mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

benim ailemde yok ama esimin abisinin ikizleri var annesinin kuzeninde ikizleri var ve baba tarafindada ikizleri var.

ozaman olur cnm isallah cok istiyosun sanirim aslinda bende isterdim ikizim olmasini ama birbirlerine benzemelerini istemezdim

Kızlar bende ikizim olsun diye çok istiyorum!Hem ailemde var,hem de zaten bebek için tedavi görüyorum :) Yani olma şansı var!İşallah yarabbim biri kız :emir_bebek: diğeri erkek :emir_bebek: Allahım herkesin gönlüne göre versin a.s.

Kızlar bende ikizim olsun diye çok istiyorum!Hem ailemde var,hem de zaten bebek için tedavi görüyorum :) Yani olma şansı var!İşallah yarabbim biri kız :emir_bebek: diğeri erkek :emir_bebek: Allahım herkesin gönlüne göre versin a.s.

amin canim.insallah isdedigin gibi olur,hem ailende hemde tadavi ile ikiz olma sansin bayagi bi yuksek.olabilir yani ,neden olmasin a.s ben gecen ay ruyamda makas görmusddum,anlamina bakdim kiz cocuna isaretmis,ikiz kiz cocugunada yorumlaniyor hayirlisi bakalim,ben tedavi görmuyorum ,olursa normal yolla olucak,bende biraz zor gibi ikiz durumu.

nefisecim ailenizde ikiz doguran varmi cnm biliyosun ikiz olmasi aileden gelir

eeeeee o zaman şekerim benimde ikiz doğurma şansım var...şahsen ben ikizdim,Allah rahmet eylesin doğduktan 1 hafta sonra ölmüş ikizim..anneannem ikiz..teyzemin biri ikiz..dayımın oğlu ikiz.. maşallah anne tarafım ikiz kaynıyor...benimdemi olur acaba...CADIARZU

ben nedense ikiz olmasını istemiyorum, çocukken böyle hoşuma giderdi falan ama şimdi bir tane olmasını istiyorum. Gerçi allah ikiz verirse yok mu diyeceğim sevinirim elbet te öncelikli tercihim tek olmasından yana. ne eşimin ne de benim sülalemde pek ikiz yok zaten, benim bildiğim bir tane var. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin de hepimize önemli olan bu :emir_bebek:

eeeeee o zaman şekerim benimde ikiz doğurma şansım var...şahsen ben ikizdim,Allah rahmet eylesin doğduktan 1 hafta sonra ölmüş ikizim..anneannem ikiz..teyzemin biri ikiz..dayımın oğlu ikiz.. maşallah anne tarafım ikiz kaynıyor...benimdemi olur acaba...CADIARZU

sudenazcim neden olmasinki bakarsin gercekten ikizin olur sen istermisinki ikizi yoksa tekmi olsun isterdin

iyi ya o zaman,lisdemizde ikiz gebesi yok.ilk acilis sen yaparsin artik.önden buyrunsüprizzzzz

amin canim.insallah isdedigin gibi olur,hem ailende hemde tadavi ile ikiz olma sansin bayagi bi yuksek.olabilir yani ,neden olmasin a.s ben gecen ay ruyamda makas görmusddum,anlamina bakdim kiz cocuna isaretmis,ikiz kiz cocugunada yorumlaniyor hayirlisi bakalim,ben tedavi görmuyorum ,olursa normal yolla olucak,bende biraz zor gibi ikiz durumu.

Canım işallah Allah gönlüne göre verir!!Sağlıklı olsun da başka hiç bişey istemem :)
Hayatımda ilk defa bu ay sürekli rüyamda hamile olduğumu öğreniyorum bende CADIARZU acaba bu ay olucak mı ki??Daha önce hep adet olacağımı görürdüm sırnaşık şey

NİSAN LİSTEMİZ

KANCICEGIM.......................................1 NISAN
YUVAM82........................................... .1NISAN
SUZIDIL........................................... ...3NISAN
İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN....................3 NİSAN
PETEKNUR.......................................4 NİSAN
EMINEILCIN.......................................4 NISAN
FATMA43..........................................4 NISAN
ESRAKO...........................................5 NİSAN
MİRAGE82.........................................5 NİSAN
BUBUŞ............................................. 5 NİSAN
D.E.S.I.R.E....................................... ..5NISAN
SULTAN49.........................................6 NİSAN
AYKARA2..........................................7 NISAN
BEBEKLIK.........................................7 NISAN
BENSSENB.....................................::8NI SAN
FINDIK80.......................................... .10NİSAN
ESİNGÜL........................................... .1 0 NİSAN
XNAZANX........................................... .1 2 NISAN
DIPTISDIPTIS...................................... .12 NISAN
GÜLSÜ............................................. .....12NISAN
EVRIM............................................. ...13 NISAN
VAVELYA........................................... .13NISAN
BALLIM53......................................... .14 NISAN
MITAKU............................................ .:15NISAN
REBEL06........................................... ..15 NISAN
NEFISEM........................................... .16NISAN
BEYAZBULUT.......................................1 6NISAN
BAHARCIK......................................... .17 NISAN
ZELİŞ82......................................... .....18 NİSAN
ZEYNP.ZEYNEP...................................19N ISAN
CIDY.............................................. .......19NISAN
EMELİKO........................................... .20 NİSAN
SUDENAZ222....................................... 20 NİSAN
BİRGÜL38.......................................... ..21NİSAN
CEYLİN35.......................................... ...21NİSAN
HAZIRAN_NA........................................ 22NISAN
MELIH............................................. .......23NISAN
LORA.............................................. ......24NISAN
CANIMINICI........................................ ...24NISAN
GÜLEY............................................. ....:24NISAN
BALLITATLI........................................ .....25NISAN
UMUTGEZGİNİ....................................... ..25NİSAN
ELIZABETHTOWN..................................... 25NISAN
BEDEF............................................. .........26NİSAN
BURCU_ARDA........................................ ...27 NİSAN
SSELDA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::27NISAN
YUVAM82........................................... ......29NİSAN

HAMISLERIMIZ:::::::::::::::::::::::

BEYAZMELEK:::::::::::::::::::::::::
DUYGUMUTLU :::::::::::::::::::::::
medine03::::::::::::::::::::::::::::::::
_DaRKiNLiFe_::::::::::::::::::::::::::
CIMBOMLU:::::::::::::::::::::::::::::::::::
FATER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ZEYNOO24::::::::::::::::::::::::::::::::
GULAY_DA:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASLIHANXX:::::::::::::::::::::::::::::::::::
NESHE1976::::::::::::::::::::::::::::::::
ACHEL10:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASORTIE::::::::::::::::::::::::::::::::::
AREGON:::::::::::::::::::::::::::::::::::
H:MINE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
KARAMIO:::::::::::::::::::::::::::::::::::
MELOS85::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
YESIMEXPO:::::::::::::::::::::::::::::::::::

kizlar hamile olan cikmadimi daha

lora ablaaa günaydın:)))

cimbomluyu hamiş listesinden silsene abla o nun bebiş gelişmedi alındı:KK43:(((çok üzüldük yawwww

abla benıde sil 5 mayısa yazarmmısınnnnnnnnn ateşim düşdü adet olacam karnımda ağrıyor:))

lora ablaaa günaydın:)))

cimbomluyu hamiş listesinden silsene abla o nun bebiş gelişmedi alındı:KK43:(((çok üzüldük yawwww

abla benıde sil 5 mayısa yazarmmısınnnnnnnnn ateşim düşdü adet olacam karnımda ağrıyor:))

ay çok üzüldüm... benim düşmedi bebkde yok adetteee...........................kafamçokkarıştı

:) bekle kız sen dahaa ateşini öllçmeye devam et bakdın olmadı yarın pazar git kan ver bir yerde poliklinikde kan yaptır...en güzeli..

ya kızlar benım adetim1 gun gectı acaba varmıdır bıseyler fisfisfis hamişlik belirtileri nasıl oluyo biraz bilgi verimisiniz:uhm: mide bulantımda yok karın agrımda yok hicbişey hissetmiyorum bikacgun daha beklemem lazım ama sabredemıyorum offf:çok üzgünüm:

loracım beni silmekte iyi yapmışsın evde yaptığım testlerde bişe çıkmıyo 12.gün oldu hala bişi yok:a015:bebekte yok adette yok bilmiyorum ya idrarda çıkmayıpta kanda çıkan gebelik varmı?:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı:bbo:

loracım beni silmekte iyi yapmışsın evde yaptığım testlerde bişe çıkmıyo 12.gün oldu hala bişi yok:a015:bebekte yok adette yok bilmiyorum ya idrarda çıkmayıpta kanda çıkan gebelik varmı?:çok üzgünüm:kafamçokkarıştı:bbo:

canım bazen olabiliyor idrarda çıkmayıp kanda çıktığı bir kan testi yaptırsan iyi olur eğer çıkmazsa da adetin geciktiği için bir doktora görün istersen, her zaman böyle gecikmiyorsa belki bir sorun vardır çözüm bulurlar. ama inşallah hamişsindir canım güzel haberlerini bekliyoruz

ya kızlar benım adetim1 gun gectı acaba varmıdır bıseyler fisfisfis hamişlik belirtileri nasıl oluyo biraz bilgi verimisiniz:uhm: mide bulantımda yok karın agrımda yok hicbişey hissetmiyorum bikacgun daha beklemem lazım ama sabredemıyorum offf:çok üzgünüm:

ben de birgün geçince kan tahlili ile öğrenmiştim canım fazla beklemek istemiyorsan aynısını yapabilirsin, inşallah hayırlı haberler alırsın. bir de herkeste aynı belirtliler olmuyor canım kiminde hiç belirti olmayabiliyor benim arkadaşımda hiç bir belirti olmamıştı mesela. bende göğüs acıması, bel ve sırt ağrısı ve halsizlik çok olmuştu ilk etapta. Güzel haberlerini bizimle de paylaş canım a.s.

canım bazen olabiliyor idrarda çıkmayıp kanda çıktığı bir kan testi yaptırsan iyi olur eğer çıkmazsa da adetin geciktiği için bir doktora görün istersen, her zaman böyle gecikmiyorsa belki bir sorun vardır çözüm bulurlar. ama inşallah hamişsindir canım güzel haberlerini bekliyoruz

canım benim 3 ay cyclo p. dye adet düzenleyici kullandım.bu ay bıraktım klomen kullandım 3 ay gayet düzenli idi bilmiyorum ya hiç umudum yok :1no2::sm_confused:kendimi boşa üzmek istemiyorumda.yani aklım almıyo adet düzenleyiciden sonraki ayda adet düzenli olması gerekmiomu?hamile olsam testte cıkmazmıydı?senağlama

Benimde Bir Gün Geçti Akşam Yaptim Test çikmadi Bişey Gebelik Belirtimde Yok Adet Sancim Var O Kadar... 2 Gün Geçiyor Adetim şu An

X