- 22 Şubat 2008
- 8.718
- 1
doktordan geldim şimdi kısslarrr....yumurta gelişimim durmuş....maalesefff...bekle dedi...belkiii...belkiii ilerleyen günlerde bi gelişme olursa eğer....ama bu ay umut yokk....cuma günü progesteron tahlili yaptırcam..telefonla bildiricem doktoruma sonucu..ondan sonra hiç bi ilaç kullanımı falan yyokkk adet olmayı beklicemmm....gelecek ay iğnelere başlayalım dedi doktorum...bu ay nasıl geçer bölee...olmucanı bile bile...
:a015::a015::a015::a015::a015:
Merhaba arkadaşlar günaydın. Nasılsınız? Birkaç gündür yoktum grip oldum, evde yattım sürekli şimdi okudum yazılanları. Hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, bu arada üzücü haberler alan arkadaşlarımız da üzülmesin diyorum, umut olduğu sürece hayat devam ediyor unutmayalım. Görüşmek üzerea.s.
aslinda kesin korunmak istiyorum cunku herseyden once stresten kurtulmak istiyorum, hamilelik dusuncesinden arinmak istiyorum inanilmaz bi stresin icindeyim oyleki artik adet olmadan bile hamile olmadigimi hissettigim andan itibaren uzuluyorum 7 gunluk adet doneminde kafam tam dinleniyo derken tekrar bi stresin icinde buluyorum kendimi boyle devam edersem olacagi varsada olmuyo gibi geliyo artik, ama esimde pek korunma taraftari degil onunda beni anladigini sanmiyorum cunku duygularini dusuncelerini hic soylemiyo sadce adet olunca teselli etmeye calisiyo uzulme olur sabret diyo ama benim kafamda bin bir turlu tilki geziyo( bilmiyorum cok karisik kafam
8.aydi bu ay olmadi biliyorum benden cok uzun suredir bekleyenler var Allah'im herkesin gonlune gore versin
GERİYE GÜN SAYIYORUM KALDI 12 GÜN :roflol:
Merhaba arkadaşlar günaydın. Nasılsınız? Birkaç gündür yoktum grip oldum, evde yattım sürekli şimdi okudum yazılanları. Hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, bu arada üzücü haberler alan arkadaşlarımız da üzülmesin diyorum, umut olduğu sürece hayat devam ediyor unutmayalım. Görüşmek üzerea.s.
GERİYE GÜN SAYIYORUM KALDI 12 GÜN :roflol:
canim seni cok iyi anliyorum stres yapmadan olmuyor inan hepimiz senin gibiyiz ama ben bu ay gercekten cok rahatim olursa olur olmazsa olmaz diyorum zaten calismayida dusunuyorum bebis olmuyor bari zaman gecer diyorum calismma onceden esim izin vermiyordu ama simdi kendisi is bakiyor benim icin.sende oyalanacak bisey bul derim cnm uzme kendini bence korunmada.bosuna zaman gecmis olur korunma ama korunuyomus gibi dusunme hic bence cnm
demek bekleme moduna gecmissin,aynen bende bende ama koskocaaa15 gunum var,hadi hayirlisi bakelim.
loracım ben hala beklemedeyim canım.
yarın yaptıracagım kan testını.ona göre haber veririm sizlere canlarım.insallah hamişimdir.çokkk istiyorum.
yarın yaptıracagım kan testını.ona göre haber veririm sizlere canlarım.insallah hamişimdir.çokkk istiyorum.
kızlar sohbet odalarına nasıl katılabilirim bana yazarmısınız